baikiro Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 28 minutes ago, kabakov said: Аз вчера го сложих да съхне. Къде живееш бе, кабак? Сградата срещу теб изглежда като от филм на ужасите... MJ23, Bobotsi and batistaheel 2 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
kabakov Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 След бомбардировки все едно е блока. Ама улиците и цялостно квартала му правиха ремонт миналата година и е кукличка. Quote Link to comment
Just a fan Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Някой поръчвал ли е нещо от BuyBest? Има няколко палави промоции, ама ми изглеждат леко съмнителни. Quote Link to comment
itzo1994 Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 50 minutes ago, Just a fan said: Някой поръчвал ли е нещо от BuyBest? Има няколко палави промоции, ама ми изглеждат леко съмнителни. Старият ми телефон беше от тях. Напълно изрядни от към срок на доставка и съпровождаща документация (демек не продават фейкове). Но не съм се възползвал от гаранцията, а реално от това зависи дали са читави. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
hacky Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 https://tvoetomnenie.bg/review/buybest.bg https://www.reddit.com/r/bulgaria/comments/12zbbm4/някой_да_знае_buybest_дали_са_legit/ https://www.kaldata.com/forums/topic/317360-покупка-на-фалшив-телефон-от-buybest/ https://www.kaldata.com/forums/topic/300072-покупка-на-телефон-от-buy-best/page/4/#comment-5562889 Monteso and itzo1994 1 1 Quote Link to comment
Farest Posted December 16, 2024 Author Share Posted December 16, 2024 5 hours ago, Just a fan said: Някой поръчвал ли е нещо от BuyBest? Има няколко палави промоции, ама ми изглеждат леко съмнителни. Говори се че, buybest i flip ги държи един и същи човек. Аз си поръчах оня ден Iphone от flip и маркирах опцията “като нов” и тела дойде наистина като нов без една драскотина, всичко е изрядно и има 100% батерия Quote Link to comment
THE ENEMY Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Ползвал съм гаранция при тях за един телефон, но беше преди поне 5-6 години. Пращаш за твоя сметка по Еконт или Спиди, фирмата я държеше някаква фирма в която работят съпруг и съпруга. Веднъж ми върнаха телефона със същия дефект (губеше му се звука понякога), което ме принуди да ги запозная с персоната на Сержанта. Имаше траш талк промо, след което обещаха повече да не разочароват своя сержант. Второто пращане вече беше за тяхна сметка и го върнаха перфектен. hacky and MJ23 2 Quote Link to comment
Monteso Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 (edited) Поръчвал съм 4 телефона от там през годините и до момента всичко е било точно. За щастие не ми се е налагало да ползвам сервизите им. До колкото четох в сайта им те самите не ремонтират, а ползват външни сервизи като “Сръчко сервиз”, който е известен и мисля коректен. В общи линии вкарват оригинални телефони от страни, в които продажните им цени са по-ниски от тези в България и ги препродават тук. Един от телефоните беше едно Xiaomi, на което пишеше, че е от Индия и дойде в комплект с зарядно с техния волтаж + трансформатор за 220волта. Плащал съм и с наложен платеж и с банков превод и в двата случая нямаше проблеми. Единственото с което са ме подразнили до тук е, че последния път искахме да вземем фактура на фирма, но започнаха да се дърпат, да ни мотаят и се отказахме от нея. Edited December 16, 2024 by Monteso Quote - Link to comment
hacky Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Аз поръчвам също от флип, защото съм стиснат за нов IPhone, маркирам като нов, за сега съм доволен. 4 hours ago, Farest said: Говори се че, buybest i flip ги държи един и същи човек. Аз си поръчах оня ден Iphone от flip и маркирах опцията “като нов” и тела дойде наистина като нов без една драскотина, всичко е изрядно и има 100% батерия flip май бяха на емаг, а при емаг съм бил винаги много доволен от сервиза им Quote Link to comment
yaripim Posted December 21, 2024 Share Posted December 21, 2024 (edited) Преди 2 седмици бях на сватба.Много добре организирана, със всичките му чудесии, традиции и организации.Докато младоженците се нагласяха да късат питата, дето в който остане по-голямо парче,той "ще командвал в къщата ",кумата държеше реч, че пресния младоженец щял да има право само един ден от месеца да тропнел по масата и да кажел-Жена,ето ти заплатата 😅. Да,по-голямото парче пита го откъсна булката. Плюс на фона на всичките бъзици, лафове и мемета за заврени зетьове,мъже под чехъл и всякакви мухльовци, въпроса ми е следния: По статистика (или стъКмистика) всяка трета е жертва на домашно насилие или е била някога). Какво мислите,за тази диаметрално различна ситуация? По средата ли е истината? Edited December 21, 2024 by yaripim Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted December 21, 2024 Share Posted December 21, 2024 В момента, в който мъж вдигне ръка на жена, независимо от причината, за мен, той става пълен путьо и жалкар. Псевдо алфа мъжете могат да започнат да ми дават фейспалмове за този отговор. Glam4o and Bobotsi 2 Quote Link to comment
Farest Posted December 21, 2024 Author Share Posted December 21, 2024 1 minute ago, Rise of Thunder said: В момента, в който мъж вдигне ръка на жена, независимо от причината, за мен, той става пълен путьо и жалкар. Псевдо алфа мъжете могат да започнат да ми дават фейспалмове за този отговор. Ппц е така, но, ако хванеш жена ти да те помпа в семейното легло с някой негър 1.90 няма ли да побеснееш и да и плеснеш един хубав шамар. А да я биеш е съвсем друго вече. Иначе да, има много мъже които са комплексирани и си го изкарват на жените Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted December 21, 2024 Share Posted December 21, 2024 9 minutes ago, Farest said: Ппц е така, но, ако хванеш жена ти да те помпа в семейното легло с някой негър 1.90 няма ли да побеснееш и да и плеснеш един хубав шамар. А да я биеш е съвсем друго вече. Иначе да, има много мъже които са комплексирани и си го изкарват на жените На негъра със сигурност ще му скачам върху главата. Жената просто ще я изхвърля от вкъщи. Пак казвам - удрянето на жена, различно от шамарите по задника докато я шибаш, е върховна комплексарщина. Quote Link to comment
Farest Posted December 21, 2024 Author Share Posted December 21, 2024 22 minutes ago, Rise of Thunder said: На негъра със сигурност ще му скачам върху главата. Жената просто ще я изхвърля от вкъщи. Пак казвам - удрянето на жена, различно от шамарите по задника докато я шибаш, е върховна комплексарщина. Това е вече много интересно. Ще биеш човека дето я помпа? Според мен тва е доста доста грешно. Ако не искаш насилие недей да го прилагаш и върху другия човек. Дигаш ръка от нея и тва е. Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted December 21, 2024 Share Posted December 21, 2024 16 minutes ago, Farest said: Това е вече много интересно. Ще биеш човека дето я помпа? Според мен тва е доста доста грешно. Ако не искаш насилие недей да го прилагаш и върху другия човек. Дигаш ръка от нея и тва е. Не, не е. Мъж с мъж може да се бие. Макар аз да съм пацифист в повечето случаи, с друг мъж мога да се сбия. Quote Link to comment
Just a fan Posted December 21, 2024 Share Posted December 21, 2024 4 hours ago, Rise of Thunder said: На негъра със сигурност ще му скачам върху главата. Уточнявай за коя глава става въпрос. Metzgermeister, Farest, THE ENEMY and 5 others 5 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 13 Share Posted January 13 Препоръчайте те ми омекотител, че след малко треа пера, под 6 евро, ако може! Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 13 Share Posted January 13 2 minutes ago, Hachiko said: Препоръчайте те ми омекотител, че след малко треа пера, под 6 евро, ако може! Пусни тема за омекотители, защо не. HEIDENREICH and Hachiko 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 13 Share Posted January 13 Just now, The Olimpic Hero said: Пусни тема за омекотители, защо не. Вместо да се подиграваш, можеше да препоръчаш нещо? Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 13 Share Posted January 13 Just now, Hachiko said: Вместо да се подиграваш, можеше да препоръчаш нещо? Е не бе, сериозен съм, пусни нова тема, няма лошо. Нали заради това е този раздел!? Quote Link to comment
Hachiko Posted January 13 Share Posted January 13 Just now, The Olimpic Hero said: Е не бе, сериозен съм, пусни нова тема, няма лошо. Нали заради това е този раздел!? Не ве, чак тема - не. Като се замисля и сапуна свършва, спри да ме ебаваш. batistaheel and HEIDENREICH 2 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted January 13 Share Posted January 13 Хачи, пробвай с Ленор, майна. Quote Link to comment
itzo1994 Posted January 14 Share Posted January 14 Добре, ще питам тук, че в темата за подкаста със Сет Ролинс стана много спама: ние сега от ХУНТАТА, HUNTA или JUNTA сме? Или HUINTA? Само не и CUNTA, моля ви. Ще се придържаме ли към правилното изписване или си позволяваме промяна в нормите както при The Radicalz и The Olimpic Hero? Quote Link to comment
natopor4en Posted January 14 Share Posted January 14 Ето я темата за парфюмите. Хммм странно. Имах спомен, че се е водила по-голяма дискусия в нея. Явно съм грешал. Искам сега и аз да ви питам нещо. https://ariete.bg/elektricheska-furna-za-pica-s-kamenna-plocha-pizza-za-4-minuti/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[JY] Performance Max&utm_id=21480195316&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAs5i8BhDmARIsAGE4xHxn2BLjSkWYr1Q7Rnr4juOrXPk2NGSh2tFD4t8q82iks2EL0zkSUT0aAh5HEALw_wcB Ето тази фурничка я следя от месец някъде. И все не мога да се реша да я купя. Аха аха да я поръчам и в последният момент размислям. Като фен на пицата и джънк фууда смятам че ще я ползвам редовно, и няма да седи забравена в някой шкаф. Та някой ползвал ли е такава или подобна ? Дали си заслужава ? Или ако има познат, който да е ползвал такава и има мнение. Price 1 Quote Link to comment
Recommended Posts