Jump to content

Кой theme song слушате в момента?

UNDERTAKER*

Recommended Posts

Тема-копие на "Какво слушате в момента" от развлекателния раздел, но за кеч! Песните на кечистите са една друга вселена, уникална, въздействаща, митична... От песента на DX отидох да слушам тази на Triple H и ще дам тон с нея. Знам, че има много мнения и харесвания на другите му ентранс музики като The Game и King of Kings, но за всички нас, пичовете от старата школа :ph34r:, ТОВА Е TRIPLE H :beer:!!! Настъпете мощно волумето. #99/00

Споделям мнението на Марчо.

Двете най-алфа мъжкарски безапелационно топ мачовджийски тийм сонгове

• Upvote 4

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Не знам, ама е страшен кеф да ги слушаш силно на добри слушалки. Верно са друго животно, истински машини на времето са. С всички музики е така предполагам, но когато кечът е намесен, има нещо различно, по друг начин се усеща :).

@Mariyan01 ми дава добра идея докато тренирам да слушам някой theme. Никога не съм го правил и обикновено слушам каквото е пуснато във фитнеса, обачееее, ако ми гърми My Time на HHH в ушите... така вдигам 160, представям си какво ще стане тогава :ph34r: 

Аз съм в очакване Bully Ray да стане шампион на TNA Impact Wrestling в петък, сега се надъхвам с тази класика

Аз ги предпочитам с реакция на публиката

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

14 hours ago, Mariyan01 said:

Старата на Батиста е по-добра според мен, влиза много силно.

Къде влиза е, лек?

• Upvote 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Мен много ме надъхва theme-ът на RVD от TNA и този, който видяхме и ние на живо в България на шоуто на AWR в София през 2009-а. Много силен!

19 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Мен много ме надъхва theme-ът на RVD от TNA и този, който видяхме и ние на живо в България на шоуто на AWR в София през 2009-а. Много силен!

Въпреки, че повечето themes в TNA бяха големи бози, имаше няколко изключително силни!

Освен на РВД, много ми харесват на The Motor City Machine Guns

на Кърт

както и тази на Пери Сатърн (излозвана по-късно и от Кевин Неш)

• Upvote 3

Днеска песента е тази.

Доста малко обаче я използва като цяло.

Случайно попаднах на тази. По името на песента най-вероятно е излизал през 2001 с нея. Някой може ли някое излизане да намери с тази песен.

• Upvote 2

Coolest song. Слушаш ли я със слушалки докато тренираш ставаш непобедим и си мислиш, че всяка путка може да бъде твоя.:wank:

20 minutes ago, Mariyan01 said:

Coolest song. Слушаш ли я със слушалки докато тренираш ставаш непобедим и си мислиш, че всяка путка може да бъде твоя.:wank:

По-добрия им theme! Еntrance-a е също е добър.

• Upvote 3

Моите любими са на Крис Беноа: 

CM Punk старата: 

Kane: 

Джонката старата: 

Гробаря Министерския: 

И този на Зетя: