Jump to content

WWE RAW - 05 декевмри 2022


THE ENEMY

Recommended Posts

20221202_RAW_TAG_FC_Tonight--abf6d1ad05a

Matt Riddle & Elias to challenge The Usos for the Undisputed WWE Tag Team Championship

 

20221202_RAW_JBL_FC_tonight--b1dba373b71

JBL hosts a high-stakes invitational poker tournament on Monday Night Raw

Link to comment

Не беше особено интересно.


Все пак градят жените добре. Имаме Bayley срещу Becky, Rhea срещу Asuka, предполагам завръщане на "обладаната" Alexa срещу Bianca. Обикновено градят нещата около 1-2 жени, тук е по-балансирано. Всъщност това е една от добрите черти на женската дивизия, че жените май са по-склонни да се издигат една друга, докато при мъжете всичко се върти около ЧОВЕКЪТ и другите са в поддържаща роля. Но тук за няколко години успяха да изградят Bianca на нивото на оригиналната четворка и Rhea е на път.

 

Austin Theory направи немислимото и успя да извади някакви реакции от Ali. Мачът няма да се запомни, имаше един доста кофти botch накрая, който по магия не доведе до контузия. Не мисля, че на някой му се гледа Ziggler, но за мен е в правилната роля. Пичът направи кариера от това, че никога няма да реализира потенциала си и това му стана част от образа.

 

Bobby Lashley с костюм, изглежда ще се върнат към работещата формула с MVP като мениджър. Беше доста странно да гледаш Petey Williams в ролята на WWE official и да поема копия. 

 

Riddle срещу Solo Sikoa е добра вражда на хартия. И двамата, особено Riddle, имат нужда от нещо подобно. Riddle го натириха покрай контузията на Randy и изцепките му, но в подобни вражди би трябвало да блести.

 

Покер играта и последвалия мач бяха пълнеж. Да, имаше 2-3 забавни момента, но просто си личеше, че всичко е да запълнят времето.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...