Jump to content

MAFIA XX - Коледен сезон!

Radox

Recommended Posts

The Olimpic Hero
3 hours ago, Jericho said:

Какво е това?

Radox, зарибявай Джерико за Мафия.

След много молби от десетки хора, преговори и дискусии, то аз реших да се запиша за сезона, за да го спася за пореден път!

34 minutes ago, hacky said:

Аз май се отказвам, покрай организацията на турнир по шах няма да имам време 

Турнира по шах се отменя!

В момента водя преговори с последния 14-ти човек, след което сезонът ще може най-после да започне!

35izpu1.jpg

Радокс се опитва да ме убеди да се запиша. Грам няма да бъда активен, защото не ми се занимава и не ми е интересна вече играта. :D За да не проваля сезона, ако до 2-3 дни не се намери никой ще се запиша, но би било тъпо някоя важна роля да се падне на мен и да сера на даден отбор с неактивност. Така че най - добре някой да ми заеме мястото, ако ли не ще участвам, колкото да се проведе сезон. 

9 minutes ago, MJ23 said:

Радокс се опитва да ме убеди да се запиша. Грам няма да бъда активен, защото не ми се занимава и не ми е интересна вече играта. :D За да не проваля сезона, ако до 2-3 дни не се намери никой ще се запиша, но би било тъпо някоя важна роля да се падне на мен и да сера на даден отбор с неактивност. Така че най - добре някой да ми заеме мястото, ако ли не ще участвам, колкото да се проведе сезон. 

Не остана кой да се записва, така че явно ще участваш, макар че "няма да си много активен" :D Сезонът започва на 18.12 в 22 часа! Днес ще гледам да пусна тема за теглене на номерата, ролите и правилата.

MERRY CHRISTMAS!

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Свидетел, @Radox. И нека е неутрално лице, което не ти е от приятелчетата.

Примерно @THE ENEMY е подходящ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...