Huskarl Posted March 6 Share Posted March 6 Това ще влече наказателна отговорност. krriiissss 1 Quote Link to comment
Himler Posted March 6 Share Posted March 6 Българското знаме е свещено. Това ще е някое комплексирано хлапе от малцинствата. krriiissss 1 Quote Link to comment
Mystery Posted March 6 Share Posted March 6 Ракушка, признай си, конформисте! Radox, krriiissss, THE GRIM REAPER and 1 other 2 2 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 12 Share Posted March 12 Мотикаря… от много време не съм чувал за тая страница. Голям смях се падаше, когато няква селска пръчка от класа ти попадне в гаврите и шегите на тази страница - беше като смъртна присъда за всяка малка пикла и бияч онлайн. Помня, че в неговия сайт се качваха какви ли не глупости свободно, но от други потребители и често попадаше CP. Ако това за изнудването е така, значи наистина не са го “натопили”, както твърдяха някои авери навремето. https://novini.bg/bylgariya/syd-i-prokuratura/769847 krriiissss and THE GRIM REAPER 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 12 Share Posted March 12 Вчера научих за неква секта, че имало и нашумявала. Става дума за хора, които искат равни права за всеки и да няма правителства. Всеки да получава по 10к еврака на месец и жилище. Някой запознат? защото нищо не намирам. krriiissss 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 12 Share Posted March 12 9 hours ago, ShiningWizard said: Мотикаря… от много време не съм чувал за тая страница. Голям смях се падаше, когато няква селска пръчка от класа ти попадне в гаврите и шегите на тази страница - беше като смъртна присъда за всяка малка пикла и бияч онлайн. Помня, че в неговия сайт се качваха какви ли не глупости свободно, но от други потребители и често попадаше CP. Ако това за изнудването е така, значи наистина не са го “натопили”, както твърдяха някои авери навремето. https://novini.bg/bylgariya/syd-i-prokuratura/769847 Мотикаря беше забавен, защото осмиваше малките дрисли, които си мислеха, че са супер яки готини като си снимат плоските дирници и ги качват в интернет. Мотикаря беше забавен, когато се ебаваше с "големите батки и ибачи", докато ония хвърляха плюнки. Мотикаря НЕ беше забавен, когато реши, че може да изнудва деца. krriiissss, Berbatov and ShiningWizard 3 Quote Link to comment
Radox Posted March 12 Share Posted March 12 9 hours ago, ShiningWizard said: Мотикаря… от много време не съм чувал за тая страница. Голям смях се падаше, когато няква селска пръчка от класа ти попадне в гаврите и шегите на тази страница - беше като смъртна присъда за всяка малка пикла и бияч онлайн. Помня, че в неговия сайт се качваха какви ли не глупости свободно, но от други потребители и често попадаше CP. Ако това за изнудването е така, значи наистина не са го “натопили”, както твърдяха някои авери навремето. https://novini.bg/bylgariya/syd-i-prokuratura/769847 Гледам се е снимал в хола на техните в панелката? krriiissss 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted Thursday at 09:18 PM Share Posted Thursday at 09:18 PM (edited) https://nova.bg/news/view/2023/03/16/404969/диана-димитрова-с-нови-снимки-вижда-се-следата-от-грайфера-на-обувката-след-ритника-в-главата-ми Няма да се учудя, ако този случай на насилие е истина и просто колегите на Вергов го прикриват, но от всички твърдения досега, стигнах до теорията, че и двамата (вероятно) са виновни. В позициите на двамата присъства чавето на Юлиан, което явно е било манипулирано от Диана. Това е МНОГО нагла постъпка от нейна страна, ако е истина. Това може би е довело до изблик на агресия от Вергов, но това НЕ ОПРАВДАВА пердахът, който ѝ хвърлил на снимачната площадка. Рано или късно ще се разбере истината… Edited Thursday at 09:19 PM by ShiningWizard krriiissss 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted Thursday at 11:27 PM Share Posted Thursday at 11:27 PM Вергов винаги ми е лъхал на псевдо мъжкар, точно като Блатечки. Явно ролята на лошо момче я умее и в реалния живот. Никак няма да съм изненадан ако я е пречукал като куче. krriiissss, ShiningWizard and itzo1994 3 Quote Link to comment
Loop Posted Friday at 04:23 AM Share Posted Friday at 04:23 AM Изключително грозно от страна и на двамата (а и на журналистите), че използват известността си и това, че им се дава трибуна да сипят очернящи твърдения в публичното пространство и да се вкарват в публичен нравствен съд. Има си процес и правила как се прави това, има си и начини за доказване на твърденията. Опитът ми показва, че обичайно излизащото по медиите в съда се доказва като невярно. Т.е в случая вероятно и двамата сипят лъжи/преувеличени неща и се опитват да събудят симпатии и публична подкрепа за себе си и канселиране на другия на всяка цена. MJ23 and krriiissss 2 Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
MJ23 Posted Friday at 06:56 AM Share Posted Friday at 06:56 AM Вергов онзи ден за пръв път коментира случая. А най - малкото остана без ролята си на жури в "Като две капки вода". Тази е психично болна, която няма как да стане известна по друг начин явно. А и в случая, ако е лека телесната повреда при изтекла давност, може да качва каквото и колкото си иска. Сега пък щяла да го съди за клевета.. Да пробва с някой случайно изтекъл секс клип, може да и се получи по добре и да получи петте си минути слава. Berbatov, Huskarl, krriiissss and 1 other 4 Quote Link to comment
kabakov Posted Friday at 07:01 AM Share Posted Friday at 07:01 AM 2 hours ago, Loop said: Т.е в случая вероятно и двамата сипят лъжи/преувеличени неща и се опитват да събудят симпатии и публична подкрепа за себе си и канселиране на другия на всяка цена. Е това е според мен. Имало е някаква разправия, едва ли я е изритал с крак в главата пред 20-30 човека екип и всички да си мълчат. Нали, няма как да стане това. Иди докажи оная снимка дето я постна със насинените очи от кога е и кой ѝ го е причинил, отделно че е актриса и може да е намацана за някоя роля така. И най-интересното, защо пачата чака 5-6 години, ми не отиде да си направи медицинско, което да докаже, че е имало наранявания? След 5 години всичко е дума срещу дума. В съда, пък бил той и българския, такива работи не вървят. Че Вергов, едва ли е стока е ясно, ама в случая е евтин начин тая да стане известна, щото след като свърши Откраднат живот и рязко спря да ѝ се споменава името, пък и трябва да сме модерни и да следваме Хамериканските тенденции... Berbatov 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted Friday at 07:03 AM Share Posted Friday at 07:03 AM По това което чета и от двамата, дългото мълчание на Вергов и истериите на тая, моето заключение е, че двамата са се ебали дълго време, той я е оставил и тя е психясала. След това е почнала да тормози него и дъщеря му и той най-вероятно я е овикал един-два пъти. Но това с побоя и снимките от грайфери на окото й 5 години по-късно ... Опитва се да си помогне с всичките организации за права на жените, но от цялото нещо най-наказаните жени са тия близките до Вергов, че трябва да търпят на тая психичните отклонения. THE GRIM REAPER, HBK_forever, MJ23 and 2 others 5 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted Friday at 12:03 PM Share Posted Friday at 12:03 PM (edited) 7 hours ago, Ponetron said: Но това с побоя и снимките от грайфери на окото й 5 години по-късно ... То изглежда все едно Шеймъс ѝ набил ритник помпа. Не вярвам такъв побой да не е провокирал някой от тези 30 човека на снимачната площадка. Може да е чиста манипулация с грим, но кой знае? Аз не съм експерт, но съм виждал много убедителни примери, които приличат на легитимни синини и рани. Edited Friday at 02:57 PM by ShiningWizard HBK_forever and Ponetron 1 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted Friday at 04:51 PM Share Posted Friday at 04:51 PM Най-вероятно си го е просила. krriiissss and HBK_forever 2 Quote Link to comment
The Best Posted Friday at 04:57 PM Share Posted Friday at 04:57 PM Прави сте, че Диана Димитрова се опитва всячески да канселира Вергов, но единственото, което ще спечели от цялата работа, е собственото си канселиране. Повечето хора или не се интересуват от тази случка, или заемат страната на Вергов, включително колеги актьори. Диана Димитрова вече е минала трийсетака и не е направила кой знае каква кариера, което е сигурен атестат, че след този случай почти всеки ще се замисли дали да я вземе в своя продукция. Най-малкото защото никой няма да иска да си разваля отношенията с Вергов, който е фактор в българското кино, но същевременно защото Димитрова с нищо не е специална като актриса. Колкото до самата случка - не съм му фен на Вергов, но според мен той е правият в ситуацията, която и без това е безобразно преувеличена. Диана Димитрова е заявявала в предишни интервюта, малко преди скандала, че Вергов я е уреждал с роли и е казвал "хубави неща" за нея пред определени режисьори и продуценти, с които е работел. Вероятно след като са се разделили е спрял да ѝ ходатайства, което за нея е било по-тежък удар и от раздялата - директно спиране на кариерата ѝ. Заради това тя започна да се появява по различни предавания и да говори ласкави неща за него с цел да го подсети за себе си. След като очевидно е ударила на камък в тази си стратегия, реши да говори за този случай, само че с недомлъвки - "еди кой си я набил еди кога си". И при всяко следващо участие добавяше нещо - въпросният бил мъж, било на площадката на сериал, сериала бил "Откраднат живот" и тн. Имаше период в който хората се чудеха #Кой наби Диана Димитрова?, но нито успя да изврънка Вергов за роли и пари, нито успя да спечели благоволението на зрителите и кино дейците. Самият Вергов е описван от приятелите си Блатечки, Захари Бахаров и Карамазов като добър човек, но избухлив. Чел съм им интервюта, в които разказват щури истории с негово участие, как скачал на разни хора в барове, карал се с полицаи. Вярвам им, че има особен характер и пали бързо, все пак те са му приятели, освен това са пътували заедно по представления в различни градове, засичали се по снимачни площадки и тн. С последните двама даже имаха фирма, която именно Вергов управлява, изкупувайки акциите на колегите си(четох за това през 2017-2018, мина известно време). А ако са верни слуховете, че Диана Димитрова допълнително е шантажирала Вергов чрез заплахи към дъщеря му, то тогава почти всеки би постъпил като него, имайки предвид в каква държава живеем. MJ23 and HBK_forever 2 Quote Link to comment
CmapAKayHT Posted Friday at 09:39 PM Share Posted Friday at 09:39 PM Само аз ли смятам, че такова животно като жена бита без причина няма? Ся когато някоя проста путка се държи неадекватно, арогантно и заплашва детето ти е повече от нормално да я вкараш в правия път. Живеем в някакъв свят където женския пол е доста привилигерован, редно е да има някаква справедливост. Отговорете си на въпроса какво бихте причинили на мъж, който се гаври с децата ви? Има ли значение изобщо полът на човек, който се гаври с децата ти? HBK_forever 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted Saturday at 01:17 AM Share Posted Saturday at 01:17 AM Сега, принципно, съм съгласен с теб, но има едно "НО". Средностатистическата жена е в пъти по - слаба физически от средностатистическия мъж. Лично за мен, не е някакъв символ на геройство да пречукаш жена. Нито пък голямо мъжкарство. Със сигурност точно от моята уста това звучи много двулично, защото аз съм казвал, че масовката женки са абсолютно малоумни дрисли. Но просто съвестта не ми позволява да посегна на жена. Жената винаги мога да я напсувам и да я разрева само с думи. При мъжете е друга работа, защото, обикновено, мъжете налитат на физическа саморазправа. Тогава ще го смачкам, без да се вълнувам по какъв начин ще станат нещата. Mystery, batistaheel and Hachiko 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted Saturday at 04:43 AM Share Posted Saturday at 04:43 AM 3 hours ago, Rise of Thunder said: Сега, принципно, съм съгласен с теб, но има едно "НО". Средностатистическата жена е в пъти по - слаба физически от средностатистическия мъж. Лично за мен, не е някакъв символ на геройство да пречукаш жена. Нито пък голямо мъжкарство. Със сигурност точно от моята уста това звучи много двулично, защото аз съм казвал, че масовката женки са абсолютно малоумни дрисли. Но просто съвестта не ми позволява да посегна на жена. Жената винаги мога да я напсувам и да я разрева само с думи. При мъжете е друга работа, защото, обикновено, мъжете налитат на физическа саморазправа. Тогава ще го смачкам, без да се вълнувам по какъв начин ще станат нещата. Мнение (гледна точка) казано точно и ясно на място. Евала! krriiissss and batistaheel 2 Quote Link to comment
Recommended Posts