Hachiko Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Малко хайп: За статиците, като @Radox Edited January 27 by Hachiko krriiissss and Berbatov 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Логото за WrestleMania вдигнато над ринга в залата: ЗА СТРИЙМ НА ЖИВО ОТ СЕГА ДАВАМ! https://watchwrestling.ai https://watchwrestling.ai https://watchwrestling.ai PRE ШОУ НА КАНАЛЪТ НА WWE (1-2 часа по-рано от старта на Royal Rumble): https://www.youtube.com/@WWE/videos АЛТЕРНАТИВЕН ЛИНК: https://watchwrestling.ae Edited January 27 by Hachiko krriiissss, itzo1994, HBK_forever and 3 others 5 1 Quote Link to comment
Devil Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) След като и Леснър е в РР мача, надявам се да не стане няква помия, да разхвърля всички, да остане до самия край.. Няква заигравка да има с Лешли и да се елеминират заедно или прецакат по някакакъв начин, ще е по-добрия вариант за мен и да кулминира като последен мач на Мания. Добавянето на джобъра Ууудс, няма да го коментирам. Имаме вече 19/30 обявени. 11 свободни места. Останалите ще са най-вероятно Белър и Прийст, понеже не са обявени и другата част да са изненади. Приятни надяваме се. Edited January 28 by Devil HBK_forever and krriiissss 2 Quote Link to comment
neshev Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Може би най-очакваният Rumble от години насам. От части заради смяната на креативния екип, от части заради спекулациите около шоуто и отчасти заради това, че се говори усилено за продажба. При всички положения очаквам да се постараят тази WM да е епична. Roman Reigns запазва титлите, не мисля че това е под въпрос. Интригата е как ще го извъртят, каква роля ще има Sami Zayn и каква ще е играта за EC. Има доста варианти, EC ще е в Монреал и очаквам там да видим развръзката на цялата история. Bianca бие Alexa, ако ще губи титлата, това по-скоро ще стане в Chamber мач, където могат да я защитят. За мен Bianca регресира и не получава нужния booking, но дълги reign-ове са доста трудни за градене по презумпция и според мен ще е по-удачно тя да гони титлата отново. Тогава е най-силна и интересна. Bray срещу LA Knight е най-странният мач за вечерта. Веднага излизат спомени от простотиите с Финта и "червените фенери", които съсипаха не един или двама кечисти. Тук се надявам да е кратко и LA Knight да вземе победата или поне да бъде максимално бързо изваден от тази програма. Ако не беше той, нещата щяха да са се сринали за Bray отдавна. Тук се надявам, че ще има пак някакви шашми с Чичо Howdy и двамата с Bray да имат някаква програма, която да ги държи изолирани от останалите. Женският Rumble е зле граден, отново ще се разчита на завръщания. Няма нужда от този мач, няма нужда от 30 жени, с всичките завръщания и хора от NXT. Направиха го за да са равнопоставени с мъжете, това беше единствената причина. Тук очаквам победа за Rhea. Най-добре градената им жена през годината и дойде нейният момент да бъде издигната на следващото ниво. Страхотна трансформация. Избяга от това да е бледо копие на Charlotte и изгради собствен персонаж. Мъжкият Rumble е далеч по-добре граден, с по-малко пълнеж от предни години. Очаквам Cody Rhodes да спечели. Има готова история, връща се от контузия, публиката го харесва. Единственият, който е граден на нивото на Roman Reigns. Недостатъкът е, че няма готова програма с Reigns, двамата не са имали интеракции, откакто се завърна мисля и не са постлали, но винаги има време да направят качествена вражда. Има слухове за Скалата и Ледения. За Скалата затихнаха, но може WWE да се опитват да заблудят публиката и той все пак да се завърне. Ледения изглежда в страхотна форма и би било интересно да го видим в този мач, но той във вражда с Roman за световната титла, просто не е нещо, което е логично. И вече другата интрига е със Sami Zayn, дали ще видим повторение на RR 2015, където при негова елиминация, публиката ще се обърне срещу мача. Според мен няма да се случи, като вече обясних защо. Очертава се да е страхотно шоу, пред 40 хиляди ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНА НА СПОРТНАТА ЗАБАВА. Надявам се, че няма да добавят още мачове и шоуто няма да се проточи. Edited January 28 by neshev brayan_lotusrenault, MJ23, old school and 8 others 8 2 1 Quote Link to comment
Himler Posted January 28 Share Posted January 28 По network ще се стриймва ли? Hachiko and krriiissss 2 Quote Link to comment
Devil Posted January 28 Share Posted January 28 YEAH! krriiissss and Himler 1 1 Quote Link to comment
old school Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Моят човек за победа в Royal Rumble-a е Cody Rhodes ! А и негов успех в Мелето изглежда напълно възможен и дори очакван. Освен разбира се, ако дядо Vince и Creative Team-а не са решили да ни изненадат с някой изненадващ победител, като например някой, който все още не е обявен официално като участник ... Вярно е, че Коуди след като се завърна не е имал сегменти с Роман, но пък имаше солидна вражда с Ролинс. Така че той вече има история с бивш член на The Shield, която да се използва като свързващо звено в битките между Rhodes и Reigns за титлите. Edited January 28 by old school krriiissss 1 Quote Link to comment
HBK_forever Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Време е за най-епичният турнир в цялото наебано и курвенско WWE! Не съм гледал кеч от повече от година, кшгото пак гледах само ръмбъла 2022 и манията, така че е време за one-night-only return специално за всички фенове на форумната легенда, живата митология- HBK-Forever. Прогнозата ми този път няма как за бъде обоснована, защото нямам никаква идея какви са програмите, враждите, нивото на кечистите и т.н. И все пак, за да се запозная минимално със случващото се в момента, изгледах преди малко последните 2 епизода на RAW и не бяха чак толкова лоши, колкото предполагах. И все пак са си помия де. Но не пречи да направя опит да подновя за wrestlemania сезона малко кеча. Стискам палци на Cody Rhodes и The Miz. На Миз- понеже ми е любимият кечист, но като гледам, продължават да си правят гаргара с него, така че максималното на което мога да се надявам за него, е на достойно представяне. Коуди за сметка на това е топ фаворит и заслужава победата. Той е истинска легенда и беше единственият човек, чието завръщане му накара да си пусна 2-3 епизода на първична сила през изминалата година. Една негова вражда с тоя урод роман циганина би била чудесна, като се надявам най-накрая да видим смяна на титлата. Направо се същисах, когато видях, че 2 години по-късно тоя още държи титлата, без прекъсване при това. Иначе дано да има стабилни завръщания и изненади. Ако някой като Скалата и Ледения се завърне, би било велико. Въобще, иска ми се да видим участие на няколко силни легенди от близкото минало , сред които ХХХ, Шон Майкълс, Кейн и т.н. Ясно осъзнавам, че това не би имало особено значение, нито дългосрочна букинг логика, но аз гледам това ППВ само за кефа и носталгията, така че моля да бъда извинен. За финал- най-епичното нещо , което могат да направят е да буукнат дядо Винс в мача, който да разхвърля половината ростер наред. Edited January 28 by HBK_forever krriiissss and old school 2 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
Hachiko Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) Прекрасен финал на мъжкия Royal Rumble от където и да го погледнеш. Супер решение бе да се направи една добавка към РР мача накрая, като решат направо да си спретнат кеч мач Роудс и Гунтлер. Можеше просто Коуди Роудс да излезе под 30 да елиминира 1-2-ма и да спечели и това да бъде, но направо се сцепиха. Edit: Лешли вс Леснър почти на 100 процента ще е мма/стрийт файт правила. Edited January 29 by Hachiko Himler, krriiissss and Mmx 3 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) Само заради края на Рейнс - Оуенс си струваше да изгледам негледаемия курвенски Ръмбъл (от гледна точка на участнички, не на победителка), докато умирах да спя. Acting level-а беше на световно ниво. Благодаря, HHH! Edited January 29 by StoneColdFaN krriiissss 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted January 29 Share Posted January 29 Мъжкия Ръмбъл беше нереален пачи хуй, единственото хубаво беше Гънтър да еба.... The-Resident-Ev!L, krriiissss and HBK_forever 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 29 Share Posted January 29 Press Conference: Spoiler old school 1 Quote Link to comment
pukkod Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) Ебахти жалката септична яма беше тоз турнир, Коуди се знаеше, че взима мелето от 1 година, За Риа също се знаеше, за румян даже няма смисъл да уточнявам колко "изненадваща" и "непредвидима" беше победата му. Единствено си свалих тази хуйня, заради евентуална поява на Скалата. Edited January 29 by pukkod The-Resident-Ev!L, MJ23, prenti and 3 others 6 Quote Link to comment
Price Posted January 29 Share Posted January 29 Леееле, леле леле. Добре, че не са сложили някой мрънкач от BWC да ръководи creative екипа. Представям си само какви хуйни щяха да ни предоставят те Дори и перфектно поднесени мъжки rumble мач и финален мач/сегмент отново са недостаъчни за някои. Какво повече искате, мунчаци?! Стига сме живяли в 2001 година, да се надяваме на Скалата да ни прави шоуто и да циврим като осмокласничка, когато той не се появи. Историята на Роудс се пише сама още от завръщането му, нямаше по-логичен избор за победител. Интересно ми е как ще завъртят враждата да бъде и лична, а не просто преследването на мечтата за световна титла, но аз с интерес очаквам тази програма. И в допълнение на това, изглежда ми много вероятно да има два мача за двете титли. В едната вечер Роман се бие с Коуди, в другата с Джей. Понеже на мен ми изглежда така, сякаш целия този дълъг билд с историята покрай Сами не е бил подготвен да издигне него, ами всъщност Jey да бъде този, който да се обърне и да свали Роман от върха. Сега, естествено недоволни отново ще има - какъв е тоя таг тийм кечист, който ще оглавява Wrestlemania, това е разочарование, помия и тн. В реалността обаче, изпълнението е брилянтно. Всичко започна с Jey срещу Роман, редно е и да завърши по този начин. Останалите неща си бяха по-скоро meh наистина, но тези две главни събития оставят перфектен послевкус, поне на мен. johncena2, HBK_forever, old school and 8 others 11 Quote Link to comment
Devil Posted January 29 Share Posted January 29 Реших да го гледам на живо. Както всяка година. Доста ми се спеше, но се зарадвах, че РР мача е първи и след това си легнах и го превъртях всичко останало сутринта. Мача беше добре структуран за разлика с предната година. Много добро представяне на Гунтер. Издразниха ме появата на Букър, която беше точно няма и минута. Поне да беше се застоял повече или на негово място някоя друг от всичките слухове, които се изписаха за завръщания. Както и номера на Коди. Добре де! След контузия, завръщане и бам 30. Как така ще изтеглиш номер 30 бе? Нещо между 20-27 щеше да е по приемливо сякаш. На излизането на Рей, също беше като минус. Някой го е пребил най-вероятно. Да бяха пуснали някой на негово място поне. Мача на Брей и Кнайт.. Ми, не ми хареса. Някви фосфори, тъмнотии. Скуаш направо някакъв. После чичко Хауди помага на Брей, пък седмици преди това го преби. Победата трябваше да отиде при рицаря. Женския нямаше никва интрига. Пълен скуош на Бианка. Тука мисля, че трябваше да има поява отново на чичко Хауди. Освен тия тъпотии след мача по екрана. Женския РР се очакваше да бие Рипли. Не лош мач като цяло. Имаше някакви завръщания. Образа на Аска от Япония най-вече ме изкефи. МЕ. Силен мач. На доста моменти мислех, че Сами ще прецака Рейнс, но това се случи след мача. Единия Усо и той заеба Вожда. Нямам търпение да видя развръзката. Среден турнир, но не и голяма пумия. Много се надявах на Скалата, ама не. Няма да я бъде. The-Resident-Ev!L, Ponetron and HBK_forever 3 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted January 29 Share Posted January 29 В момента Сами е оувър точно толкова колкото Браян през 2014. Трябва да му дадат едната титла на мания като естествено това ще стане с помощта на Джей Усо, който не е забравил как Рейнс му сра на живота през 2020. Попът след удара със стола беше нереален, направо щеше да ми продъни ушите дейба, а хийтът който получи вожда беше огромен. Просто перфектен край на турнира и се радвам, че този мач беше последен, а не умрелия ръмбъл напълнен с 15 tag team-а и с напълно предвидим победител. Не вярвам, някой да си е мислил, че друг освен Cody можеше да спечели като видя кои са останали на ринга след неговото влизане. old school, Ponetron, Chicky Ricky and 4 others 6 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 29 Share Posted January 29 Мъжкият RR беше изграден много добре. Може би разочарование за хората, които свикнаха да гледат завръщания, но за мен този мач се доближава по-близко до оригиналната концепция. И успяха да изградят доста вражди. Brock срещу Lashley, Dominik срещу Rey, Edge и Beth Phoenix срещу Judgement Day, Rollins срещу Logan Paul, Gunther беше издигнат, Cody се завръща и печели RR. Да, донякъде предвидимо, но понякога най-предвидимите неща са най-добри. Единствено бих сложил Cody в по-ранен номер и Logan като номер 30, защото когато Cody излезе под номер 30 беше предначертано кой ще победи. Също така бих извадил 2-3 от от jobber-ите и на тяхно място да сложа ветерани или дебюти. Но другото беше на ниво, нещата вървяха плавно и не беше скучно. Kofi пак си прецака spot-а, но през това време излезе Brock и замаза положението. Елиминацията му беше доста ефектна и за няколко минути си направи номерата. Logan Paul е натурален талант и много над нивото, което се очаква за кечист с толкова малко опит. Реално с Ricochet направиха моментът на мача и според мен с Rollins могат да предложат много добри неща, защото и Rollins е нечовечен атлет. Cody излезе и хората се накефиха. WWE не си вкараха автогол с това да вкарат Sami, просто нямаше никаква логика Roman Reigns да позволи негови хора да са в този мач. И въпреки че победи Gunther, който също е много харесван, Cody си получи реакциите, подобаващи на RR победител. Просто трябваше да го вкарат с по-ранен номер, да се потруди повече. Сега целта им е да го изградят така, че всички да го възприемат като човекът, който да детронира Roman Reigns, защото е факт, че на това шоу беше засенчен от Roman Reigns и Sami Zayn. Но засега не са се дънили и тук не смятам, че ще сгрешат. Нямаше Скалата. Изненадам съм до някъде, това беше моментът и без него, WM няма как да е Hollywood. Може би му подшушнаха да се дистанцира от WWE, след всичките скандали и контроверсии в компанията, а и самият той си имаше проблеми с DC, и едно такова връщане в кеча, може би щеше да бъде гледане сякаш подвива опашка. Но той си знае, има си екип и предполагам решението не е било единствено негово. Женският RR беше противоположен на мъжкия, просто нямат толкова популярни жени. И, когато няма легенди да спасяват положението, реакциите са слаби. Просто публиките не гледат NXT и вече няма такъв ефект като преди. Въпреки това, Roxanne Perez си седеше на мястото и показа защо е най-големият им талант в момента. Радвам се за Chelsea Green, за мен момата има визията на звезда и знае как да играе с камерите. Образът, който са и избрали, е перфектен за нея. Liv Morgan беше реабилитирана и утвърдена. Asuka с японски образ, не съм го гледал, но изглеждаше ефектно. Но и смениха темата, което за мен е грешка. И Rhea Ripley, за ничия изненада, спечели самият мач. Време и беше, една от най-впечатляващи жени, които са имали през годините. Това, което се случи след ME, беше класика. Sami Zayn трябваше да докажа лоялността си, но този път избра приятелството си с Kevin Owens. Roman Reigns е огромен и като кечист, и като аткьор. Имаше препратката с предателството на Rollins върху него, просна се по същия начин и чухме един от най-големите реакции от години. И може би най-интересното е, че Jay обърна гръб на останалите и не искаше да участва в това. Всички участници в този segment бяха брилянтни. Това за мен е най-добрата им история, която са продуцирали въобще, защото едно е да имаш две големи звезди, на които каквото и да им дадеш, ще се получи, както беше в Attitude ерата. Но тук имаш главно midcard-ъри, които в момента биват издигнато до статус на звезди. И чисто като телевизия е добро, дори ако се гледа от хора, които не са навътре в кеча. Продължения има много, но за мен в момента по-голямата история, дори това което се случи със Sami Zayn, е тази на Jey Uso, защото той имаше шансът да направи същото, което Sami Zayn направи, но избра да бъде послушен и се предаде пред The Tribal Chief. И сега ще има шанс да поправи грешката. Нямаше как да го направят по-добре. Bray срещу LA Knight се получи по-добре, отколкото очаквах. Кратко, без излишно протакване и си направиха spot-овете. Самото условие на мача беше тотална простотия, но явно това е начинът на WWE да издоят някой друг балък като Mountain Dew. Bianca срещу Alexa беше слабо и забравимо. Pat McAfee прави всяко шоу по-добро. Едно от най-добрите им попълнения. Пичът звучи като фен и реагира като такъв. Просто го сравнете с този пън, който коментира RAW. Огромна разлика. Добре беше шоуто. Нещата, които трябваше да ударят, удариха здраво, което замаскира слабостите. old school, The-Resident-Ev!L, batistaheel and 9 others 11 1 Quote Link to comment
pukkod Posted January 29 Share Posted January 29 Тука не става въпрос за това дали Скалата се е появил или колко "перфектно' били поднесени сегменти,мачове или чия история се пише от нечие завръщане. Става дума за това, че липсват изненади и са станало по-предвидими от факта, че Слънцето изгрява от изток... Е това е целия проблем, те могат колкото искат да украсяват и накичват със сегменти несменяемите лица, ама като накрая все едни и същи мутри гледаме къв е шибания смисъл ? The-Resident-Ev!L, Brutalnia, Yulian and 1 other 4 Quote Link to comment
LightOne Posted January 29 Share Posted January 29 Отварям си файла, и както повелява традицията, почвам с едно половин отворено око да скипвам, докато стигна мъжкия ръмбъл. По едно време се усещам, че аз вече скипвам ръмбъла. Те го сложили откриващ мач, бе! Викам си, ай сикана, доживяхме и това злощастие. Съгласен съм с колегата @Price. Най-накрая ще има някакъв билд-ъп, граден с месеци и отзивите ще са: "Ми то се знаеше отдавна"? Сериозно? Значи хейтихме, че хвърлят историите си на вятъра, за да ни изненадват с глупости, а сега ще хейтим, че си ги развиват докрая и не ни изненадват с глупости? Кадърът на вечерта за мен е 34:20-22, със "селърът" на годината, стоящ отдясно на рамото на Леснър: "BROCK! BROCK! OH MY GOD! WHAT DID YOU DO!?!" Не ме ебе дори и да е бил поставено лице, изцъкленият ужасен поглед на пича продаде целия сегмент. Също доживяхме Logan Paul да запише името си в историята на турнира. И то на всичкото отгоре с прилично участие и уважителен highlight. И това бе нагласено, ама не го прави по-малко впечатляващо. Все пак решението им мъжкото меле да не е закриващия кадър, се отплати с перфектно разиграния холивудски филм. Зейн беше брилянтен, но и Роман спомогна много с не толкова явната игра, но много детайлизирано предадено смущение по време на целия мач. Всички участници, начина на постановката и сценария постигнаха желания резултат. Ей за такива моменти си струва шибаното WWE. Въпреки що-годе слабичкото меле, ще остана с позитивен спомен за турнира - че отново ме накараха да се залепя за екрана при все цялото "ама то се знаеше отдавна". Не ме ебе, че се знаело, когато се свършват нещата с мисъл и качествена работа. То ако знаенето работеше така в кеча, то всички е трябвало да се откажем да го гледаме в мига, в който разберем, че "ама те не се бият наистина". batistaheel, Bobotsi, Metzgermeister and 5 others 8 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Jericho Posted January 29 Share Posted January 29 Бате, това на което станахме свидетели накрая СИ ЕБА МАЙКАТА и беше едно от най-прекрасните неща буквани в тая организация. И може би чухме най-силния поп в историята на СТАДИОН ОТ 70,000 души, а не малка зала с добра акустика. Жестоко се хайпнах и за мен сега се случва немислимото - гледа ми се Рау. (Въпреки, че замесените са от СмакДаун.) ShwN, Price, old school and 10 others 11 2 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 29 Share Posted January 29 Краят беше едно от най-великите неща в модерната кеч ера, но всичко останало беше пълна ПОМИЯ. Когато свърши историята с Роман и останалите, направо могат да я закрият тая компания. MJ23, The-Resident-Ev!L, THE ENEMY and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 29 Share Posted January 29 Нямам време да пиша много, но финалът е едно от най-добре изпипаните и букнати неща в кеча, които съм виждал в цялата история. Нечовешки, брутален поп за Сами Зейн, който не е чуван от години. Ами, този човек трябва да стане Световен шампион. По дяволите Коди, Коди няма такъв поп. Харесвам много Коди Роудс, не ме разбирайте погрешно, но това тук бе брилянтно. Включително и нестандартното/различно решение с Джей Усо. Така се прави. Не всички хийлове да са хийлове по дефоут, а тук показаха, че всеки образ/характер може да взима собствени решения, както е и в реалния живот. Гениална и човешка история. 10/10. MJ23, johncena2, The-Resident-Ev!L and 6 others 8 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 29 Author Share Posted January 29 Royal Rumble match: При Винс сме гледали и по-лоши мачове, този поне беше скромен откъм присъствие на тотални джобери и това трябва да му се признае. Но трябва да се признае също, че в някои отношения creative-a няма никаква идея какво прави. Примерно това с Гюнтер. Абсолютен факт е, че всичко изглеждаше перфектно и пичът тази вечер беше буикнат като голяма звезда, hands down. Проблемът е, че не сме 84-та да правим някакъв monster push на пич с foreign heel гимик да го градим за да джоби на Хълк Хоугън. 2023-та сме и с този гимик никога няма да стане голяма звезда. То какъв всъщност е гимика? Австриец, любител на класическата музика с протежета влюбените алални сърфисти Джамбазки и Шкварек? Няма как някой да приеме като голяма звезда пич с подобен гимик, това е. Ако все пак на някакъв етап измислят нещо по-добро, може и да се получат нещата. Съответно никаква интрига на финала. Няма как да се филмирам, че Гюнтер ще е МЕ на Мания, че има дори минимален шанс да елиминира Коди, да получи мачът срещу Роман, камо ли да му прекрати рейна. Имаше и други дразнещи неща в ръмбъла, но повечето бяха незначително. Приятна изненада за мен беше слабата реакция при излизането на Коди. Някои хора се филмираха, че ще има нечовешки поп, такова нещо не видяхме. Дрю примерно получи доста по-голям поп при излизането си, като е вярно, че към края на мача публиката вече може би беше леко изморена, но като цяло това не променя нещата, че Коди грам не излезе с тоя хайп, който беше очакван. Продължавам да смятам, че е въпрос на време да се разкрие като тотален flop, но така или иначе аз и без това имам нулев интерес да го гледам в МЕ, като топ лице или к'вото и да било подобно нещо в WWE. Bray Wyatt vs. LA Knight: Тоя Bitch Black match беше топ простотия. Такъв гимик е на нивото на late WCW booking-a на Vince Russo. Откраднаха гимикиа на Найоми, за да си правят детски мач с лазери и неони, Брей излиза все едно ще влиза във Викинг Уариърс стейбъла... Накрая видяхме и чичо Хоуди да се мята върху Кнайт, докато отгоре бяха наредили кукленото шоу. Това е голям позор да им е една от големите истории на WWE, при това в WM сезон, дано да получат някакво прозрение и да се коригират навреме, но надали. Хиксовете май се кефи на подобни изтрещяли помии. Женския Rumble: Нагледахме се най-вече на некадърничките извикани от новия режим, но грам не ме ебе. Важното е, че победителката беше правилна. Rhea прави най-силната си година в кариерата си, супер интересна и талантлива пичка е и заслужава този пуш. Срещу която и шампионка да избере да се бие, очаквам добра програма, но смятам че има повече резон Шарлът да и джоби сега за да я издигне до следващото ниво, а мач с Бианка да е на картата за в бъдеще, когато ще могат да го продадат като още по-голяма атракция. Roman Reigns (c) vs. Kevin Owens: Тоя мач ще го запомня най-вече с няколко зверски ботча на КО, но и без това никой не го ебе за самия мач. Минаваме направо към СЕГМЕНТЪТ след него. Този сегмент, пичове, ме пренесе обратно във времето когато гледах ECW. Абсолютна същата атмосфера, абсолютно същия вайб, който е гледал ще ме разбере. Никой не може да ме убеди, че това нещо не е Paul Heyman booking. В цялото WWE няма, не е имало и не вярвам да има някога друг гений, способен да измисли нещо толкова добро and that is just a fact of life, YEEEEAAAH! Това е перфектна телевизия, перфектен сегмент, перфектно изградено напрежение, интрига, трилър, това може да го номинират за Еми. Едно на ръка, че не вкараха Сами в Ръмбъл мача, за да протектират Коди, защото колкото и да са тъпи тези копелета, не са толкова тъпи за да не осъзнават, че когато Коди и Сами останат заедно на ринга, публиката ще скандира за Сами и никой няма да го ебе за изрусения джбър. Тук във финалния сегмент реакцията еднозначно показа кой е човекът който с работата си заслужава да получи този спот. Но да се върна към историята и силния сегмент. Всички очакваха (not me), че Рейнс ще предаде Сами, че Блуудлайн ше го блайндсайднат, че само го използват. На мен целия буукинг в историята до момента ми е подсказвал, че това е нелогично, защото Роман леджит обичаше Зейн и се беше привързал към него, но аз отдавна съм се отказал да прогнозирам накъде ще я развият тази история около Блуудлайн, защото до момента сто пъти успяха вече да ме изненадат и тук не беше изключение. Изключително иновативно решение беше Зейн да е човекът който заби стола в гърба на Рейнс, следващото гениално решение беше реакцията на Джей Усо. В абсолютен шок съм от всичко станало и нямам търпение да видя какво следва в тази страхотна история. Също забравих да ги поздравя и за пребиването на КО. Изключително добра драматургия, цялата зала скандира Фък Ю Роман, Оуенс изглежда като Христос на кръста (vs. Roman Empire anyone?), изключително силен драматичен момент, но то целия сегмент беше шедьовър! The^Lunatic, Yulian, ShwN and 3 others 5 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted January 29 Share Posted January 29 Невероятен Bray Wyatt! Независимо дали ще излезе като продавача на хавайски ризи/ядача на светове, Финта, педофила със светулките или сегашната му форма, той не спира да очарова все повече и повече. Излизането му беше просто великолепно, особено специален бе моментът когато куклите с извратената си версия, започнаха да се подават край него като някакви фантоми. Ясно е, че mtn dew помията си бе поредната реклама на тая напитка, набивана в мутрите ни години наред. В бъдеще очаквам и Hell in a Cell snickers match. Концепцията иначе беше интересна, но очаквах да има изгасване на светлини и тем подобни глупости. Все пак се получи добре, с изключение че мача продължи по-малко от колкото трябваше. Краят с дядо Хауди беше повече от епичен, нямам думи. Нереални дебили трябва да са ако опропастят още един път този гениален човек. Невероятна комбинация от всичките му образи се получава. Победата си беше ясна, нямаше как толкова рано да пуснат Брей във вражда срещу едно от физическите въплащения на шизофренията му. Това обаче може да разбират само хора, които действително влагат задълбочен анализ в развитието на подобни истории и гимици. johncena2, Metzgermeister and Yulian 2 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted January 29 Share Posted January 29 5 minutes ago, THE GRIM REAPER said: Победата си беше ясна, нямаше как толкова рано да пуснат Брей във вражда срещу едно от физическите въплащения на шизофренията му. Това обаче може да разбират само хора, които действително влагат задълбочен анализ в развитието на подобни истории и гимици. Демек само шизофреници могат да го разберат, затова ли си го разбрал? The-Resident-Ev!L, THE ENEMY, THE GRIM REAPER and 2 others 3 2 Quote Link to comment
Recommended Posts