The Olimpic Hero Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Всичко за юбилейния XX сезон на Мафия от Radox и Olimpic. - Пълен анализ на всеки ден и всяка нощ от сезона - Оценки на всички играчи - Очаквания за Сезон 21 и развитието на играта в BWC Приятно слушане директно от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката/Save Audio As ! Mafia Podcast(Season XX, Radox & Olimpic).MP3 Link to comment
StoneColdFaN Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Както казахте, нещата щяха да станат много лоши за мафиотите, ако не бях изхвърлен заради грешния рийд на MJ23. Първо, защото ако всички бяха приели да играят с мен, то Хаки щеше да изхвърчи - бях го сложил на пангара. И второ, нямаше изобщо да се вържа на шерифския блъф на Олимпик, не съм се връзвал преди това и на призивите му за елиминация на Джерико. Щях да търся уличаващи го доказателства. Най-силното от тях е това. *ебах кривата линия* Базирайки се на него, щях да поведа вот срещу Олимпик. Ако този вот беше успял, то победата щеше да бъде за гражданите. И след това всички щяхме да гледаме това. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 @The Olimpic Hero, ти не схвана ли, че тва 7.5 беше заигравка с вас, защото предния сезон ти ми писа толкова, а аз дадох двама мафиоти и в предсмъртния си пост написах след това да гонят теб или THE ENEMY (третия). Е, ще ти задам същия въпрос, колко повече можех да направя? Link to comment
LightOne Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Някога може и да доживея подкаст на сезон, в който съм играл сравнително добре. Засега все удрям на камък. 😁 "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Brutalnia Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Радокс, не съм казвал никога, че играта се е изчерпвала. Това са думи на други играчи. Аз следя абсолютно всички сезони и съм доволен от повечето. Истината е, че нямам време да играя, мега парт таймър съм. И не съм и пенсиониран, възможно е някога пак да играя, ако ми се отвори време. Имам даже идеи като водещ, но ще ми трябва и ко-водещ (имам някого конкретно предвид, въпроса е да уцелим с тайминга) Коледният сезон си е добър, наистина. В коментара ми в темата просто отбелязах някои леки неточности от моя гледна точка. Надявам се в бъдещи сезони да поизчистите поне ролята на Врачката. Тя трябва да бъде изписвана като Врачка, когато я елиминират. Освен това, тъмничар трябва да може да я блокира. Въобще не трябва да има действаща роля по време на нощна фаза, която да НЕ може да се блокира, освен Ловецът може би. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
hacky Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Аз си слагам поне 8.2 ве, ква 7ца. Даже бих казал 8.6! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.