THE ENEMY Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 КАУБОЙСКИ СЕЗОН Още когато бяхме тръгнали с Принц10 да правим легендарната Омерта, идеята беше първия сезон да бъде уестърн, в духът на разказа който пусках тогава за хайп. После обаче се промениха много неща, хрумна ми Ел Президенте, отнемаха ми ред и така и тоя сезон си остана нереализиран. Както се досещате, всички роли ще бъдат с каубойски вариации, а мафиотите ще бъдат бандити ограбващи през нощта гражданското градче. MIAMI VICE (reboot) За този сезон имаше доста неизползван подготвен контент, а освен това в него се въведоха доста иновации по играта и от чисто носталгична гледна точка, би било готино да се проведе този път нормално и да се завърши като хората. ОБЪРНАТ СЕЗОН Тук концепцията е по-изчистена и проста и просто се разменят ролите на двете фракции. Гражданите се казват мафиоти, а мафиотите се казват къртици. Гимикът е подобен на Reservoir Dogs филма, където в мафиотската фракция са се инфилтрирали ченчета и ролята на мафиотите е да ги разобличат и елиминират, преди всички да са тикнати в затвора. --- --- Еми това е в общи линии, най-добрите идеи които са ми хрумвали за гимик сезон, събрани на едно място. Вече остава във ваши ръце решението, има ли смисъл изобщо да правим сезон, ако да, какъв да е гимикът му и кога да се проведе. Уредил съм нешев като ко-водещ, защото е твърде възможно да нямам време да ъпдейтвам резултатите в някои от дните в които ще се провежда играта, а и той е достатъчно надежден свидетел и съветник, в случай че оригиналния - байкиро не се завърне. The Olimpic Hero, The-Resident-Ev!L, Bobotsi and 2 others 4 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 HEIDENREICH, LightOne and Radox 3 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted December 27, 2022 Author Share Posted December 27, 2022 1 hour ago, ЧОТУДЕ said: Пак ще направим сезон, ако имаш желание. След този с нешев даже може. Quote Link to comment
Radox Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 (edited) Това обърнат сезон ми звучи интересно. Бих играл само в него. Мафиотите в червено, ченгетата в синьо и всяка нощ шибаняците тикват по един беззащитен мафиот в затвора. Представям си го - "През тази нощ беше арестуван Bobotsi и той напуска играта." Това ще е култ. Трябва само да се измислят подходящи имена на обърнатите роли, които да не са Курва, Ебач, Шофьор и други неразбираеми помии лол. Edited December 28, 2022 by Radox THE ENEMY 1 Quote Link to comment
Recommended Posts