Jump to content

UFC 282 "Blachowicz vs. Ankalaev - 10 декември 2022


neshev

Recommended Posts

Тая седмица падна в очите на доста хора със свирките, които въртя на Даната. Не знам, какъв дроу е, но да си кучката на шефа никога не може да накара публиката да те подкрепя.

Link to comment
1 hour ago, Just a fan said:

Тая седмица падна в очите на доста хора със свирките, които въртя на Даната. Не знам, какъв дроу е, но да си кучката на шефа никога не може да накара публиката да те подкрепя.

https://www.facebook.com/reel/473335511567376?s=yWDuG2&fs=e

Link to comment

Пади е менте, но Конър отвори дупка, в която се намърда. Ариел ме дразни и мен, постоянно се прави на жертва и е голяма лисица, но Пади си вкара автогол тук. Особено с оглед на това, че Ариел е един от първите, които го промотираха и хайпваха, когато никой не знаеше кой е Пади. Не, че има чак толкова голямо значение, защото все Пади иска да е новият Конър и да прилапа неговата фен база, но дори и Конър осъзнаваше, че всички са в кюпа и не печели нищо от това да се дърпа с журналистите. Няма да се изненадам, ако Гордън го тресне тук, с оглед на всичко, което се случва и има наченки, че Пади вече си е повярвал доста.

 

Картата не е лоша, особено с оглед на това колко битки пропаднаха. Ян вече тръгна по надолнището и контузиите си отдават своето. Ще има шансове тук, защото Анкалаев не е толкова труден за удряне, но очаквам Анкалаев да победи. 

 

 

Link to comment

https://fb.watch/hljPvF3OIc/

Шапки долу за Ян, че си казаха истината лице в лице, не в социалните мрежи, без да говори измислици..  Евала и на Анкалаев, че не почна да им лиже гъзовете, а си го каза и той.

Изкефи ме, че и Роган взе отношение на момента, без да търси лични облаги в подкаста си.

Link to comment

Падито го разкриха като менте, но накрая му подариха решението, тъй че всички е точно. :D Не знам, трябва да разследват за уреждане на битки и самите съдии, не е нормално на всяка карта да има такива контроверсии. Грешки и кофти решения винаги ще има, но тук се случват прекалено често. Иначе Пимблет е поредното доказателство, че хора като Конър, които хем могат да се бият, хем са супер атрактивни, са изключителна рядкост. Да, Пади е забавен, но като боец има огромни пропуски и не съм сигурен, че може да ги адресира навреме. Дори срещу опоненти като Гордън се мъчи, представям си срещу някой от топ 15 какво ще е.

 

ME не беше чак толкова скандално решение, виждам как някой би го отсъдил равен, но и за мен Анкалаев победи. Динята нещо се разбесня и сега Глоувър срещу Хил ще е за интерим титлата. Откакто Джонката се махна, тази дивизия е тотален мармалад.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...