Jump to content

МАФИЯ ХХ

Radox

Recommended Posts

Добре дошли в ЮБИЛЕЙНИЯ Сезон номер 20 на играта "Мафия", който по стечение

на обстоятелствата е и коледен! Нека в сезона цари празнично настроение, и нека по-добрият отбор победи!!!

❄️ MAFIA XX❄️

🎁 MERRY CHRISTMAS 🎁

С лек полъх на вятъра, започна първият сняг,

все още беше тихо, слънцето тъкмо се показваше,

за някои това щяха да са последните слънчеви лъчи.

Кой ще има възможност да усети аромата на канела в Коледната сутрин?

Кой ще живее, за да види фойерверките послучай Новата година?

Гражданите не биха се предали, но Мафията е готова да пролива кръв...

НАЧАЛО НА ДЕН 1

@neshev @Jack Bauer @Jericho  @Price  

@Socki @MJ23 @hacky  @StoneColdFaN 

@LightOne @The Olimpic Hero @Dudley @kabakov 

@Bobotsi @Himler

В играта има 14 участника
За елиминация са необходими 8 гласа!

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 19.декември!

🎀🎀🎀🎀🎀🎀

35izpu1.jpg

1 minute ago, StoneColdFaN said:

ПАК СЪМ ОТ ГРАЖДАНИТЕ, ТАКЪВ КАРЪК НЯМА! ЕВАЛАТА! :laugh:

Гледай поне този път да пишеш адекватно

10 minutes ago, hacky said:

Гледай поне този път да пишеш адекватно

Ти за т'ва грижа не бери.

11 minutes ago, StoneColdFaN said:

ПАК СЪМ ОТ ГРАЖДАНИТЕ, ТАКЪВ КАРЪК НЯМА! ЕВАЛАТА! :laugh:

Ще ме извиняваш, ама не бързай да си грабваш толкова бързо титлата.

Кой сезон сме вече и Радокс ОТНОВО не е мафиот! Ей такъв карък трябва да пребориш.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

The Olimpic Hero
5 minutes ago, Jericho said:

Добро мафиотско утро!

Поздрав за всички играчи с тая малоумна песен:

Какво искаш да кажеш с тази песен? Абе ясно, може би просто влизаш в играта. Тук всички сме параноици и ще се убедиш в това. На мен едно от най-интересните неща в сезона е, че хем имаме дебютант, хем си точно ти. Интересно ми е какво ти разказа Radox за играта и доколко си запознат с правилата ѝ?

Just now, The Olimpic Hero said:

Какво искаш да кажеш с тази песен? Абе ясно, може би просто влизаш в играта. Тук всички сме параноици и ще се убедиш в това. На мен едно от най-интересните неща в сезона е, че хем имаме дебютант, хем си точно ти. Интересно ми е какво ти разказа Radox за играта и доколко си запознат с правилата ѝ?

"Чуек ела да играеш и те правя мафиот веднага". 

Олимпик аре да нарушим традицията "големите имена" да се карат всеки сезон и нека играем заедно от самото начало без въпроси и параноя помежду ни?

635682_orig.jpg

За разлика от неблагодарните ми колеги, граждани - Благодаря за поздрава, какъвто и да си!

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

The Olimpic Hero
Just now, Socki said:

"Чуек ела да играеш и те правя мафиот веднага". 

Олимпик аре да нарушим традицията "големите имена" да се карат всеки сезон и нека играем заедно от самото начало без въпроси и параноя помежду ни?

Какво искаш да ти обещая, че от Ден 1 ще играя с теб докато съм жив ли? :D Ден 1 е проучвателен. Ще видим накъде ще ни закара вятърът.

3 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Какво искаш да ти обещая, че от Ден 1 ще играя с теб докато съм жив ли? :D Ден 1 е проучвателен. Ще видим накъде ще ни закара вятърът.

Точно това казвам. Ден 1 е пълен батак и скука. Давай да се намираме по-бързо и да решаваме сезона. Не смятам да се закачам за някой като теб или нешев и да ви гоня като кон с капаци както съм правил преди с Радокс. Ако вече по-нататък те надуша, че ме баламосваш ще те пращам при рибите. :)

635682_orig.jpg

Обикновен гражданин без роля. Ако лъжа да съм с перма бан завинаги.

Интересно ми е да видя как ще играя без грам напрежение врху себе си.

3 minutes ago, Socki said:

Точно това казвам. Ден 1 е пълен батак и скука. Давай да се намираме по-бързо и да решаваме сезона. Не смятам да се закачам за някой като теб или нешев и да ви гоня като кон с капаци както съм правил преди с Радокс. Ако вече по-нататък те надуша, че ме баламосваш ще те пращам при рибите. :)

Ти ли си ЖИНАТА? :wank:

14 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Правилата са ми ясни до някаква степен, може би 80%. Но мога да гарантирам, че не съм тук за да попълвам бройка, тук съм да бъда себе си и да изпълнявам мечтите си и да осигуря победата на моите братя.

Залагам, че 20-те процента неразбиране на правилата са за туй животно, наречено Врачка. :D 

3 minutes ago, LightOne said:

Залагам, че 20-те процента неразбиране на правилата са за туй животно, наречено Врачка. :D 

Има нещо такова, да.

Тръгвам вабанк тоя сезон срещу (с извинение) бавнярите и хората които не четат играта. Мафията ги оставя до край и ако недай си боже е 2на 1 и трябва да го убеждавам, по добре да се откажа. 

ГЛас за Кабаков

СОКЕРА май-май насра, но ми изглежда малко вероятно той и Олимпийския да са дует. Като цяло, мафиотите са насрали да влизат в подобни директни конфронтации Ден 1, но все пак трябва да си има едно на ум човек.

Когато някой ме търси за другар на сляпо, винаги ми е леко филмец. Не знам как е възможно човек да играе на сляпо с друго, ако си гражданин трябва да имаш стабилна доза параноя още от началото.  Ако Соки е мафиот и знае, че аз и Олимпик сме граждани, има доста логика да търси някакво партньорство отначало, с идеята, че ние ще отнасяме хийта за елиминациите, а той ще минава покрай нас. Един вид да сме му щит и в точния момент да се обърне срещу нас. Всъщност си мисля, че като мафиот е прилагал подобна тактика. Но тогава искаше да играе с мен срещу Олимпик. Сега иска да е в комбина. 

Глас за Нешев. И нататък ще му мислим, а както каза чичо Олимпик, първия ден е проучвателен. Стреляме напосоки и после му мислим, да еба.

14 minutes ago, neshev said:

Ти ли си ЖИНАТА? :wank:

Не, просто всеки сезон се опитвам да играя по различен начин иначе играта ми доскучава. 

Ако съм мафиот този сезон няма да гоня хора като нешев, Олимпик, хаки, Дъдли и т.н през нощните фази. Бих ги оставил възможно най-дълго, за да си направя кефа дори да загубя. Така че ако тръгнат да отпадат "големи имена" си правете изводите. Или пък не.

Нагласата на Дъдли ми допада, но това е много удобно прикритие за мафиот, който има репутация на силен гражданин. Бих го метнал. 

Хора като kabakov, StoneColdFan винаги са добра опция. Ако искате ще правим нулев ден, все ми е тая, но ако ще правим три поредни направо ме махайте от сега. :)

635682_orig.jpg

С това стреляне на посоки май ще започнвем с нулев ден. Нямам против нуевият ден и ако не се издаде  единствено съм склоне с много уговорки да забия пирон в ковчега на някой от крайно хлъгавите играчи и то ако имам поне минимално основание да се съмнявам в тях.

Нешката също ще го следя с интерс, защото от общата ми игра с него  като мафиот съм рабрал,че е фен на чистата мафиотска тактика да предпазва колегите си и ще видя дали се опитва да отвлича вниманието от някого през тези дни.

Въпреки последното ми изказване относно големите имена трябва да помислим за вариант, в който 2 или повече от тях са мафиоти заедно. Ако има такъв шанс е най-добре да се разкара един от тях още сега преди да са имали възможност да си говорят в мафиотския чат, защото в такъв случай ще си полягаме всички. :)

635682_orig.jpg

1 minute ago, Socki said:

Въпреки последното ми изказване относно големите имена трябва да помислим за вариант, в който 2 или повече от тях са мафиоти заедно. Ако има такъв шанс е най-добре да се разкара един от тях още сега преди да са имали възможност да си говорят в мафиотския чат, защото в такъв случай ще си полягаме всички. :)

ВЯРВАШ ЛИ В ДУШАТА НА КАРТИТЕ, ПРЕАТЕЛ? 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...