Radox Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Както казах и в другата тема, готов съм да продължа традицията и за четвърта поредна година да има КОЛЕДЕН СЕЗОН, но за целта трябва да съберем хора. Виждам, че има немалко навити хора да продължим култовата традиция, а и играта показа в последния сезон, че далеч не е изчерпана. Моля всеки, който има желание да участва, да си каже в тази тема. Много ми се иска да направим класика с 16 човека, но и с 14 съм навит. По-малко не ми се иска. А и ще бъде ЮБИЛЕЕН ДВАДЕСЕТИ сезон, чуеци! Начало - 18-20 декември, с евентуални паузи по празниците. Та, пребройте се и да видим дали ще стане. ENEMY и hacky дето уж казаха, че "няма да участват скоро" да не се правят, а също да се запишат. Традицията повелява!!! Link to comment
neshev Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Пиши ме, но не знам колко активен ще бъда. 😊 Link to comment
LightOne Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Вчера в детската градина черна катафалка мина, трима мафиота веселушки, светнаха кат' крушки! Дзън-дзън! Дзън-дзън! Участвам! "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Jack Bauer Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Па аре да играим чуек Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
kabakov Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Вътре. Все трябва да има и поне един неадекватен играч. Link to comment
Price Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Ще участвам, обаче ако ми се падне за четвърти път поред да съм мафиот, се предавам още на първия ден Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Обещах да участвам. Записвам се. @THE ENEMY, давам ти шанс да измиеш срама от травмата, която ти нанесоха в предния сезон! Link to comment
hacky Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 30 minutes ago, Price said: Ще участвам, обаче ако ми се падне за четвърти път поред да съм мафиот, се предавам още на първия ден Този път няма да се запиша да ти проваля играта. Link to comment
Radox Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 7 човека засега! Още толкова ни трябват! Link to comment
Price Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Предизвиквам @OyeaH да докаже още веднъж, че не е менте. Тъй като в последното си участие не достави достатъчно Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Записвайте се, играта още е много интересна. Link to comment
Socki Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Записвам се ако няма да има Ловец. h Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 1 minute ago, Socki said: Записвам се ако няма да има Ловец. Колко пъти те е убивал Ловец? Два или три пъти? Link to comment
Socki Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Колко пъти те е убивал Ловец? Два или три пъти? Ти и Дъдли ако не се лъжа. В дневна фаза не съм отпадал никога досега. :Д h Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 6 minutes ago, Socki said: Ти и Дъдли ако не се лъжа. В дневна фаза не съм отпадал никога досега. :Д Значи ти е време. Link to comment
Bobotsi Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 И аз влизам, и дано Радокс ме нагласи мафиот! Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 1 hour ago, Bobotsi said: И аз влизам, и дано Радокс ме нагласи мафиот! Radox вече не е такъв човек. Не наглася жребия. Link to comment
Dudley Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Епа ще влезна да поразцъкаме. Link to comment
StoneColdFaN Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Нешката ме покани да участвам, първоначално се замислих, ама в крайна сметка реших да приема. Влизам в боя! Link to comment
Radox Posted December 9, 2022 Author Share Posted December 9, 2022 18 minutes ago, StoneColdFaN said: Нешката ме покани да участвам, първоначално се замислих, ама в крайна сметка реших да приема. Влизам в боя! А става ли този път и да пишеш постове в сезона? Link to comment
OyeaH Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 On 12/7/2022 at 3:27 PM, Price said: Предизвиквам @OyeaH да докаже още веднъж, че не е менте. Тъй като в последното си участие не достави достатъчно Ще бъда с камиона някъде по Франция тогава, иначе с удоволствие бих ял сарми и метал мафиоти. Link to comment
Radox Posted December 10, 2022 Author Share Posted December 10, 2022 Аре ве, 12 човека сме, не се правете на путки! Цяла седмица имате, за да се съберат още 2-3 човека деба! Link to comment
Radox Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 Записани до момента: 1. neshev 2. LightOne 3. Jack Bauer 4. kabakov 5. Price 6. The Olimpic Hero 7. Himler 8. Socki 9. Bobotsi 10. Dudley 11. StoneColdFaN 11 човека са малко, дейба, айде почвайте да навивате още 3-ма човека, че ми дойдоха някои доста интересни идеи, ще е доста интересен сезона! Но не се ли съберете до 18-ти няма да го правя. @hacky @THE ENEMY @yaripim @baikiro @Brutalnia @Splin @Mariyan01 @Loop @Prince10 @ЧОТУДЕ @MJ23 @The Best @Triple H (HHH) @Farest ! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.