nWoHulkster Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Бате, къде ги намира Тонката тия образи? Тоя като се появи чак се стреснах. Майтапът настрана, обичам да гледам нови и непознати за мен лица и ми хареса, че го групираха с човека на @neshev. С Паркърчо си пасват добре откъм визия. Хип-хоп магната Swerve и татуираните му отрепки - Mogul Affiliates. Бива. Сега, леко ме дразни, че имаме ОЩЕ една нова група (аман от групи в тая компания), но идеята за групата сама по себе си ми харесва. Това бившо бейзболистче явно ще е следващия developmental проект на Тонката, т.е. човек от друга сфера, без никакъв кеч опит, които го взимат и го изграждат като кечист от нулата (други примери: Jade Cargill, Anthony Ogogo, Satnam Singh и донякъде Hook също). @Suffer-H Наскоро ме караше да слушам някакво видео с Корнет относно загубата на Jericho миналата седмица. Стигнах до третата минута и не издържах, ама сега се подхилвам, тъй като Корни разправяше как Джерико не трябвало да губи от анонимника Action Andretti, а да издига примерно Ricky Starks и хоп - Jericho сега влиза в история със Starks. Добро сегментче, макар че това с "Jericho иска еди-кой си да се присъедини към JAS" се изтърка като angle и ме дразни как го повтарят вече няколко пъти. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.