Jump to content

Бива го в отбор, а като е сам не струва?

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Има ли такива кечисти, които са ви забавни само като сa в отбор с някой друг, а иначе въобще не ви харесват?

Troy (Erik Watts) от Techno Team 2000! :lol:

Всъщност, Двамата Дъдли, Nunzio... не могат да му намерят място без FBI... Chuck Palumbo, Mark Jindrak.

HEIDENREICH

Scott Steiner - иначе Steiner Brothers са ми един от любимите отбори обаче Scott Steiner сам е бедствие особено периода му в WWE през 2002-2003.Само мача му с Трите Хикса от Кралската Битка през 2003 показва за какво говоря.

Rey Mysterio

Dudley Boyz - 3D , Dudley Device , Tag Titles , Tables.Те могат само в отбор

MNM - Кефът ме много в отбор

Farooq (Ron Simmons) - АПА.Отначало си мислех кво ще прави Брадшоу когато Фарук си тръгне :? .Ама ето намериха му образ.Иначе ако се върне в ВВЕ то тогава и АПА трябва , иначе няма кво да прави.

Nunzio - С ФБИ много ме кефеше.Тогава беше момент да му дадат титлата в леката дивизия.

Scotty 2 Hotty - Кефеха ме с Ракиши :) .Но най - яко беше Too Cool.

Таджири - ако е в СД! може за леката да се бие обаче в Рау дори и за IC титлата не го виждам да се бие.

Rosey - Обречен е без The Hurricane :( .

Интересен въпрос. Досега не се бях замислял за нещо подобно. От изброените по-горе съм съгласен за Scotty 2 Hotty и за Dudley Boys. Може би и със Спайк нещата стоят така. Той в WWE не е имал кой знае какви възможности да се изяви и в двата варианта, ама все пак. Други не се сещам, а от тези, които са посочени вече за други не мога да коментирам. Или съм на противоположно мнение или нямам достатъчно наблюдения (или не съм ги чувал), за да твърдя нещо.

Posted Image

Стиви Рей;

Road Dogg Jesse James (BG James);

D-Von (Bubba си е ОК в самостоятелен мач);

Фарук наистина не струва самостоятелно;

Скоти Ригс;

Марк Джиндрак;

Братята Харис (Големия Рон и Тежкия Ди);

Кроник;

Братята Харди също...

за други не се сещам, ама може да има и едити ;) .

14vijko.gif

nWoHulkster

Фарук поне на мен ми харесва и като сингълс - има прилични неща в WCW & ECW

Wrath rulz!

crazy_boby

Edge & Christian  :ninja:  

Hardy Boys

Ron Simmons

Dudley Boyz

Stevie Ray

Brian Pilman & Bagwel

и аз така само дето към моя списък прибавям МНМ и онея Дебелия и слабия кадето са с Стейси не и знам имената

[img]http://img14.imageshack.us/img14/2825/2mbanner8la.png[/img]You'll never die in our hearts LATINO HEAT !!!

"Дебелия" и "слабия" са Роси и Урагана. И не си прав - Урагана рулира в сингъл мачове !

35izpu1.jpg

• 2 years later...