nWoHulkster Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Има ли такива кечисти, които са ви забавни само като сa в отбор с някой друг, а иначе въобще не ви харесват? Quote Link to comment
Loop Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Troy (Erik Watts) от Techno Team 2000! Всъщност, Двамата Дъдли, Nunzio... не могат да му намерят място без FBI... Chuck Palumbo, Mark Jindrak. Quote Link to comment
COLEMAN Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Edge & Christian Hardy Boys Ron Simmons Dudley Boyz Stevie Ray Brian Pilman & Bagwel Antidote 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Scott Steiner - иначе Steiner Brothers са ми един от любимите отбори обаче Scott Steiner сам е бедствие особено периода му в WWE през 2002-2003.Само мача му с Трите Хикса от Кралската Битка през 2003 показва за какво говоря. Quote Link to comment
Rey Mysterio Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Dudley Boyz - 3D , Dudley Device , Tag Titles , Tables.Те могат само в отбор MNM - Кефът ме много в отбор Farooq (Ron Simmons) - АПА.Отначало си мислех кво ще прави Брадшоу когато Фарук си тръгне :? .Ама ето намериха му образ.Иначе ако се върне в ВВЕ то тогава и АПА трябва , иначе няма кво да прави. Nunzio - С ФБИ много ме кефеше.Тогава беше момент да му дадат титлата в леката дивизия. Scotty 2 Hotty - Кефеха ме с Ракиши .Но най - яко беше Too Cool. Таджири - ако е в СД! може за леката да се бие обаче в Рау дори и за IC титлата не го виждам да се бие. Rosey - Обречен е без The Hurricane . Quote Link to comment
UltraMadd Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Интересен въпрос. Досега не се бях замислял за нещо подобно. От изброените по-горе съм съгласен за Scotty 2 Hotty и за Dudley Boys. Може би и със Спайк нещата стоят така. Той в WWE не е имал кой знае какви възможности да се изяви и в двата варианта, ама все пак. Други не се сещам, а от тези, които са посочени вече за други не мога да коментирам. Или съм на противоположно мнение или нямам достатъчно наблюдения (или не съм ги чувал), за да твърдя нещо. Quote Link to comment
Remus Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Стиви Рей; Road Dogg Jesse James (BG James); D-Von (Bubba си е ОК в самостоятелен мач); Фарук наистина не струва самостоятелно; Скоти Ригс; Марк Джиндрак; Братята Харис (Големия Рон и Тежкия Ди); Кроник; Братята Харди също... за други не се сещам, ама може да има и едити . Quote Link to comment
Radox Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 KroniK Dudley boyz Edge & Christian :!: Triple X Road Dogg Quote Link to comment
nWoHulkster Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Фарук поне на мен ми харесва и като сингълс - има прилични неща в WCW & ECW Wrath rulz! Quote Link to comment
crazy_boby Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Edge & Christian Hardy Boys Ron Simmons Dudley Boyz Stevie Ray Brian Pilman & Bagwel и аз така само дето към моя списък прибавям МНМ и онея Дебелия и слабия кадето са с Стейси не и знам имената Quote [img]http://img14.imageshack.us/img14/2825/2mbanner8la.png[/img]You'll never die in our hearts LATINO HEAT !!! Link to comment
Radox Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 "Дебелия" и "слабия" са Роси и Урагана. И не си прав - Урагана рулира в сингъл мачове ! Quote Link to comment
Recommended Posts