Jump to content

WWE Royal Rumble - 28 януари 2023

THE ENEMY

Recommended Posts

spirtologa

Последно така тъпо ми стана, когато Алберто Дел Рио спечели мелето.Обаче като се замисля, пак е било по-добре от Коди Пътника.

• Upvote 5
old school

Аз съм доволен, че Cody спечели Rumble-а :cool: . В момента той е един от много малкото кечисти в WWE, който е граден като легитимна заплаха за прекратяване на предългият reign на Roman. Но тъй като няма как да спечели чисто срещу Вожда, на Коуди ще му трябва помощ на WrestleMania, за да спечели титлите. Като и на мен ми е много интересно да проследя как ще се развие ситуацията около Sami Zayn и дали наистина той ще е човекът, който ще прецака Рейнс и ще помогне на Роудс да стане шампион.

Edited by old school

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

Just a fan

Логан Пол успя да накара дори оня ботор със зелената тениска да маркне. Може би наистина е най-великият кечист на нашето време.

spirtologa
34 minutes ago, Just a fan said:

Логан Пол успя да накара дори оня ботор със зелената тениска да маркне. Може би наистина е най-великият кечист на нашето време.

Колкото и да ми беше противен в началото не мога да отрека, че прави шоу на ринга. Само да не се изпочупи накрая с тези неговите каскади.

• Upvote 3
batistaheel

Не съм очаквал, че турнирът ще започне директно с мъжкото меле. Бях разочорован, но с оглед на това, което се случи по-късно вечерта, си е оправдано, че го сложили толкова рано. Честно казано очаквах победата да я вземе Коуди или Ролинс, то като се замислиш няма по-подходящи хора. Скалата изобщо не беше в моите сметки, защото Скалата няма нужда да печели мелето за да предизвика шампиона. Същото бих казал и за Сами, при него историята вече е написана, няма нужда да му дават мелето, но за Сами ще пиша по-късно. Гънтър направи много добре предствяне, но не трябваше да остава чак до финала, че те дори си направиха нещо като мини мач с Коуди. Финалът трябваше да е между Ролинс и Коуди. Тъпо беше Леснар и Лашли да излизат един след друг. Тъкмо Леснар се развихри и стана интересно и хоп той беше елиминиран от Лашли. Искаше ми се на Леснар да му бяха дали повечко време. След пълната доминация на JD Острието очаквано се появи. Тука добре се получиха нещата и вражадата за КечМания е постлана. Не съм от най-големите фенове на Коуди, но не виждам кой друг освен него и Ролинс можеше да вземе мелето. След като Дрю беше победен от Вожда, никой друг не е толкова добре изграден. Ролинс пък от своя страна, единствената му победа в мелето беше доста безлична и незапомняща се, със слаби реакции от публиката. Минус беше, че нямаше големи завръщания. Логан Пол честно казано не го очаквах, мислех, че още се възстановява от контузията.

Когато Рипли започна първа женското меле в мен се надиганаха съмненията, че ще ѝ дадат победата и докрай не бях сигурен, за това пък победата ѝ истински ме зарадва. По-запомнящо се от мелето беше битката между Контрольорките и Беки Линч и завръщането на Свинята Майка Ная Джакс. Това скоро няма да го забравя, изобщо мислех, че с кариерата ѝ е свършено. Изобщо не ми хареса, че джобърка Соня Девил направи две елиминации. Зои Старк е атлетична, но супер грозна, но за сметка на това Мишел Маккул все още радва окото. Участието на Зелина също беше интересно. По-скоро се радвам, че Найоми не се завърна, не ми липсват маймунджулуците ѝ, в опити да се спаси от елиминация. Челси Грийн е стабилна пичка, няма спор. Тази година я нямаше Мики Джеймс, липсваха и други легендарни кечистки, като Стратъс или Лита, имаше слухове за Кандис Мишел. Можеха повече да се постараят в това отношение. Най-много се разочоровах от липсата на Ронда Раузи. Ще се окаже, че наистина имат проблеми с WWE и не ѝ отнеха титлата просто така. Олекна ми когато Ракел беше елиминирана, хич не съм ѝ фен, напомня ми на Шарлот. Аска с това боядисано лице не ме радва, не че някога ме е радвала. 

Мачът за женската титла беше пълна скръб. Рутинна победа на Бианка и никакво развитие около образа на Лекси. Поне да я бяха докарали до дисквалификация, да откачи и да пребие шампионката. Слаба работа, билда беше по-интересен.

Пич блак мача не беше пич и даже го скипвах. Язък за Рицаря, Уаят като образ го докарва, но на ринга си остава същия тулуп. 

Кулминацията на вечерта, заеби мача. Кевин Оуенс беше зверски пребит. Това беше исторически сегмент, станахме свидетели на началото на края на Блъдлайн. Не съм очаквал, че Сами ще стане причината за разпада на Блъдлайн. За мен Сами все още си е клошар и сирийски таксидижия, е вижте го с това мършава тяло, но е over, това не мога да го отрека. Голямата КечМания история ще е разпадат на Блъдлайн, а срещу Коуди ще е просто мач за едната титла. Въпросът е Сами или Джей ще се бие за титлата. Аз искам Джей, а Сами с Оуенс да се бият за отборното злато срещу Сикоа и Джими. Честно до край очаквах да се появи Скалата, но с оглед на това как се развива историята Скалата не вярвам да го видим на КечМания, а моментът беше сега или никога. Какво ми пука до година ако ни предложат Рейнс срещу Скалата. Това вече няма да е непобедимия Вожд. 

old school
55 minutes ago, Sashundera said:

Искам РИМСКАТА ИМПЕРИЯ да държи титлата докато не умре. БОК!

Е, все пак едната световна титла може да я пусне на Коуди на КечМания, пък другата нека си я носи чак до пенсия :lol: !

Edited by old school
  • Upvote 2

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

Sashundera

Никво пускане, човека получи най-силните възможни FUCK YOU ROMAN чантове на гръмен глас без заглушаване, най-големия nuclear heat притежаван от некой някога. Най-големия злодей в историята на кеча.

Edited by Sashundera
  • Upvote 2
  • Facepalm 1

lkwXJe5.jpg.5a06844b755178ef83ae0880f640b225.jpg

Много добър турнир!

Гледам бая хора се жалват, защо Коуди бил спечелил, но не чух по-адекватен избор от него. Кой трябваше да е бъде? Скалата ли? Да, нека 50 годишната Скала, който за последните 10 години има 1 мач и 4 появи да влезне 30ти, да елиминира всички хора с които се опитват да се изградят читави истории, и да си спечели мач срещу Рейнс, понеже той няма как да се дореди без да вземе Мелето. Абе я стига! Скалата може да направи мач с Рейнс дори и без втория да е шампион. И ако се беше завърнал какво щеше да стане? Да му джобне на Манията и да гледаме още 1 година Рейнс шампион и хора като Коуди или Зейн да губят инерцията си, или още по-лошо - щеще да го детронира и на следващия RAW да върне титлите защото трябва да снима поредния блокбъстър?

После пък чета, защо Коуди бил влезнал 30ти. Разбирам да имаше някакво огромно завръщане, та Коуди да му отнеме момента, но такова освен неговото нямаше. Каква е разликата дали е 30ти, дали е 29ти или 28, като вече знаете всички участници в мача? Участниците бък били масово джобъри. С изключение на няколко човека, това бяха основните хора които се въртят на екран последните година, две. Нямаше неконтузена "звезда" която нарочно да не участва в Мелето. Други хора пък все се хайпват за завръщания на разни пенсионери и кечисти минали 50те. То няма лошо да има, ама като се завърнат нали трябва да направят нещо. Аз разбирам да имаше още 3-4 имена като Острието, които са били аут дълго време, но в момента са в топ форма и да има смисъл да ги гледаме срещу сегашния ростър, но то такива няма. На мен лично появата на Буукър Т ми беше нелепа. Човека влезна и го изкараха след по-малко от минута, защото още на рампата се беше задъхал. Една такава поява ми стигаше.

Рия Рипли също напълно заслужено взе женския мач.

Уаят имаше добър спот с Чичо Хауди, светещите рисунки също бяха интересни, очаквах просто мач на тъмно.

За финала на шоуто достатъчно се е изписало. Напълно подкрепям, че това е най-добрата история от години насам и който и да е от Джей или Зейн да получи титлата, няма да сгрешат. Засега ще се въздържа от прогнози за EC, но усещам че и там ще видим някой голям момент.

Очаквам с нетърпение следващото шоу където Коуди ще предизвика Вожда и пак ще четем как не трябва да е той и ще оплакваме Скалата. messy-cry.gif.b3a8b24e4dae5e2666cba7dbf5e3043e.gif

The-Resident-Ev!L
3 hours ago, batistaheel said:

Кулминацията на вечерта, заеби мача. Кевин Оуенс беше зверски пребит. Това беше исторически сегмент, станахме свидетели на началото на края на Блъдлайн. Не съм очаквал, че Сами ще стане причината за разпада на Блъдлайн. За мен Сами все още си е клошар и сирийски таксидижия, е вижте го с това мършава тяло, но е over, това не мога да го отрека. Голямата КечМания история ще е разпадат на Блъдлайн, а срещу Коуди ще е просто мач за едната титла. Въпросът е Сами или Джей ще се бие за титлата. Аз искам Джей, а Сами с Оуенс да се бият за отборното злато срещу Сикоа и Джими. Честно до край очаквах да се появи Скалата, но с оглед на това как се развива историята Скалата не вярвам да го видим на КечМания, а моментът беше сега или никога. Какво ми пука до година ако ни предложат Рейнс срещу Скалата. Това вече няма да е непобедимия Вожд. 

На всеки от тук му светва лампичката че, Сами ще изгори накрая.

Според мен, ще пробват с Сами защо не пича си е over. 

Другия вариант е Solo  макар да е зелен все още.

• Upvote 2
batistaheel
17 minutes ago, The-Resident-Ev!L said:

На всеки от тук му светва лампичката че, Сами ще изгори накрая.

Според мен, ще пробват с Сами защо не пича си е over. 

Другия вариант е Solo  макар да е зелен все още.

Аз бих искал да е Джей, а Сами да е специален съдия, но публиката ще ги насере ако не дадат титлата на Сами Зейн. Като добавим и Коуди в картинката, направо не знам как ще букват две отделни вражди. Колкото и да е велик Рейнс царуването му все някога трябва да свърши. 

• Upvote 3

В момента има немалък риск Коди да се превърне в Батиста, а Сами да се превърне в Брайън.

28 minutes ago, Jericho said:

В момента има немалък риск Коди да се превърне в Батиста, а Сами да се превърне в Брайън.

Не е проблем. Cody поне според мен, като хийл с тази визия е още по-добър.

• Upvote 2
  • Facepalm 1
Metzgermeister

Айде, и моите две стотинки.

Странно е на пръв поглед мъжкото меле да открие вечерта, но не беше чак толкова лошо решение, като се замислиш, защото шоуто трябва да започне ударно, а не с някакъв бозав мач. Прогнозата ми беше, че Сами ще бие, но беше резонно, че не участва, защото и останалите от Bloodline-a бяха пас, за да не развалят хатъра на Вожда. Нямам против, че спечели Коуди и няма да мрънкам за това, но се присъединявам към тези, които не са доволни, че беше под номер 30 - такава победа би била по-подходяща за някой мазен хийл, дето взима прекия път, а не за предполагаемо един от най-големите фейсове в компанията. Поне компенсира обаче със сравнително дълго участие в мача. Радвам се, че не спечели Ролинс, защото вече сме го гледали срещу Роман, а и винаги е добре мачът да бъде печелен от човек, който не го е правил досега. Също вярвам и че Крос можеше да се задържи по-дълго, но след загубата му срещу Мистерио предната вечер това явно е сигурен признак, че по-голям статус няма да получи. Букър Ти, горкият, едва ходи и се надявах поне коронните си движения да извърши по по-зрелищен начин.

Уаят и Найт очаквах да направят някакъв cinematic match, а то беше обикновен мач без дисквалификации, ама само с променени светлини. Ако не друго, новият вид на Брей ме впечатли и тази жилетка сякаш му прикрива килограмите донякъде за разлика от онези прилепнали пуловери, които носи по време на промотата си в последните години. Масово го обиждаме, че е торба урина, но като се замисли човек, във форума сме като цяло фенове на Ракиши (единственият кечист, на когото някога съм имал тениска, въпреки че трябваше да слушам от съученици "Ракиши, гъзът ти мириши!"), който има много по-лошо телосложение и на всичкото отгоре част от образа му беше да го навира в носа на хората и буквално, и преносно и даже не можеше едно промо да изнесе, без да звучи като бавноразвиващ абориген. Както и да е, колкото и да се опитвам да го защитя по този показател, Ел Ей Найт е доста по-забавен и харизматичен от него и дори да му джобнеше, можеше да има доста повече драма, а не да бъде скуошван. При последвалия спот дори под ъгъла, под който беше показан, си личеше, че чичо Здрасти (който с тези темпове на развитие на историята може и да бъде размаскиран някъде през 2030-а) пада встрани от Рицаря, но като цяло изпълни целта си да ни даде поне един спот.

Лекси и Бианка също изнесоха meh match. Новият екип на Блис също ми хареса, чудя се дали няма скоро да си пусне черна коса и да стане готеса. Надявах се да спечели титлата, но чисто кейфейб чичо Здрасти беше вече твърде потрошен за втора поява в рамките на една вечер :D Е, може пък да спечели Чеймбъра и там вече или да стане шампионка, или да спечели нов мач за титлата, ако това е наградата за победителката. При това положение който и да е от тези два мача щеше да бъде грешка да бъде отварящ, защото нямаше да надъха публиката.

При женското меле барем познах победителката. Риа Рипли изглежда като суперзвезда и като цяло като биячка. Не съм съгласен с тези, които я изкарват травестит - вярно, че е мъжкарана и че е с къса коса, но ако си беше останала с дългата руса коса като в началото на кариерата си, щеше да е просто поредното блонди, което да потъне в забвение. За разлика от кечистки като Шейна Бейслър, Рипли може да мине и за секси по някакъв извратен садомазохистичен начин :D Затова пък Аска изглежда доста странно с новата си визия. Радвам се поне, че Пайпър Нивън спря да бъде Дуудроп, а Мишел Маккул изглежда по-добре, отколкото когато беше по-млада и все още активна и също така се представи на ниво. Ная Джакс не исках да я гледам изобщо (ама то кой ли? Даже ЕмДжейката спря да ни троли, че я харесва :D) и единственото хубаво нещо щеше да бъде конфронтацията ѝ с другата дебелана Пайпър Нивън, а то шотландката се оказа единствената, която не ѝ се нахвърли, когато всички се съюзиха, за да я изхвърлят. 

И двата ръмбъла бяха средни, а самият главен мач също не може да се отличи сам по себе си като нещо кой знае какво - Рейнс имаше далеч по-зрелищни защити срещу Леснър и Лоуган Пол, които бяха вдигнали летвата твърде високо за КО, който изглеждаше нелепо през последния месец, докато размяташе Усотата собственоръчно, все едно е Леснър, Лейшли или Строуман. Хубавото обаче дойде след мача и като повечето, разписали се преди мен, смятам, че този момент ще го помним години наред. Такъв гаден и труден за гледане сегмент беше за мен последно, когато за първи път гледах по бТВ как Ледения пребива безмилостно беззащитния Майкъл Кол, понеже обидил Винс с коментарите си. Освен че Сами бе изхвърлен от родата, е много възможно и да виждаме началото на края на Усотата. Всички споменават как Сами Зейн и Роман Рейнс са извървели дълъг път като образи, но сега осъзнавам, че през поредната година се случи немислимото и вече мога да различавам Джими от Джей, който накрая може да се съюзи със Сами и Кевин срещу Роман, Джими и Соло. Иска ми се да видя Сами като шампион дори за кратко, но също така ми се иска и да се обръсне и подстриже и да заприлича поне малко на това, което беше, когато спечели титлата на "NXT" (къде са мачовете "Коса срещу коса", когато ти трябват?). Джей Усо не мога да го приема като лице на компанията, а Соло е засега пълна нула като харизма и макар че се опитват да го градят като новия Умага, няма неговите габарити и не изглежда чак толкова заплашително.

• Upvote 4

Just a fan
6 hours ago, Hachiko said:

Не е проблем. Cody поне според мен, като хийл с тази визия е още по-добър.

Мммда, така е. Все пак Азис е живото доказателство за това с хийл рън-а си в началото на века.

• LMFAO 3

Не знам как изобщо може да споменавате в едно изречение изрусеното недоразумение смес между Азис и Абел Шавиер и алфа мъжкарят животното Батиста. :D А пропуснах към първия коментар да отбележа, че за втора поредна година победител става номер 30, което е още по - нелепо на фона на това, че на всички им бе станало ясно още с излизането на номер 29 кой е номер 30 и че точно той ще спечели.

Мързелив букинг и в двата Rumble мача. В темата за прогнози писах, че победители ще са Rollins и Raquel Rodriguez не защото твърдо съм вярвал, че ще са те, а защото се надявах не всичко да е предварително ясно. За пореден път обаче на турнира му липсваше най-важното - непредвидимост. Спечелиха точно тези, които се очакваше, при това с най-изтърканите номера (30 и 1).
Мързелът на сценаристите си личи и в някои по-маловажни решения. Излиза Lesnar, веднага след него Lashley. При жените подлогите на Bayley и те една след друга. Такива неща мен лично ме дразнят, защото липсва всякакъв реализъм и се показва една неглижираност към детайла. Разбирам го това при седмичните шоута, но тук е срамота, защото е веднъж в годината и могат да се постараят повече.

Gunther е безспорният MVP в мъжкия мач. Фантастично представяне и заслужен рекорд.
Радвам се, че Lesnar беше пометен набързо, защото от години, с малки изключения, ми се повръща от него.
Спотът на Paul и Ricochet беше изумителен. Противно е това русото лайно, но си е атлет.
Солидно представяне на McIntyre и Sheamus (bangbros.com).
Спотът на Kofi този път се превърна в botch. Да вземат да спрат всяка година с тези глупости, стана банално още след втория път.
Нямам нищо против победителя, но не и по този начин. Като си анонсирал участието му предварително, поне не го пускай под номер 30. Това уби и малкото налична интрига.
Иначе този път поне откъм участници съм доста доволен - нямаше "джобьер след джобьер след джобьер след джобьер".

В женския мач маркнах на Chelsea Green, която издържа малко повече от Santino навремето. Щеше да е готино пак да видим и Mickie James с Knockouts титлата.
Свинята Nia Jax ме накара да повърна обилно.
Травеститът, който спечели, трябваше да е в мъжкото меле.

Другите мачове бяха излишни, претупани и никой не спечели от тях. Alexa я разсипаха тотално. От най-добре изградения женски персонаж до безлична jobber-ка. Bianca скоро я чака съдбата на Cena и Rollins като face шампиони, ако не променят нещо.

МЕ като мач също ми се струва, че можеше да получи малко повече време, но сегментът след това компенсира. Перфектна актьорска игра на всички замесени. Едно нещо не ми се понрави - прекаленото унижение, на което беше подложен Owens, и съответно леко закъснялата реакция на Zayn да се застъпи за него. Можеха да спестят няколко super kick-a, все пак КО им е една от звездите, а не пушечно месо. А пък от ударите, които пое в стълбите по време на мача, особено от първия, изтръпнах.
Абсолютно задължително е Sami Zayn да стане световен (Universal) шампион, по възможност на WM. Cody да взима другата титла и да си починем от Reigns.

Chamber-ът е в Монреал, което е предпоставка за тотална лудница. Лошото е, че паралелно с Bloodline историята ще трябва да градят и мача с Cody, който иска да бъде себе си и да следва мечтите си. @Jericho беше споменал, че може да се повтори случаят с Batista и Bryan. Чак дотам не вярвам да се стигне, но със сигурност Rhodes не е в идеална позиция.

Chicky Ricky

Сами Зейн можеше да стане по-добрият Даниел Брайън, обаче Роуман държи и двете титли. Ще е малко малоумно, ако ги вземе. Единственото решение за титлите е да се разделят на КМ; Коуди взима само WWE титлата. Но преди това Роуман ще изгуби Вселенската титла от Killer Kross например на някой турнир преди КМ и така нещата ще изглеждат по-добре.

22 hours ago, neshev said:

Мъжкият RR беше изграден много добре. Може би разочарование за хората, които свикнаха да гледат завръщания, но за мен този мач се доближава по-близко до оригиналната концепция. И успяха да изградят доста вражди. Brock срещу Lashley, Dominik срещу Rey, Edge и Beth Phoenix срещу Judgement Day, Rollins срещу Logan Paul, Gunther беше издигнат, Cody се завръща и печели RR.

Това! Абсолютно ненужни са някои хора в Ръмбъла, вместо тях не мисля, че би било трудно да се викат някакви изненади. Я от легенди, я от чужди компании. Стабилен Rumble, Гюнтер излезе като най-коравото копеле, Коуди си спечели мача, развиха се вражди. Просто го нямаше момента на изненада, което беше ок.

При подредбата на мачове определено чаках Скалата в края на шоуто, но сегментът беше злато. Абсолютна класика, няма спор. Цялата история с The Bloodline e най-доброто буукване в WWE от много време насам. Освен, че long term booking-а е нещо рядко виждано в WWE, то всеки един етап беше велик. От Main Event Jay Uso, цялото включване на Sami Zeyn в историята, изкачването му до honorary uce и падението му сега, Пол Хеймън през цялото време е бог, а Рейнс като хийл няма грешка. Страхотна история. BTW, може би толкова силен heel можеха да направят единствено от Сина, ако едно време беше turn-нал. Добре, че не повториха грешката и този път натиснаха спусъка за Роман.

Единственият проблем сега е кой ще се бие за другата титла, щом няма да е Скалата? Трудно ми е да повярвам, че Рейнс може да падне от Коуди и Сами в две поредни вечери, но защо не. Бих се изкефил на макс.

Интересно ми е дали сега ще видим пълната лудница и ще вкарат всичките 6 човека от The Bloodline историята в ЕC, където да си е*ат майката тотално или ще действат по по-предпазлив начин с 3v3 мач, а EC ще го оставят за втория претендент за титлата. Чекаме и сакаме Imperium да вземат отборните титли, което ще е още една глава от прекрасната история с Uso-тата.

WM за момента изглежда супер.

Lashley/Lesner

Rollins/Logan Paul

Reigns/Rhodes

• Upvote 2

Малко офтопик, но от вчера ми се върти тая мисъл у чутурата:

Мислите ли, че когато дойде времето Рейнс да дропи титлите е редно да се пенсионира? Всичко е постигнал, няма какво повече да доказва и показва. Няма нужда да бъде унижаван, може да си изкара яда в един сегмент върху тези, които са го предали и да си бие камшика. Така образа му няма да пострада и ще бъде запомнен като НАЙ-ДОМИНАНТНИЯ шампион през последните десетилетия.

• Upvote 4
THE GRIM REAPER

Хора като Ледения и Шон Майкелс си развалиха пенсиониранията като единия се върна да пушва торбата Оуенс, другият за онази помия

в Саудитска Арабия. Скалата си замина, върна се и пак си замина. Като нищо ще го върнат като стане на 55 за мача с Румян.

Случая с Гробаря го знаем какъв е, с Рик Флеър, Стинг, Хоган е същото и кажи речи всички легенди. Не знаят кога да спрат

защото това е пристрастяващ бизнес. Та един Рейнс ли ще знае кога да спре? 😂 Човека продължи да се кечи след като пребори шибаната

левкемия за втори път, съмнява ме от гордост да се откаже или който и да е било друг в тази индустрия. 

Рейнс има намерения да става актьор и се заговори за скорошно оттегляне. Дори вече има и дебют, така че ако му предложат по-сериозна роля е голям шанса да се явява веднъж на две години. 

Това, че Рей не излезе и Кофи си е бочнал спота реално не са бочове. Просто не обясняват. Има едно "правило", че ако не се качат на ринга преди да излезе следващия участник, те отпадат от мача.

Не знам кога е въведено и дали въобще е вярно, но така си мисля.

По закон за мен, както винаги ще коментирам неща които много хора не отразяват.

Ебаните коментатори. Който е слушал ще разбере какво искам да кажа. Никакви кейфеб роли на играха. Пат и Коул принципно са добри в работата си, но тук беше ги избило на лигавня през целият турнир и си личеше липсата на Винс в ушаците им, да им каже с по 1-2 думи да се спрат с глупостите. Но не, те се подиграваха на всеки който е дебел, грозен или бочва нещо.

Тука адмирации за Кори "порно ника" Грейвс, който до последно беше адекватен поне.

Edited by Hachiko
  • Upvote 2
1 hour ago, Hachiko said:

Тука адмирации за Кори "порно ника" Грейвс, който до последно беше адекватен поне.

Ето откъде идва асоциацията на чикяра Радокс (Cory Chase, за който не може да го види или не я знае):

Cory-Chase-videos-1694894.thumb.jpeg.267a22dd4a760fb6d04666a1c9981e30.jpeg