The^Lunatic Posted January 29 Share Posted January 29 Наистина финалът беше много въздействащ, нямам думи. Както каза ENEMY, много хора очакваха Роман да предаде Сами, а то стана обратно, последвалия побой също беше изигран перфектно и разказа цялата история, толкова реално изглеждаше всичко и си личеше, че The Bloodline ги болеше от това, което направи Зейн. Цялата агресия която вкараха, особено Джими Усо, който беше много привързан към Сами показа, че Зейн е човек, за когото им е пукало и са го имали за семейство. На лицето на Рейнс също се изписаха болка и гняв, сякаш ударът със стола в гърба го върна към предателството на Сет при унищожаването на The Shield. Сега вкараха и голяма интрига около Джей, който не се знае в каква посока ще поеме, дали няма скоро да го видим на страната на Зейн и КО, Джей е единственият човек, който си позволяваше да отвръща и да се изправи срещу Рейнс. Тази година отново очаквам да видим Джей Усо срещу Роман Рейнс. Надявам се Роудс да не вземе титлата на WM, не мога да го възприема като Човекът. Аз съм на мнение, че този, който ще детронира Рейнс, трябва да е от неговото семейство. Представям си дори как Сикоа печели MITB, уж за да бъде куфарчето в него и да пази Вожда, но в даден момент старшините и всички от племето/семейството им да решат, че е време короната да бъде в друг, след тежък мач на Роман, Соло използва куфара и имаме нов шампион. Това ще бъде идеален момент да обърнат и Рейнс отново фейс. Todor Atanasov, Yulian, batistaheel and 1 other 4 Quote Link to comment
brayan_lotusrenault Posted January 29 Share Posted January 29 Беше ми мега странно да изгледам кеч шоу за първи път от точно 3 години. Последно бях толкова хайпнат за RR 2020 и тогава Ръмбъла беше изпълнен с доста страхотни моменти-доминацията на Леснар, завръщането на Острието и победителя Дрю Макинтайър. Сравнявайки го с тогава, сегашното PPV, както и самото меле си беше дропец, колкото и да искам да намеря нещо позитивно. Учудващото е, че Коуди Роудс получи някаква минимална реакция при появата си, ако не бяха обявили предварително, че ще участва, щеше да получи доста по сериозен поп. За мен шоуто беше откраднато от историята на Сами Зейн с The Bloodline, този сегмент е най-добре буукваното нещо в WWE от много, много време насам и с това ще запомня цялото PPV. Сега наистина става интересно какво ще правят с Зейн, дали тихомълком ще го забият в мидкарда или ще направят един fan service и ще му дадат едно царуване с някоя от световните титли. Определено Raw-a и билда за Elimination Chamber (който ще се проведе в Канада) ще са много, много интересни. The-Resident-Ev!L and old school 1 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 29 Author Share Posted January 29 Ебати епичния кадър, това е снимка на годината! Metzgermeister, Chicky Ricky, spirtologa and 8 others 4 3 1 3 Quote Link to comment
Beks Posted January 29 Share Posted January 29 Много неща искам да напиша, без излишен хейт.. Има ли доволни от това, че Коуди спечели ръмбъла? Ако има ще са един от десет човека, е? И той ли ще вземе титлата/титлите от Рейнс? Роман с тоя образ граден дълго време заслужаваше някой друг! Дори да приемем факта, че двете титли ще бъдат заложени по отделно пак си държа на моето, че Роудс не е човека! Не коментирам качествата на бъдещия претендент, коментирам възможността той да спечели мача им на КечМания. Твърдо против съм! Мелето беше много под очакванията ми, признавам си, че е заради крайния резултат. В мойте очи ППВто ще се запомни с Рейнс срещу Оуенс и това, което последва след мача им. Красота! Всички заслужават едно голямо БРАВО! Заслужават по един Оскар, всеки един от тях! Mmx, Metzgermeister, Rock and 2 others 5 Quote Link to comment
prenti Posted January 29 Share Posted January 29 Не гледам кеч, но се радвам, че най-после моят любим траверс Риа Рипли спечели женското меле. Chicky Ricky, Yulian, The-Resident-Ev!L and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Mmx Posted January 29 Share Posted January 29 Интересно ми беше събитието. Най-вече мача на Рейнс и сегмента след него. Дано задържи титлата си и след WM Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted January 29 Share Posted January 29 1 hour ago, THE GRIM REAPER said: Невероятен Bray Wyatt! Независимо дали ще излезе като продавача на хавайски ризи/ядача на светове, Финта, педофила със светулките или сегашната му форма, той не спира да очарова все повече и повече. Излизането му беше просто великолепно, особено специален бе моментът когато куклите с извратената си версия, започнаха да се подават край него като някакви фантоми. Ясно е, че mtn dew помията си бе поредната реклама на тая напитка, набивана в мутрите ни години наред. В бъдеще очаквам и Hell in a Cell snickers match. Концепцията иначе беше интересна, но очаквах да има изгасване на светлини и тем подобни глупости. Все пак се получи добре, с изключение че мача продължи по-малко от колкото трябваше. Краят с дядо Хауди беше повече от епичен, нямам думи. Нереални дебили трябва да са ако опропастят още един път този гениален човек. Невероятна комбинация от всичките му образи се получава. Победата си беше ясна, нямаше как толкова рано да пуснат Брей във вражда срещу едно от физическите въплащения на шизофренията му. Това обаче може да разбират само хора, които действително влагат задълбочен анализ в развитието на подобни истории и гимици. Bray Wyatt има добър образ, ама тези килограми му съсипват кариерата според мен. Фен съм му голям но, не трябваше да се връща в WWE. В AEW може би, щеше да бъде при Alester Black. В момента WWE нямат много ME звезди, рано или късно ще го насочат към титлите ще гледаме. Quote Link to comment
MJ23 Posted January 29 Share Posted January 29 Завършека отчасти компенсираше помията. Да се върнем години назад и да четем за "Дървото Рейнс", "таксиджията Сами" и къде са те сега.. На върха и дори успяха леко да оправят вкуса от помийния РР мач. Да, помиен е: 1. Абатрахираме се, че от година се знаеше, че печели Коуди, че не видяхме Скалата, Ледения. Ама може ли да го вкараш под номер 30? Всяка година има едно брутално напрежение чия музика ще чуеш под номер 30 и това нещо бе напълно убито, след като абсолютно всички знаеха, че ще бъде Коуди. 2. Никакви завръщания. Единствено Букър Т, за който също предварително имаше слухове. 3. Пълно с джобъри. Ама не просто джобъри, които за пръв път виждам и чувам, ами и някакви утайки с таг тийм партньорите си. Не бяха Ню дей, Алфа какви там с оня подчовек, който бе спечелил MITB, другите двама, които са Crime time 2.0 и дори не им знам имената + някакви рикошети и какви ли още не джобъри. ShwN, ЧОТУДЕ, batistaheel and 7 others 8 1 1 Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted January 29 Share Posted January 29 23 minutes ago, Beks said: Много неща искам да напиша, без излишен хейт.. Има ли доволни от това, че Коуди спечели ръмбъла? Ако има ще са един от десет човека, е? И той ли ще вземе титлата/титлите от Рейнс? Роман с тоя образ граден дълго време заслужаваше някой друг! Дори да приемем факта, че двете титли ще бъдат заложени по отделно пак си държа на моето, че Роудс не е човека! Не коментирам качествата на бъдещия претендент, коментирам възможността той да спечели мача им на КечМания. Твърдо против съм! Мелето беше много под очакванията ми, признавам си, че е заради крайния резултат. В мойте очи ППВто ще се запомни с Рейнс срещу Оуенс и това, което последва след мача им. Красота! Всички заслужават едно голямо БРАВО! Заслужават по един Оскар, всеки един от тях! Cody не е човекът, който трябваше да спечели този турнир със сигурност. Sami Zayn трябваше да е ама.. Quote Link to comment
Beks Posted January 29 Share Posted January 29 Дори един Гюнтер с неговите агенти срещу Рейнс и родата му щеше да е по-добре! С малко външни намеси по време на мача за повече драма, без проГлем щях да изям три пакета семки от онея с бадемите.. Yulian 1 Quote Link to comment
gboy Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) = Edited January 30 by gboy Berbo, Yulian, HEIDENREICH and 2 others 1 4 Quote Link to comment
Price Posted January 29 Share Posted January 29 25 minutes ago, The-Resident-Ev!L said: Sami Zayn трябваше да е ама.. Добре де, това наистина ли толкова хора го мислите? Най-перфектно букваният шампион в историята (истината боли, знам, не зачервявайте), който победи всички големи звезди (Леснар, Сина, Едж, Дрю, Браян), от 3 години не е губил мач и който просто има излъчването, движенията и аурата на мега звезда. Та точно този човек ще изгуби от Сами Зейн, който прилича на клошар и е 80кг с мокри дрехи? Силно се надявам на брутален скуаш на Elimination Chamber и просто тези мечти да бъдат брутално погребани. Наистина трудно проумявам как самият Рейнс би се навил да легне на Сами. Yulian, batistaheel, johncena2 and 2 others 4 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted January 29 Share Posted January 29 То самият буукинг би бил брутално тъп и праволинеен. Сами Зейн взима ръмбъла и след 2 часа преебава Рейнс. Ще е по-очаквано и от появата на Коуди. Иначе аз се накефих на мелето. Откъм участници не беше кой знае какво, но откъм истории, беше перфектно. Направи материал за половин година напред. Коуди ми е много джендър неутрален. Нито го харесвам, нито го мразя. Наистина не виждам каква вражда би имал с Румян. Ще се сбута между вътрешните им катунски вражди и сигурно ще вземе една от титлите. След 1-2 месеца ще я загуби и на следващия РР ще отпадне като джобър. На женските такъв скуош им направих от превъртане, че чак изтървах кой спечели. После видях в Уикипедия, че и там е спечелил мъж. При тия трябва да се случи някакво чудо за да изгледам нещо. Стефка е виновна, че ги направи тия нещо по-различно от курви на алфа мейн ивентърите! Щом всички чакаме РАУ с нетърпение, значи всичко е прекрасно. Yulian, Rock and The-Resident-Ev!L 2 1 Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted January 29 Share Posted January 29 9 minutes ago, Price said: Добре де, това наистина ли толкова хора го мислите? Най-перфектно букваният шампион в историята (истината боли, знам, не зачервявайте), който победи всички големи звезди (Леснар, Сина, Едж, Дрю, Браян), от 3 години не е губил мач и който просто има излъчването, движенията и аурата на мега звезда. Та точно този човек ще изгуби от Сами Зейн, който прилича на клошар и е 80кг с мокри дрехи? Силно се надявам на брутален скуаш на Elimination Chamber и просто тези мечти да бъдат брутално погребани. Наистина трудно проумявам как самият Рейнс би се навил да легне на Сами. Добре, кого предлагаш Cody Rhodes и го пускаш под номер 30? И на децата им беше ясно че той ще го вземе..... Добре да не е Sami Zayn поне да е Jay Uso пак не става..... Просто няма кой да му я вземе за момента освен Randy Orton. pukkod 1 Quote Link to comment
Price Posted January 29 Share Posted January 29 22 minutes ago, The-Resident-Ev!L said: Добре, кого предлагаш Cody Rhodes и го пускаш под номер 30? И на децата им беше ясно че той ще го вземе..... Добре да не е Sami Zayn поне да е Jay Uso пак не става..... Просто няма кой да му я вземе за момента освен Randy Orton. За мен цялата история около Роман и Bloodline има само един логичен завършек. Историята е такава, че никой извън неговото семейство не може да го победи. Тоест този, който ще го детронира, трябва да е човек, който много прилича на него и с когото имат общ bloodline. Джей или Соло, няма други опции. Скалата изобщо няма място в цялата картинка. Всъщност може и да има, но само и единствено да бъда обруган от Роман и премазан в рамките на 10 минути, примерно. Коуди е логично да загуби. Не вярвам да има особени шансове. Сега голямото предизвикателство е да ни убедят, че има такава възможност. Да видим как ще стане това. Kill_Steen_Kill and Yulian 2 Quote Link to comment
Huskarl Posted January 29 Share Posted January 29 Първо, проздравления на WWE за избора на саундтрак към събитието. Последният албум на HARDY е мега хитаджийски, а "Sold Out" е жестоко парче. Този изпълнител винаги досега ми е бил на границата на търпимото, понеже в старите му неща много често го избиваше на гадното поп-кънтри с много аутотюн. Актуалният му запис обаче е на съвсем различно ниво. Супер е, че му дадоха и да изпълни парчето на живо, макар че инструменталистите си бяха плейбекаджии отвсякъде, но пък да озвучиш цяла група в центъра на залата върху ринга би отнело много време и реално не си заслужава като не е главната атракция. Мъжкият ръмбъл беше ок. Нищо кой знае колко впечатляващо, но пък и нямаше излагации. За мен лично Gunther беше звездата на мача. Много силно представяне от негова страна, изглежда и от компанията му имат доверие. Изглежда ще го градят за нещо голямо. Dominik също взе да ми харесва. Да го махнат от сянката на баща му беше най-доброто решение. В момента го градят като супер мазния хийл и всъщност ролята започва да му се получава много добре. Елиминацията на Lashley беше странна, не знам дали не я бочнаха. Wyat срещу LA Knight тръгна много добре в началото. Да, и на мен не ми допадна тая глупост с неоновите светлинки, но трябва да се впечатляват спонсорите, няма как. Самият мач имаше потенциял да се превърне в приличен уличен бой, обаче приключи много бързо и ей така, от нищото. Жалко. Очаквах повече от мача за женската титла. Ясно беше, че няма да дадат титлата на Alexa, но това тук ми се стори като една идея по-дълъг скуош. Женският ръмбъл беше скучен с изключение на няколко момента. Добре е, че издигат Rhea Ripley, заслужава го. Както и очаквах, KO и Roman направиха силен мач, а финалът беше зрелищен. Вече доста коментари имаше по темата, затова няма да се впускам в подробности, но наистина и развитието, и играта на всички замесени в историята, бяха феноменални. Не мога да си представя Sami Zayn като голям шампион, но в случая човекът е един от най-силните образи в WWE и ще е грехота да оставят целия този хайп на вятъра. Предстои да видим какви ще са плановете за него. The-Resident-Ev!L, old school, Rock and 2 others 5 Quote Link to comment
Iron Sheik Posted January 29 Share Posted January 29 ВИНС СЕ ВЪРНА И НАРЕДИ КАРТИТЕ The-Resident-Ev!L, pukkod, yaripim and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 29 Share Posted January 29 По-скоро историята е, че Roman Reigns е победим, но винаги го покриват. Когато се разпадне stable-а, на където вървим, Roman ще загуби титлата, защото няма да има кой да го спаси от загуба. По принцип, ако историята е правилна, могат да дадат титлата на всеки, и Sami Zayn има точната история. Но понеже Roman Reigns държи титлата толкова дълго време, следващият шампион трябва да е такъв, че да може да го замени и самият той да царува поне половин година. Sami Zayn с титлата би било добър момент, но след това няма интересни програми. Това, ако оставим на страна, че не изглежда представително и през по-голямата част от WWE кариерата му е бил комедиен midcard-ър. Не мисля, че Sami Zayn има нужда от титлата и след като Roman Reigns загуби, винаги може да ревизират враждата им, защото Roman ще търси виновника за всичко. Cody Rhodes има всичко нужно да е лицето на компанията, поне в краткосрочен план. Има историята, името, визията, уменията на ринга и микрофона. Доближава се много до Cena като образ и поведение. След като вземе титлите ще има редица от свежи heel-ове, с които да има програми, и вече WWE могат да преценят дали си заслужава да разбият титлите отново. Това царуване на Roman Reigns вероятно ще остане аномалия, надали ще видим нещо подобно отново. Този RR мач показа, че имат достатъчно изградени лица, които могат да са шампиони по всяко време. old school, johncena2, batistaheel and 5 others 8 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted January 29 Share Posted January 29 Кой, по дяволите, е пуснал свинята Ная Джакс да се завърне в WWE? И кой реши, че трябва да я сложи под номер 30?? hacky, Metzgermeister, yaripim and 2 others 2 2 1 Quote Link to comment
Iron Sheik Posted January 29 Share Posted January 29 Царуването на Рейнс ще остане само за статистиката и нищо повече. pukkod, THE GRIM REAPER and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
Just a fan Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) 1 hour ago, neshev said: Cody Rhodes има всичко нужно да е лицето на компанията, поне в краткосрочен план. Има историята, името, визията, уменията на ринга и микрофона. Да, ама е путка. ПУТКА Е. Фъфлеща, изрусена, джобърска путка. Цел ден на работа не си пипнах телефона, за да не си спойлна турнира, очаквайки по някое време да чуя "ИФ Я СЪМАААААААААААААААААААААААААЛ ЛАТ ДЪ РОК ИС КУКИНГ" и накрая кво? Азис джуниър излиза последен и печели Ръмбъла срещу некъв грозен, нехаризматичен, полудебел германец, който щеше да проверява личните карти на непълнолетните путки в Студентски ако живееше в България. Не е сериозно. Edited January 29 by Just a fan ivoc66, Metzgermeister, MJ23 and 10 others 2 1 5 5 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted January 29 Share Posted January 29 На края на Ръмбъла видяхме шоудаун между Тризвездния генерал и Дер РингГенерал. Няма случайни неща! johncena2 1 Quote Link to comment
yaripim Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) ТОрнира беше 60/40 за мен. Не очаквах мъжкото меле да е в началото, но после стана ясно защо е така. Аз лично отдавна съм свикнал,че годината 202+ и все по-рядко ще мога да видя епични завръщания като Диексове, Годфадъри,Кейн, Мейн и още любими муцуни от старите ленти.Всичко е на години и евам движи,а с тая дълга пътека до ринга,половината ще колабират докато се качат И все по-рядко ще ги виждаме. Че ще е джобърско меле в голямата си част написах в 1-я ми пост в темата. Ма то си личеше отвсякъде ,с оглед на ростърите които имат- Алфа академии,легадоделфантасмагории ,улични кинтаджии и тнт. Даже ми е чудно как не извикаха 4-5-6 имена от НХТ, ама тях са ги запазили за женското меле.Към победителя нямам претенци, стига успешно да катурне Роман на Мания и разбира се в реванша на Рау -афтара после на реванша. Спота на Рикошет и Логан е едно от най-епичните неща които са се случвали ,засенчвайки всичките чалъми и спасявания на Кофи Кингстън. Отделно в самия Ръмбъл се видя,че ще се ползва дълго време за вражди напред за поне 4-5 месеца напред. Мислех,че Брок ще ги размята и ще остане сам, но Лашли го изкара бързо.Логиката на WWE Помним Леснър на какво е способен, като влезе под номер 1 и ги разнасяше кат брашливи чували преди ... Изненадите за мен бяха 2- не очаквах Ная 2 кантара да се върне изобщо, камо ли под номер 30,второто е ,че точно тук ще се обърнат нещата срещу Зейн. Кевин Оуенс изяде доста шутове и сопа, но сега става още по-интересно определено. Дали двамата канадци ще вземат отборните титли от Усотата или ще има някаква върховна сеч и преебавка в Чеймбъра? Дали Зейн ще го покажат като върховна изтривалка и ще се подложи отново да е в Блъдлайна,където явно вече никой не го обича и не му вярва,освен Дясната ръка на Роман? Поне до този момент, всичко е изпипано много,много добре. Стискам палци да не осерат чутовно нещата накрая. Edited January 29 by yaripim old school 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted January 29 Share Posted January 29 Ебахти поп-а, ебахти чудото! Сами Зейн-Роман Рейнс ТРЯБВА да е мача на Кечмания, кур за изрусения мидкардър от AEW Коди Роудс. Кралското меле беше средна работа, язък за проваления спот на Кофи. Изкефих се на финалната двойка, добре беше, че им дадоха повечко време да се бият само двамата. А тия сериозно ли имаха концерт на средата на турнира?! Mariyan01, Jericho, The-Resident-Ev!L and 5 others 8 Quote Link to comment
Jericho Posted January 29 Share Posted January 29 Доста смешно и напълно в стила на Винс ще е, в следващите няколко дни Саудистския Спортен Авторитет да придобие федерацията и Сами Зейн да бъде уволнен незабавно. Rock, Sashundera, Metzgermeister and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts