Jump to content

Мафия Подкаст (Сезон XX, Radox и Olimpic)


The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Всичко за юбилейния XX сезон на Мафия от Radox и Olimpic.

 

- Пълен анализ на всеки ден и всяка нощ от сезона

 

- Оценки на всички играчи

 

- Очаквания за Сезон 21 и развитието на играта в BWC

 

Приятно слушане директно от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката/Save Audio As !

 

 

               

Link to comment

Както казахте, нещата щяха да станат много лоши за мафиотите, ако не бях изхвърлен заради грешния рийд на MJ23. Първо, защото ако всички бяха приели да играят с мен, то Хаки щеше да изхвърчи - бях го сложил на пангара. И второ, нямаше изобщо да се вържа на шерифския блъф на Олимпик, не съм се връзвал преди това и на призивите му за елиминация на Джерико. Щях да търся уличаващи го доказателства. Най-силното от тях е това.

 

image.thumb.png.35149c582a8dabf410f3a090bc430dee.png

*ебах кривата линия*  

 

Базирайки се на него, щях да поведа вот срещу Олимпик. Ако този вот беше успял, то победата щеше да бъде за гражданите. И след това всички щяхме да гледаме това. :rolleyes:

 

75mn62.thumb.jpg.c33ba4796cefac49a05545f3862f04b8.jpg

75mn7j.thumb.jpg.f9e5f2b8781dc3e85603450bff528680.jpg

Link to comment

@The Olimpic Hero, ти не схвана ли, че тва 7.5 беше заигравка с вас, защото предния сезон ти ми писа толкова, а аз дадох двама мафиоти и в предсмъртния си пост написах след това да гонят теб или THE ENEMY (третия). Е, ще ти задам същия въпрос, колко повече можех да направя? :D 

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Някога може и да доживея подкаст на сезон, в който съм играл сравнително добре. Засега все удрям на камък. 😁

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

Радокс, не съм казвал никога, че играта се е изчерпвала. Това са думи на други играчи. Аз следя абсолютно всички сезони и съм доволен от повечето. Истината е, че нямам време да играя, мега парт таймър съм. И не съм и пенсиониран, възможно е някога пак да играя, ако ми се отвори време. Имам даже идеи като водещ, но ще ми трябва и ко-водещ (имам някого конкретно предвид, въпроса е да уцелим с тайминга)

Коледният сезон си е добър, наистина. В коментара ми в темата просто отбелязах някои леки неточности от моя гледна точка. Надявам се в бъдещи сезони да поизчистите поне ролята на Врачката. Тя трябва да бъде изписвана като Врачка, когато я елиминират. Освен това, тъмничар трябва да може да я блокира. Въобще не трябва да има действаща роля по време на нощна фаза, която да НЕ може да се блокира, освен Ловецът може би.

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...