Jump to content

UFC Fight Night "Cannonier vs. Strickland" - 17 декември 2022


Recommended Posts

Все пак се получи доста интересно.

ME беше 50/50. Близка битка, но няма особена контроверсия, доста е трудно да съдийстваш, когато рундовете са толкова близки. За мен Канониер спечели и ми изглеждаше по-дисциплинираният боец и слушаше указанията на ъгъла.

 

Арман Цуракян успя да се справи с Исмагулов. Доста добра победа и пичът се затвърди като един от най-перспективните бойци в категорията. Повалянията си казаха думата, Исмагулов е доста техничен, но нямаше отговор и ритъмът му беше накъсван постоянно. Бих искал да видя Цуракян срещу Чарли Оливеира, би било епична битка.

 

Винаги ми е непонятно като бойци си свалят гарда и се опитват да контрират. Хайде, ако си някой като Андерсън Силва, ОК, но Боби Грийн нито има рефлексите, нито работа с крака, че да работи подобен стил в дългосрочен аспект. И особено срещу опонент като Дрю Доубър, който е изродски издържлив и има тежки ръце, беше въпрос на време да отнесе нокаута. Кефи Доубър, няма скучни битки и кой знае, с оглед тенденцията по-възрастни бойци да изживяват втори ренесанс, може би пак ще го видим в големите битки. Същото се отнася и до Алекс Касерес, който продължава да е конкурентен.

 

Саид Нурмагомедов, който няма роднинска възраст с Хабиб и компания, с доста добра победа над Кахраманов. Рядко се вижда толкова високо ниво на борба и от двамата противници, имаше няколко доста готини движения. Но Кахраманов трябва да внимава при повалянията, защото се остави открит и беше предаден. Но си мисля, че ще създаде доста проблеми в тази дивизия. Същото се отнася и за Саид, който въпреки, че е най-скромният от към умения и потенциал с името Нурмагомедов, е доста сериозен боец. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...