Jump to content

AEW Dynamite - 11 януари 2023


neshev

Recommended Posts

Кени Омега ще покаже за пореден път какъв нечовек е и ще стане първият кечист, участвал в два 6+ звездни мача в рамките на две седмици. 😎

Очаквам да се раздадат яко за седмия мач. Тоя ще го гледам плътно, че последните пъти зяпах с половин око, но за края на (иначе малоумните) сериите съм яко надъхан. 

-----

Иначе на шоуто има брутални неща, няма филър глупости. На практика четири от петте мача могат спокойно да са МЕ. Щеше ми се обаче поне част от тези неща да ги прехвърлят и към Рампейдж. Много е филър второто шоу, а пък Дайнамайт винаги е препълнен до дупка. Не виждам защо женският мач например да не беше МЕ за тоя петък. 

 

Link to comment

И в крайна сметка нямаше Mercedes Moneey. Може би за добре, не виждам как звезда от нейния ранг ще дебютира точно по този начин, но в същото време имаше някакъв целенасочен хайпец към нея. Дори, когато обявиха Toni Storm миналата седмица, Britt Baker продължаваше с намеците.

 

Може би слуховете ще се окажат верни. Сашка ще си начеше крастата за Япония и обратно в WWE, ако нещата се нормализират там.

Link to comment

Не му е за пръв път на Тонката да хайпва неща които не може да предостави. CM Punk буквално подписа 30 минути преди да се появи на екран. Огромно малоумие е да обявяваш mystery partner един месец преди въпросния мач и накрая този човек да бъде кечист който така или иначе всяка седмица е по TV :D Нещо се е объркало по трасето, ясно е, но все пак очаквам да видим Sasha Banks Mercedes в даден момент.

 

Хайлайтът на вечерта лично за мен беше завръщането на Adam Cole. Супер промо и реакции. Огромен фен съм му, но периодът в AEW му е най-слабия от както го следя. Крайно време е да го разграничат от драмите на The Elite. Надъхан съм за babyface соло рън. Може би за пръв от над година всички от BC/The Elite са на линия без контузии - Omega, Сърнетата, Hangman, Adam Cole. Стабилно. 

 

 

 

Link to comment

Аз кво ви казах, че 7 фуут бонака ще разтваря бузките пред Hook. 😎 Хоумгранд момчетата преди WWE reject-ите, така процедира господин КАН! 

 

Link to comment
47 minutes ago, gboy said:

Аз кво ви казах, че 7 фуут бонака ще разтваря бузките пред Hook. 😎 

Чуек, ти имаш най-странния вкус, заклевам се. Сигурно едно време като останалите са лумкали чекии на Джена Джеймисън, ти си си пускал порно с джуджета. Не мога да си обясня иначе кой уважаващ себе си мъж би се радвал на някъв лишей като Жънгълбой, ако няма фетиш към тях. Я кажи, преди години Хорнсуогъл като спечели Cruiserweight титлата, опръска ли монитора?

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Приеми реалността, @ЧОТУДЕ - Хуук и ЖънгълМомче са бъдещето на спорта. 7 фуут льольото ще е просто бележка под линия в биографиите им един ден. 😎 Ако има късмет, ще го сложат на чернобяла снимка в първата глава от "Хуук: пътят към величието"

 

FmPHBaOXoAADJ1o?format=jpg&name=large 

 

Link to comment
2 minutes ago, gboy said:

Приеми реалността, @ЧОТУДЕ - Хуук и ЖънгълМомче са бъдещето на спорта. 7 фуут льольото ще е просто бележка под линия в биографиите им един ден. 😎 Ако има късмет, ще го сложат на чернобяла снимка в първата глава от "Хуук: пътят към величието"

Ето къде им е мястото на всички джуджаци:

 

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

@ЧОТУДЕ Това дърво не може да направи даже чоукслем като хората, какво остава за петзвездни мачове, каквито се ценят в КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ като AEW! 😎 

 

Тоя става само да плаши децата в дебилните шоуто на WWE и евентуално да танцува там с Ню Дей, ако му дадат и на него светещо пишле за челото. 

 

Link to comment

Супер шоу тази седмица и отново супер добра публика. Евала. Като изключим женския мач и сегмента с Danhausen всичко друго ми хареса. Мощен поп за Adam Cole. Аз лично никога не съм му бил някакъв голям фен, ама тук просто нямаше как да не маркна и аз при такава силна реакция на публиката. MJF беше в топ форма тази седмица. Много добър. "Take-a-shita!" :D "Pinning shoulders on mats and banging rats!" 😂 Готино беше и сегментчето с JAS, Starks и Andretti. Starks кефи, обаче всеки път като го гледам промотата му ми стоят някак незавършени, ако мога така да се изразя. Образ като неговия просто си плаче за някакъв catchphrase(и), с който да ги започва и/или завършва. Ако добави нещо такова работата ще заспи. Нещата с Junglehook и Големия Бил и те бяха добри. Конкретно големия момент със суплеска беше направен перфектно. Хем Hook излезна силен от цялата работа, тъй като успя да суплексне грамада като Бил, хем Големия Bill излезна силен, защото no sell-на въпросния суплекс, а и самата му "WTF?!" реакция беше супер. Като човек, който е фен хем на Hook/Jungle Boy, хем на Големия Бил - доволен съм. 👍

 

Link to comment

Най-гледаното нещо в шоуто? Краят на серията с Елита и Триъгълника? Битката между бившите световни шампиони Моксли и Хангман? Промото на MJF + мача с Даниелсън? Сегментът с Джерико и компания? Жените? Не! Мачът с Момчето Джунгла, Куката и Големия Бил! 😏

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...