Jump to content

AEW Dynamite - 14 декември 2022

neshev

Recommended Posts

Гледам кеч от не искам да казвам вече колко години, че цифрата е бая голяма, и нямам спомен някога да съм виждал виждал точно такова нещо. Джерико взе някакъв тотален джобър, за който никой не е чувал, и в рамките на 10 минути го направи да изглежда като супер over babyface звезда. Ясно, и публиката беше надъхана, но майсторлъкът на Джерико определено си беше налице. Видя се как през цялото време инструктираше пича и му казваше кога да вкарва офанзива, а вероятно и точно каква офанзива също. Повече от всичко друго с Джерико тази година, а годината му беше бая силна откъм мачове, този мач тук показа що за брилянтен кечист е баце Джерико. Про отвсякъде. Пък и отделно мълвата е, че самият Джерико е избрал и поискал да издигне точно този анонимен пич, което е нещо доста нетипично за топ звездите в кеча. Сега, дали този пич си заслужава нямам идея, ще поживеем и ще видим, но мачът сам по себе си беше a fantastic piece of wrestling business, ако трябва да се изразя по (х)американски.

Let's go jobber... let's go jobber! :D

Не съм гледал нищо друго от шоуто засега, но звучи като силно шоу.

The-Resident-Ev!L

Най голямата сладост, да гледаш AEW, поне за мен, е тези красиви движения които правят кечистите. :)

Мисля, че клипът е от това шоу. Big Bill/Cass/W.Morrisey бяга от 40-килограмовия посерич Hook. Това е едно от най-нелепите неща, които съм виждал в кеча. Заради такива простотии едва ли някога бих гледал AEW.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

2 hours ago, ЧОТУДЕ said:

Мисля, че клипът е от това шоу. Big Bill/Cass/W.Morrisey бяга от 40-килограмовия посерич Hook. Това е едно от най-нелепите неща, които съм виждал в кеча. Заради такива простотии едва ли някога бих гледал AEW.

Значи, на мнение съм, че всеки е редно да си гледа каквото го кефи и прочее, ама някой път, като се изхвърлите с такива изказвания...

ГолемиО Бил е лоукард невзрачен хийл, който ходи по гъза на един жалък меринджей (в смисъл - такъв си му е образът на човека), чийто стейбъл от джобъри редовно е размятан от МЕ-търите в компанията. Хуук е лоукард атракция, на която публиката се кефи супер много заради външния вид. Гимикът му е на някакъв неебателен пич (щото не може да изнася промота :D ), който е мега добър на ринга и с разни джудо хватки и прочее скуошва опонентите си за кратко време. Какво очакваш, като се притече на помощ в сегмент - Кас да ги попилее и двамата с Джънгъл бой и да им се изпикае отгоре ли? Сегментът си беше супер логичен даже - нормално беше страхливите лоши, които не искат да се бият, да се махнат от ринга. 

17 minutes ago, gboy said:

Значи, на мнение съм, че всеки е редно да си гледа каквото го кефи и прочее, ама някой път, като се изхвърлите с такива изказвания...

ГолемиО Бил е лоукард невзрачен хийл, който ходи по гъза на един жалък меринджей (в смисъл - такъв си му е образът на човека), чийто стейбъл от джобъри редовно е размятан от МЕ-търите в компанията. Хуук е лоукард атракция, на която публиката се кефи супер много заради външния вид. Гимикът му е на някакъв неебателен пич (щото не може да изнася промота :D ), който е мега добър на ринга и с разни джудо хватки и прочее скуошва опонентите си за кратко време. Какво очакваш, като се притече на помощ в сегмент - Кас да ги попилее и двамата с Джънгъл бой и да им се изпикае отгоре ли? Сегментът си беше супер логичен даже - нормално беше страхливите лоши, които не искат да се бият, да се махнат от ринга. 

Ай моля ти са, чуек. Тва е все едно Фунаки да разхвърля Кейн през 2001.

Е, да де, той това ти казва. Че е нелепо човек като Big Cass да е по-надолу в йерархията от факания Hook. :D За мен по-скандалното е какво се случи с Wardlow. Тотално му наебаха инерцията и сега като нищо ще джоби и на Samoa Joe, което дори не бих го нарекъл кофти решение. Просто Wardlow тотално го сринаха, след най-голямата му победа в кариерата. Това е най-голямата слабост на Тонкича. Просто няма никаква последователност. Стигаш някакво ниво, ставаш over и после те забравя. И, когато тръгне да те реабилитира отново, никой не го ебе за теб. Примери бол. Ricky Starks му ебаха инерцията на няколко пъти, сега след тази история с MJF сигурно пак един месец ще е по Dark и Rampage. :D 

Точно пък на Рики Старкс никаква инерция не са му убивали. По учебник е как се издига непознат кечист - даваха му МЕ-ти на Рампейдж, имаше фюд с мидкардъри, после имаше фюд с бившия си tag team партньор, накрая спечели турнир и се изправи в МЕ на голямо шоу срещу шампиона, където се представи достойно. Вече си е нормален мидкардър и ще си продължи кариерата като такъв, а за нататък - каквото сабя покаже. 

Като Кас получи половината от реакциите на факания Хуук, тогава ще спре да бяга от него.

За Уирдлоу - ми пичът не може да направи едно читаво промо, реве кат наебан козел, няма как да го бутат за нещо повече от мидкард пауърхаус. Дадоха му топката, изпусна я, и толкова. 

3 minutes ago, gboy said:

Като Кас получи половината от реакциите на факания Хуук, тогава ще спре да бяга от него.

Като фен на Impact съм сигурен, че е по-легитимен и има повече потенциал от това шибано джудже, но в кеча буукинга е всичко. Тонкича може да направи и Скалата да изглежда като невзрачен олигофрен, така че не съм изненадан.

Impact е локална федка, останала без никакъв star power, в чийто МЕ на PPV e Франки Казариан (колкото и да го харесвам). Боли мe кура, че 7 фуут бонака там е записал някоя и друга победа без значение.

В AEW от самото начало е мускулът на някакъв джобърски стейбъл и това е. Още повече винаги хийловете бягат при такива сегменти, защото се предполага, че не им се бие. Нито е показал, че се уплашил, нито нещо друго, даже мокваше Хуук от рампата. Просто логичен лоу кард сегмент "добри срещу лоши", който вероятно ще прерасне в няколкоседмична вражда за запълване на времето. Нищо повече. 

Ricky Starks вече веднъж му ебаха инерцията, когато се разпадна Team Taz и после не се беше вясвал на екран един месец. :D

И като стана на въпрос. Абе, къде е бат... Миро? :D И неговите ли реакции са кофти? На микрофона ли е зле или той някакви топки е изпуснал, че нямат място за него на екран? :unsure: 

29 minutes ago, gboy said:

Impact е локална федка, останала без никакъв star power, в чийто МЕ на PPV e Франки Казариан (колкото и да го харесвам). Боли мe кура, че 7 фуут бонака там е записал някоя и друга победа без значение.

Не ти говоря за победи, а за изграждане, но няма да задълбавам, защото така или иначе няма да се разберем. Нека сополивите гномове без капка присъствие властват в света на кеча. :beer:

Аз си оставам AEW подлога, но това с Hook и на мен не ми хареса. Morrissey още откакто дебютира срещу Wardlow, е доста впечатляващ, особено с тази брутална визия и физика. Гледайки клипове от времето му в TNA, ми се струва, че и на микрофона е дръпнал сериозно. Абе има потенциал да бъде звезда и ми се иска да го градят като нещо по-сериозно... което още не е късно да се случи, но да бяга от Hook определено беше грешка. Ясно е, че Hook e някаква атракция и че не искат да го погребат... ами има лесно бе, просто не им пресичай пътищата на двамата. Къде е логиката в това да направиш Morrissey на страхливец, само за да градиш един кечист, който никога няма да надхвърли low/midcard-a и треторазрядните титли?

@neshev

Не е голяма драма, че някакъв лоукардър като Рики Старкс тогава го оставиха без екранно време при разпадането на стейбъла му. Нормално беше, да им дадат няколко шоута "отпуска" преди  да се покажат отново.

AEW си имат проблем с буукинга като всяка друга федка, но той не се състои в това, че един по-едър джобър е слязъл от ринга при появата на по-дребен лоукардър в средата на седмично шоЛ.

Проблемът е с това, че изтърваха кечисти като Миро и Малакай Блек и нищо не направиха с тях. Проблем е и че непрекъснато вкарват някакви вражди, траещи с месеци, без никаква логика и появяващи се на екран през пет шоута. Минус е и наблъсканият до козирката ростър, щото просто няма време. Тъпо е и че има един куп титли без никаква причина. 

Аз лично не се кефя и на това, че дават на разни джобъри мега офанзива срещу МЕ-търи, но това си им е на хората "нещото".  

Но не могат да бъдат обвинявани в нелогизми и в това, че си изграждат зле звездите, хеле пък новите. Не, че няма гафове, но са пренебрежимо малко. Уордлоу не са му нарушили образа по никакъв начин, просто спряха да го пушват. По-скоро беше нелогичното, че му дадоха да скуошне MJF - това беше тъпото. 

5 hours ago, gboy said:

Уордлоу не са му нарушили образа по никакъв начин, просто спряха да го пушват. По-скоро беше нелогичното, че му дадоха да скуошне MJF - това беше тъпото. 

Логиката беше в това да sell-нат идеята, че MJF и има реален конфликт с АEW и че Tony Khan го се опитва да го погребе и отстрани, което в последствие постави основите на "pipe bomb-ата" на MJF.   

On 12/16/2022 at 12:51 AM, nWoHulkster said:

Гледам кеч от не искам да казвам вече колко години, че цифрата е бая голяма, и нямам спомен някога да съм виждал виждал точно такова нещо. Джерико взе някакъв тотален джобър, за който никой не е чувал, и в рамките на 10 минути го направи да изглежда като супер over babyface звезда. Ясно, и публиката беше надъхана, но майсторлъкът на Джерико определено си беше налице. Видя се как през цялото време инструктираше пича и му казваше кога да вкарва офанзива, а вероятно и точно каква офанзива също. Повече от всичко друго с Джерико тази година, а годината му беше бая силна откъм мачове, този мач тук показа що за брилянтен кечист е баце Джерико. Про отвсякъде. Пък и отделно мълвата е, че самият Джерико е избрал и поискал да издигне точно този анонимен пич, което е нещо доста нетипично за топ звездите в кеча. Сега, дали този пич си заслужава нямам идея, ще поживеем и ще видим, но мачът сам по себе си беше a fantastic piece of wrestling business, ако трябва да се изразя по (х)американски.

Let's go jobber... let's go jobber! :D

Какво мислиш за мнението на бачи Корнет? :D 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...