Jump to content

AEW Dynamite - 4 януари 2023

Recommended Posts

Xander Black

Беше добро шоу до последния мач. Голяма глупост беше Darby да победи Joe. Това е тотално закопаване на Wardlow просто. Много тъпо от страна Кан.

1 hour ago, Xander Black said:

Беше добро шоу до последния мач. Голяма глупост беше Darby да победи Joe. Това е тотално закопаване на Wardlow просто. Много тъпо от страна Кан.

Че то явно това си е била идеята. Да спечели Joe за да му вземе титлата Darby ... 

Xander Black
14 minutes ago, ANG said:

Че то явно това си е била идеята. Да спечели Joe за да му вземе титлата Darby ... 

Сигурно е така, ама е тъпо за Wardlow.

nWoHulkster

Основното, което искам да кажа за това шоу е, че това беше една от най-добрите публики, които някога са имали. Когато публиката е толкова надъхана за шоуто и ти самият се надъхваш повече. Евала на Seattle.

"You gonna take an L and blame it on Dixie Carter"... :D Total Nonstop Acclaimed! 😏

On 1/5/2023 at 8:01 PM, Xander Black said:

Сигурно е така, ама е тъпо за Wardlow.

Аз лично не съм му фен и за мен е силно надценен.

Петте секунди, в които повярвах, че Jeff Jarrett е отборен шампион 😅

Такава публика трябва на всяко едно шоу.

• Upvote 3

Стига с тоя Wardlow, бе, хора. Пичът не може да направи едно читаво промо, няма как да е нещо повече от мидкардър. Издигнаха го до там, пазят го относително на ринга, за да минава за корава батка, повече от това къде? AEW си издигат хората докъдето могат, но трябва и малко реализъм. Не можеш да сложиш Джейд да бие наред, жената е страшно дърво пред микрофона. Същото се отнася и за Уордлоу, и за Хуук. Докъдето стават за атракции ги бутат, но нагоре - би било нелепо. 

• Upvote 2

Xander Black

Не, че толкова много ми пука за Wardlow просто уш му започнаха някакъв пуш и много бързо го прекратиха. Иначе ми е все тая за него.

• Upvote 2

^ Нормално е, така се издигат хора - вкарват ги в някаква история и се вижда докъде ще стигнат. В момента на ред е Рики Старкс, момчето добре се справя. Но той може и промота да изнася, така че може и повече да хване ръка от Уордлоу - досега, каквото са му дали, направил го е. 

А иначе шоуто беше доста яко. Джерико е богатство за всякак компания и AEW могат само да се радват, ч е имат такъв човек в редиците си. Всичко с него е злато просто. 

Total NonStop Acclaimed :D Тия пичове са няма толкова оувър :beer: Заедно с MJF, това са най-големите собствени звезди на AEW. Не е истина как една (откровено казано тъпа :D ) кечфраза може да направи чудеса. 

Мачът с Джарет и Лиътл не беше кой знае какво, ама пък беше фън. 

----

Тони Нийс е перфектен хийл джобър. Само поздравления за тоя човек, липсват такива олд скуул образи понякога, особено в лоу карда. Промото на MJF беше феноменално за кой ли път. 

--------

Swerve vs Fox беше "вражда" дето трябва да си ебаси маниака, за да я знаеш. :huh: Хубаво е да има подобни мачове и прочее, ама трябва ли пък да е на главното ти шоу. Такива неща са Рампейдж, баси.

---

Женската дизия продължава да е дроп. А шампионката е най-жалката евър - само клати глава да Зъболекарката и това е.

----

Като цяло не лошо шоЛ, абсолютен филър, но приятно за гледане. 

• Upvote 3

16 hours ago, gboy said:

Стига с тоя Wardlow, бе, хора. Пичът не може да направи едно читаво промо, няма как да е нещо повече от мидкардър. Издигнаха го до там, пазят го относително на ринга, за да минава за корава батка, повече от това къде? AEW си издигат хората докъдето могат, но трябва и малко реализъм. Не можеш да сложиш Джейд да бие наред, жената е страшно дърво пред микрофона. Същото се отнася и за Уордлоу, и за Хуук. Докъдето стават за атракции ги бутат, но нагоре - би било нелепо. 

За тази работа си има мениджъри, мойски. :D

Всъщност Wardlow си беше доста ОУВАР. Проблемът дойде след голямата му победа над MJF на DoN. MJF още на следващото шоу тотално no-sell-на това, че беше пребит на PPV-то, а Wardlow беше релегиран до TNT титлата.

Всъщност това се случва доста често в AEW. Помня как MJF, след голямата му победа над Cody, беше натъпкан в mid card-а срещу Джунглата Момче. Просто при Тонкича няма градеж. Когато запишеш голяма победа, логиката следва, че трябва да отидеш на следващото ниво. А доста често, след най-голямата им победа, кечистите им биват забравени.

Но да се върна на MJF. Рейтингите засега са безпощадни към него и тотално му сраха на амплоато на "най-горещият агент". Според мен е безумна идея да имаш човек като MJF, който е в пика си, да го играе втория Brock Lesnar и да няма никакви мачове на седмични шоута. Също така, отново ни пробутват "Five Labors" на MJF, което сме гледали вече няколко пъти. Общо взето, тотална липса на креативност от страна на Тонкича и съответно, рейтингите са на дъното. 

Единственият шанс е CM Punk и Елитните да загърбят еготата и да направят най-доброто за компанията, а това е CM Punk отново на екран и програма между Punk, FTR и Елитните. Защото Тони Кхан няма как да произведе по-добра история. Няма този капацитет. 

• Upvote 3
27 minutes ago, neshev said:

Всъщност Wardlow си беше доста ОУВАР. Проблемът дойде след голямата му победа над MJF на DoN. MJF още на следващото шоу тотално no-sell-на това, че беше пребит на PPV-то, а Wardlow беше релегиран до TNT титлата.

Всъщност това се случва доста често в AEW. Помня как MJF, след голямата му победа над Cody, беше натъпкан в mid card-а срещу Джунглата Момче. Просто при Тонкича няма градеж. Когато запишеш голяма победа, логиката следва, че трябва да отидеш на следващото ниво. А доста често, след най-голямата им победа, кечистите им биват забравени.

А при двата хикса и единия L, съответно преди това при винс "градежа" на звездите е само за да станат храна на румянката. Wardlow действително бе оувър,  обаче бледнееше пред това колко оувър беше Drew  на Clash at the Castle - Публиката, 70 хиляди човека бе изцяло за Дрю, всичко бе наредено за негова победа и огромен момент, и накрая да падна с намесата на циганиниа СИкоа. Нямаха право. Просто нямаха. След турнира,  на  Дрю инерцията отиде на кино и сега е в джобърски отбор с Шеймъс.

28 minutes ago, neshev said:

Но да се върна на MJF. Рейтингите засега са безпощадни към него и тотално му сраха на амплоато на "най-горещият агент". Според мен е безумна идея да имаш човек като MJF, който е в пика си, да го играе втория Brock Lesnar и да няма никакви мачове на седмични шоута. Също така, отново ни пробутват "Five Labors" на MJF, което сме гледали вече няколко пъти. Общо взето, тотална липса на креативност от страна на Тонкича и съответно, рейтингите са на дъното. 

Kолко мача на седмични шоуто има румян?

Posted (edited)

В WWE раздела ли сме? :lol: Но ще ти отговоря.

Drew трябваше да бие пред "своите".  Drew и Wardlow не могат да се сравняват, защото Drew вече беше коронясан веднъж и е утвърдена ME звезда. Wardlow тепърва ще става такава.

Roman Reigns и MJF не могат да бъдат сравнявани, защото това е четвъртo царуване, а това е първо на MJF. На Roman Reigns му отива доста повече да го играе "Финалния бос" и има цял stable около него, който да държи нещата интересни дори в негово отсъствие. И вече има доста голяма разлика между публиките на WWE и AEW. Ако едното нещо работи в WWE, това не значи, че би работило в AEW и обратното. В случая, MJF като "мета" part time шампион, с цел да "раздразни" смарковете, по-скоро има обратният ефект. 

Edited by neshev
  • Upvote 2

Че какво им е рейтингите ? :huh: Общо взето, от това, което аз съм гледал, са си хомогенни, няма кой знае какви амплитуди. Не мисля и че за зрителите има кой знае какво значение кой е шампион и кой не. По-скоро разликата я прави някое и друго събитие (като дебютът на СМ Пънк), но това са редки неща и няма как да е всяка седмица.

Историите в AEW са добри и не съм съгласен, че нямат творчески потенциал, точно обратното. Сторилайните в повечето случаи са интересни. Сега ... не че няма издънки, ама то това е нормално. Но като цяло са добри фюдовете и обикновено имат значение и мачовете на седмичните шоута (нещо, което винаги е било голям плюс за мене). 

Пънк, ако ще е такъв дразнител в съблекалнята - нЕма нужда. По-добре мотивиран ростер, отколкото една звезда в повече, пък било то и име като CM Punk. 

А относно меринджейте - не можеш да туриш по един до всеки кечист, все някой трябва да говори и сам. Уордлоу не е МЕ потенциал. Направиха го достатъчно оувър, интересен е за гледане в мидкарда - това е програма максимум за него. 

И MJF за мене си е букван идеално. Ако се бори през седмица, както беше Мокс, няма да му отива, а и ще стане бързо безинтересен. Една вражда с Браян Даниелс е идеална, от която да излезе победител с някакъв мазен хийлски трик и белким обърне публиката срещу него. След това вече ще се види кой да му вземе титлата, но се надявам да е някой читав бейбифейс, зад който тълпата да застане. Ако е хоумгранд талант още по-добре, макар че не виждам кой. Рики Старкс за мен също не е шампионски материал, да не говорим за хора като Хуук, Джънгълбой и прочее, които са си за мидкарда и нищо повече. Ама пък кой знае, може да изскочи някой интересен. 

Тазседмичното шОлО направи най-ниският рейтинг от 6 януари 2021 (0.26, 864 хилки). Ако сравним с миналата година, тогава направиха 0.43 и над милион зрители, но айде, пиши го, че все пак тогава дебютираха по TBS. Може да е случайност, но когато Пънкаря беше на върха, рейтингите рядко падаха под 900к и редовно правиха по милион. Сега си е постижение, ако минат 900к. Дори и в демото, където се биеха колко млади зрители имат, нещата вървят стабилно под 0.30. 

За мен Wardlow е ME материал. Ricky Stark е в top 3 от към промо умения и може да бъде пробутан, но от към размери е посредствен. Кука и Джунглата са тоталка, фактец.