hacky Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 2 hours ago, Jericho said: Какво е това? Иска се постоянно влизане във форума, не е за теб Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 3 hours ago, Jericho said: Какво е това? Radox, зарибявай Джерико за Мафия. Link to comment
hacky Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 След много молби от десетки хора, преговори и дискусии, то аз реших да се запиша за сезона, за да го спася за пореден път! Link to comment
Jack Bauer Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Искаме ИБАЧАААААААА!! @OyeaH Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Radox Posted December 14, 2022 Author Share Posted December 14, 2022 12 човека вече! Ще гледам да уредя още 2-ма и да СА МЯТАМИ! Link to comment
Jericho Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Записвам се. И аз, подобно на Бойко Рашков искам да изчегъртам мафията. Link to comment
hacky Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Аз май се отказвам, покрай организацията на турнир по шах няма да имам време Link to comment
Radox Posted December 15, 2022 Author Share Posted December 15, 2022 34 minutes ago, hacky said: Аз май се отказвам, покрай организацията на турнир по шах няма да имам време Турнира по шах се отменя! В момента водя преговори с последния 14-ти човек, след което сезонът ще може най-после да започне! Link to comment
MJ23 Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Радокс се опитва да ме убеди да се запиша. Грам няма да бъда активен, защото не ми се занимава и не ми е интересна вече играта. За да не проваля сезона, ако до 2-3 дни не се намери никой ще се запиша, но би било тъпо някоя важна роля да се падне на мен и да сера на даден отбор с неактивност. Така че най - добре някой да ми заеме мястото, ако ли не ще участвам, колкото да се проведе сезон. Link to comment
Radox Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 9 minutes ago, MJ23 said: Радокс се опитва да ме убеди да се запиша. Грам няма да бъда активен, защото не ми се занимава и не ми е интересна вече играта. За да не проваля сезона, ако до 2-3 дни не се намери никой ще се запиша, но би било тъпо някоя важна роля да се падне на мен и да сера на даден отбор с неактивност. Така че най - добре някой да ми заеме мястото, ако ли не ще участвам, колкото да се проведе сезон. Не остана кой да се записва, така че явно ще участваш, макар че "няма да си много активен" Сезонът започва на 18.12 в 22 часа! Днес ще гледам да пусна тема за теглене на номерата, ролите и правилата. MERRY CHRISTMAS! Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Свидетел, @Radox. И нека е неутрално лице, което не ти е от приятелчетата. Примерно @THE ENEMY е подходящ. Link to comment
Socki Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Споко ако Jericho е мафиот ще е просто едно коледно чудо. h Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.