Jump to content

Референдум


THE ENEMY

Референдум  

20 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

cowboymafia.jpg
КАУБОЙСКИ СЕЗОН

Още когато бяхме тръгнали с Принц10 да правим легендарната Омерта, идеята беше първия сезон да бъде уестърн, в духът на разказа който пусках тогава за хайп. После обаче се промениха много неща, хрумна ми Ел Президенте, отнемаха ми ред и така и тоя сезон си остана нереализиран. Както се досещате, всички роли ще бъдат с каубойски вариации, а мафиотите ще бъдат бандити ограбващи през нощта гражданското градче.

 

miami vice mafia.jpg

MIAMI VICE (reboot)

За този сезон имаше доста неизползван подготвен контент, а освен това в него се въведоха доста иновации по играта и от чисто носталгична гледна точка, би било готино да се проведе този път нормално и да се завърши като хората.:D

 

reservoirmafia.jpg

ОБЪРНАТ СЕЗОН

Тук концепцията е по-изчистена и проста и просто се разменят ролите на двете фракции. Гражданите се казват мафиоти, а мафиотите се казват къртици. Гимикът е подобен на Reservoir Dogs филма, където в мафиотската фракция са се инфилтрирали ченчета и ролята на мафиотите е да ги разобличат и елиминират, преди всички да са тикнати в затвора.

---

 

---

Еми това е в общи линии, най-добрите идеи които са ми хрумвали за гимик сезон, събрани на едно място. Вече остава във ваши ръце решението, има ли смисъл изобщо да правим сезон, ако да, какъв да е гимикът му и кога да се проведе. Уредил съм нешев като ко-водещ, защото е твърде възможно  да нямам време да ъпдейтвам резултатите в някои от дните в които ще се провежда играта, а и той е достатъчно надежден свидетел и съветник, в случай че оригиналния - байкиро не се завърне.

 

Link to comment
1 hour ago, ЧОТУДЕ said:

walter-white.gif

Пак ще направим сезон, ако имаш желание. След този с нешев даже може. :beer:

Link to comment

Това обърнат сезон ми звучи интересно. Бих играл само в него. Мафиотите в червено, ченгетата в синьо и всяка нощ шибаняците тикват по един беззащитен мафиот в затвора. Представям си го - "През тази нощ беше арестуван Bobotsi и той напуска играта." Това ще е култ. Трябва само да се измислят подходящи имена на обърнатите роли, които да не са Курва, Ебач, Шофьор и други неразбираеми помии лол.

 

 

35izpu1.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...