Bastian Posted June 10 Share Posted June 10 8 hours ago, Radox said: Там в тая педагогика не ви ли научиха на български поне? Случва се в бързината, Парцалесте. krriiissss 1 Quote Link to comment
Glam4o Posted June 10 Share Posted June 10 BWC Times значи новини за БВЦ, нали? Та в тоя ред на мисли, само аз ли забелязвам, че има свежо дамско присъствие, плахо появяващо се тук там? Във форум, населен предимно от натопор4ени алфа мъжаги, това определено си е новина. krriiissss 1 Quote Link to comment
Radox Posted June 10 Share Posted June 10 11 hours ago, Bastian said: Случва се в бързината, Парцалесте. Зако ся ми разкриваш втория акаунд ве, артик? krriiissss 1 Quote Link to comment
The Best Posted June 10 Share Posted June 10 20 hours ago, Bastian said: Като човек, който преди 3 месеца завърши педагогика мога да споделя какво ни преподаваха в университета: в общи линии ни учеха, че няма да сме учители, а аниматори на децата. Тоест - пускаш им видеа, приготвяш им игри, брейнстроминг и т.н. А училище завърших преди 9 години, което не е чак толкова отдавна, но дори презентации рядко имахме - основно се преподаваше суха материя. В няколкото практически часа, които имах определено по-малките ученици внимават, когато им предлагаш игри тип бесеница, стани богат и т.н. и на видеа в Ютуб. Единственият урок, който изнесох без интерактивни методи бе в Х клас и не получих много внимание, но и възрастта е доста по-различна от V-токласниците, който се забавляваха искрено. Колега, защо изостави журналистиката? Хляб ли няма вече в професията ни или огромната заплата на българските учители те съблазни? 2 hours ago, Glam4o said: BWC Times значи новини за БВЦ, нали? Та в тоя ред на мисли, само аз ли забелязвам, че има свежо дамско присъствие, плахо появяващо се тук там? Във форум, населен предимно от натопор4ени алфа мъжаги, това определено си е новина. Не го прави, човек! Не наричай така привържениците на ППДБ! Достатъчно им се събра в последно време, за да им организираш нова гавра! Имай милост! krriiissss, ShiningWizard and hacky 1 1 1 Quote Link to comment
Bastian Posted June 10 Share Posted June 10 5 hours ago, The Best said: Колега, защо изостави журналистиката? Хляб ли няма вече в професията ни или огромната заплата на българските учители те съблазни? Не мога да си кривя душата и да пиша това, което ми нареждат, иначе щях да се хвана в Капитал/Дневник. The Best and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
Prince10 Posted July 23 Author Share Posted July 23 https://www.gbnews.com/news/greta-thunberg-statue-winchestrer-university-building Нещо съм проспал, ама сега разбирам, че Грета имала статуя пред университет. Информацията ми е толкова закъсняла, че всъщност даже в момента тази статуя се мести THE GRIM REAPER and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted July 27 Share Posted July 27 https://blitz.bg/lyubopitno/nova-moshchna-magnitna-burya-ni-udari-kato-chuk_news966966.html Внимавайте с магнитните бури. krriiissss 1 Quote Link to comment
Prince10 Posted August 5 Author Share Posted August 5 https://nova.bg/accents/view/2023/08/05/421446/с-нов-водещ-сделка-или-не-се-завръща-в-ефира-на-nova/ Любимото ни шоу се завръща! krriiissss and THE GRIM REAPER 1 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted August 5 Share Posted August 5 Без Румен няма да е същото. Нали няма да взима мястото на “Преследването”? krriiissss 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted August 5 Share Posted August 5 Е стига бе, баш тоя хахавел ли ще го води? Умря ми и хайп и всичко... krriiissss and MJ23 2 Quote Link to comment
kabakov Posted August 7 Share Posted August 7 кво са се влюбили в тая сума 100 000 лв., която в момента за нищо не стига, не знам... pukkod and krriiissss 2 Quote Link to comment
LightOne Posted August 7 Share Posted August 7 Каквото търсенето, такова и предлагането. Ако хората масово се записват, без да ги интересува размерът на голямата награда, а просто да се показват по телевизията, защо им е на продукцията да се напъва за по-голям размер. Бюджетът на продукцията сигурно е троен и петорен спрямо стойността му преди 10 години, и когато Голямата награда не се пипа, то се пише голяма червена точка в перото на спестени разходи. Win-win за продукцията. Инфлацията е временна, но 100 000 лева са вечни! krriiissss 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Himler Posted August 12 Share Posted August 12 https://www.vesti.bg/bulgaria/pochina-uchastnik-ot-big-bradyr-6175560 Ужас... Quote Link to comment
The Invisible Posted August 13 Share Posted August 13 Колко злобни коментари има за този Гроши. Не го знам човека, ама в брадъра ми изглеждаше симпатяга, бунта му беше симпатичен тогава. Трудно ми е да приема, че толкова злоба се изсипва по него и се пише, че той бил причината за чалга културата и изпростяването на нацията. Не съм гледал един и същи "Преход" с тези хора явно аз. Quote Link to comment
ShiningWizard Posted August 13 Share Posted August 13 https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/gavra-s-moya-strana-moya-blgariya-napravikha-ya-na-kyuchek-532721.html Е, това вече е прекалено! Bobotsi 1 Quote Link to comment
kabakov Posted August 14 Share Posted August 14 Прекалено е, щото му се дава гласност. Преди да го изтипосат по блиц, дир и подобни не го бях чувал и най-вероятно нямаше и да знам, че съществува подобна пумия. Даването на гласност на подобни простотии е по-голем проблем от самите простотии... ShiningWizard, VSB and batistaheel 2 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted August 17 Share Posted August 17 Кракерите SKIDROW и EMPRESS са в някаква силна вражда и сега SKIDROW твърдят, че големият кошмар на DENUVO е Voksi, който преди години го бяха арестували за именно същия успешен пробив в антипиратската системa. Quote Link to comment
natopor4en Posted August 19 Share Posted August 19 (edited) https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/08/19/kniaginia-kalina-e-katastrofirala-bila-s-1-2-promila-alkohol.580116 Явно крушата не пада по-далеч от дървото. Цяла рода алкохолици и пиянки. Фердинанд - доказан алкохолик с хомо наклонности. Борис - алкохолик с наполеонови комплекси. Симеон - алкохолик комарджия. Калината и тя такава, алкохоличка. Интересно дали ще й вземат автомобила, както повелява Закона. Или за едни може, ама за друго леко примигваме с очи. Добре че няма никой пострадал. Че тогава вече не ми се мисли. Edited August 19 by natopor4en Himler and THE GRIM REAPER 2 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted August 20 Share Posted August 20 Тези мухльовци обаче продължават да ги наричат ''Царе/Царици'' и ''Князове/Княгини'' , а същевременно България е република от почти 80 години и теоретичният им статут се намира в дъното кофата. Quote Link to comment
ShiningWizard Posted August 22 Share Posted August 22 Борис III се обръща в гроба от тия. Не заслужават абсолютно никакви титли! THE GRIM REAPER 1 Quote Link to comment
kabakov Posted August 22 Share Posted August 22 Те не би трябвало да имат каквито и да е титли, само наще медии още си ги тачат като цар/княгиня/принц и подобни. А медиите си ги знаем колко обичат да целуват "благороднически" задници. Quote Link to comment
LightOne Posted August 22 Share Posted August 22 Княгинята да се радва, че не е последвала съдбата на брат си Кардам. След бърза справка у гугъл. Нямаме вече шанс за цар Кардам Втори. Чакаме евентуално цар Борис Четвърти Търновски да дойде да ни оправи. Има време. Само на 25 години е. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Ponetron Posted August 22 Share Posted August 22 Колко по интересни са времената с царе и царици. Дано се върне монархията и тези всички изброени да са на власт. Точно така си представям Царска България в днешни дни. Пияни и неадекватни царе Ще сме като от GOT. Родил съм се в грешно време, дейба. Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted August 22 Share Posted August 22 6 hours ago, ShiningWizard said: Борис III се обръща в гроба от тия. Не заслужават абсолютно никакви титли! Това Кобурготско предметче с какво е по-различно от останалите? Quote Link to comment
ShiningWizard Posted August 22 Share Posted August 22 15 minutes ago, THE GRIM REAPER said: Това Кобурготско предметче с какво е по-различно от останалите? А с какво са по-различни твоите любимци, които създадоха “Народния съд”? Quote Link to comment
Recommended Posts