neshev Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 krriiissss, Xander Black, Berbatov and 5 others 8 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 (edited) Бате, къде ги намира Тонката тия образи? Тоя като се появи чак се стреснах. Майтапът настрана, обичам да гледам нови и непознати за мен лица и ми хареса, че го групираха с човека на @neshev. С Паркърчо си пасват добре откъм визия. Хип-хоп магната Swerve и татуираните му отрепки - Mogul Affiliates. Бива. Сега, леко ме дразни, че имаме ОЩЕ една нова група (аман от групи в тая компания), но идеята за групата сама по себе си ми харесва. Това бившо бейзболистче явно ще е следващия developmental проект на Тонката, т.е. човек от друга сфера, без никакъв кеч опит, които го взимат и го изграждат като кечист от нулата (други примери: Jade Cargill, Anthony Ogogo, Satnam Singh и донякъде Hook също). @Suffer-H Наскоро ме караше да слушам някакво видео с Корнет относно загубата на Jericho миналата седмица. Стигнах до третата минута и не издържах, ама сега се подхилвам, тъй като Корни разправяше как Джерико не трябвало да губи от анонимника Action Andretti, а да издига примерно Ricky Starks и хоп - Jericho сега влиза в история със Starks. Добро сегментче, макар че това с "Jericho иска еди-кой си да се присъедини към JAS" се изтърка като angle и ме дразни как го повтарят вече няколко пъти. Edited December 23, 2022 by nWoHulkster Berbatov, krriiissss, pukkod and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts