Jump to content

UFC Fight Night "Cannonier vs. Strickland" - 17 декември 2022


neshev

Recommended Posts

Все пак се получи доста интересно.

ME беше 50/50. Близка битка, но няма особена контроверсия, доста е трудно да съдийстваш, когато рундовете са толкова близки. За мен Канониер спечели и ми изглеждаше по-дисциплинираният боец и слушаше указанията на ъгъла.

 

Арман Цуракян успя да се справи с Исмагулов. Доста добра победа и пичът се затвърди като един от най-перспективните бойци в категорията. Повалянията си казаха думата, Исмагулов е доста техничен, но нямаше отговор и ритъмът му беше накъсван постоянно. Бих искал да видя Цуракян срещу Чарли Оливеира, би било епична битка.

 

Винаги ми е непонятно като бойци си свалят гарда и се опитват да контрират. Хайде, ако си някой като Андерсън Силва, ОК, но Боби Грийн нито има рефлексите, нито работа с крака, че да работи подобен стил в дългосрочен аспект. И особено срещу опонент като Дрю Доубър, който е изродски издържлив и има тежки ръце, беше въпрос на време да отнесе нокаута. Кефи Доубър, няма скучни битки и кой знае, с оглед тенденцията по-възрастни бойци да изживяват втори ренесанс, може би пак ще го видим в големите битки. Същото се отнася и до Алекс Касерес, който продължава да е конкурентен.

 

Саид Нурмагомедов, който няма роднинска възраст с Хабиб и компания, с доста добра победа над Кахраманов. Рядко се вижда толкова високо ниво на борба и от двамата противници, имаше няколко доста готини движения. Но Кахраманов трябва да внимава при повалянията, защото се остави открит и беше предаден. Но си мисля, че ще създаде доста проблеми в тази дивизия. Същото се отнася и за Саид, който въпреки, че е най-скромният от към умения и потенциал с името Нурмагомедов, е доста сериозен боец. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...