Hachiko Posted January 15 Share Posted January 15 Това с парфюмите е много интересна тема. Понякога се пръскам със женски и така жените си мислят че излизам с топ пички и ми връзва после. Metzgermeister, batistaheel and The Olimpic Hero 2 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) Облякох едни чисто червени гащи и имаше една мацка, ама сериозно ме засърбя в интимната част и си казах "дай проам, дали ше гледа ако се барна така лекичко". И ко стана, след разминаването ти се обърнах назад тая продължи да ме гледа още. Въпроса ми е, жените кефат ли се като мъж се докосва? Edited January 15 by Hachiko Quote Link to comment
kabakov Posted January 16 Share Posted January 16 имаш сериозни психически отклонения... baikiro and Hachiko 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 16 Share Posted January 16 2 hours ago, kabakov said: имаш сериозни психически отклонения... Чуството ти за хумор е дроп, ае лево! kabakov 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted January 22 Share Posted January 22 Наистина ли е толкова труден C++? Работя с Unreal Engine 5 от известно време, но използвам визуалното решение вместо писане на код. Ще дойде момент, в който ще ми трябва въпросния компютърен език. Quote Link to comment
RcadestickR Posted January 22 Share Posted January 22 1 hour ago, ShiningWizard said: Наистина ли е толкова труден C++? Работя с Unreal Engine 5 от известно време, но използвам визуалното решение вместо писане на код. Ще дойде момент, в който ще ми трябва въпросния компютърен език. Трудността идва от мемори мениджмънта, който трябва да правиш ръчно. Всяка памет, която алокираш трябва да я освободиш (има случаи, в които не трябва да освобождаваш, но специално за игри не е хубаво да ползваш прекалено много рам). Има различни механизми за това, в C++ знам че не е толкова тегаво колкото в C. С първото нямам сериозен опит, с второто имам малко повече и става доста весело при покачващо се ниво на сложност на програмата. Почваш да целиш памет, която си деалокирал, а имаш пойнтери към нея. Пойнтери пълни с боклуци, а не с каквото трябва. Освобождаване на вече освободена памет също е проблем. Отделно не искам да влизам в undefined behaviour и има ли то почва у нас. Естествено това всичкото може да ти се случи ако не внимаваш. Може да дебъгваш такива проблеми, има инструменти, но понякога не е тривиално. Има патерни, които ти спестяват главоболия, но потенциалът да се осереш ако не знаеш какво правиш е огромен. Потърси, почети и не си мисли, че знаеш всичко. Специално за Unreal не знам какви са вариантите, не съм ползвал никога. Ако не ти трябват свръх сложни неща и не смяташ да си оптимизираш играта, сигурно ще си ок и с визуалното решение. Като синтаксис е просто ок, има някои странни неща, но се учи като всяко нещо. По-скоро трябва да те притеснява горното, а не синтаксиса. itzo1994 and ShiningWizard 1 1 Quote Link to comment
yaripim Posted January 31 Share Posted January 31 2012 бачках в Чипита,в Казичене, хората го знаят като-ааа там на кроасаните Та огромно предприятие и се досещате всякакви хора,от свестни до пълна сган и утайки. Имаше в моята смяна двама дъртака, печени пияници и те от дъжд на вятър си подвикваха една серия от лафове.Почва така: Стой! Твоят гъз е мой! Втория дъртак отвръща: Не!Ще делим на две! Стана ми интересно, ама те го знаеха до 4.През годините го разбрах от други хора до 7.Ако някой знае,да каже как са лафовете до 10. Почвам ги отначало: 1.Стой! Твоят гъз е мой! 2.Не!Ще делим на две! 3.Ще делим на три и аз съм дал пари 4.Ааа,ще делим на четвъртинки и аз съм дал стотинки! 5.Не!Ще делим на пет и аз съм чакал ред! 6.Ще делим на шест,щот' не съм спал нощес! 7.Ще делим на седем,щот'съм беден! Дотук го знам HEIDENREICH, RcadestickR and itzo1994 1 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts