Jump to content

Тема за всякакви въпроси и отговори

Farest

Recommended Posts

Гунди е най-талантливия футболист и най-можещия! Да по-талантлив е от Стоичков. Стоичков е най-успелия. Бербата вече е много надолу като успехи, но не може да кажем, че е некъдърник. Страхотно чувство към топката и пространството. Та Гунди си е бил най-най по онова време докато не идва Стоичков с което България вече се гордее с нов млад футболист. Преди да дойде Стоичков всички признаваха, че е най-добрия, дори има хора и сега които казват, че е така като мен. Просто държавата не му даде шанс да има успехи. 

Направих телешка пастърма и филе елена, обаче телешката стана много солена. Другото не съм го пробвал още. Прегледах какво сте писали преди две години в тая тема и видях, че @hacky ги е държал 18 часа в морска сол и после само измива месото и го остава да се суши. Направих и аз така, но е доста солено. Та дайте идеи които, разбира как да се оправи проблема. За пръв път ми е иначе да правя мезета. 

12 hours ago, Farest said:

Направих телешка пастърма и филе елена, обаче телешката стана много солена. Другото не съм го пробвал още. Прегледах какво сте писали преди две години в тая тема и видях, че @hacky ги е държал 18 часа в морска сол и после само измива месото и го остава да се суши. Направих и аз така, но е доста солено. Та дайте идеи които, разбира как да се оправи проблема. За пръв път ми е иначе да правя мезета. 

Зависи колко ти са големи парчетата месо, по-добре става с контролирано осоляване, но иска повече занимавка и време, в интернет може да видиш какво значи това, но ако сега си започнал сигурно няма да ти се заниамва с това, та следващия път ако месото ти е същата дебелина го дръж по-малко време. :)

То стана ли време да правим филетата, трябва да се ходи в месарницата значи.

@lunatic fringe

Здравейте.Тази тема е много проста и по скоро с информативна цел.Бих искал да ви попитам къде другаде може да се гледат седмичните шоута на WWE тъй като явно вече не се качват пълните епизоди в Ютуб?Освен там къде другаде бих могъл да ги гледам?Ще ви бъда благодарен ако ми кажете😁

Прехвърлям ти въпроса тук, понеже не смятам, че е за отделна тема. 
Епизодите се качват редовно по тракери като галакси и лемън, ако ти се занимава, мисля че и в замундите все още ги има. Ако не, тук ще се появи едно говорещо куче, покръстено от негово светейшество папа Джак, което ще ти каже стрийминг мауеър сайтчетата с крадено съдържание. @Hachiko призоваваме те.:wank:

• 4 weeks later...

Някой ползва ли продукти за брада в тоя форум, уе? Почва да ме дразни и да расте като космите на яйцата ми - всеки косъм в различна посока, а не искам да се обръсна, че от 20 години ни съм са бръснал, а и съм чувал, че това те прави халка. Майтапът настрана, какво ползвате, че съм свикнал с брада, ама досега просто съм я оставял да расте, докато не почна да излиза извън контрол?

Edited by Just a fan
44 minutes ago, Just a fan said:

Някой ползва ли продукти за брада в тоя форум, уе? Почва да ме дразни и да расте като космите на яйцата ми - всеки косъм в различна посока, а не искам да се обръсна, че от 20 години ни съм са бръснал, а и съм чувал, че това те прави халка. Майтапът настрана, какво ползвате, че съм свикнал с брада, ама досега просто съм я оставял да расте, докато не почна да излиза извън контрол?

Какво разбираш под продукти: козметика или машинки, тримери?

21 minutes ago, Bastian said:

Какво разбираш под продукти: козметика или машинки, тримери?

Не машинки ве, тия педерастките работи дето се мажат там. Балсами ли са, олио ли ддз, не разбирам, затова питам.

хайде първо си изясни за себе си какво търсиш и какво искаш да използваш.И тогава питай.

Топора може да ти каже от Негова гледна точка. Преди няколко години му бяха подарили шампоан за брада. С подсилващи съставки за сила за блясък на косъма и т.н. Използвах го колкото го ползвах. Дори още имам от него.

Ами какво да ти кажа. Усещах брадата си по-мека и ухаеше хубаво. Блясък не съм забелязал да имам. Както и не ми е направило впечатление на ми е заздравявал косъма. На Топора брадата му е гъста и не пада. Така че не мога да кажа дали заздравява косъма, или не.

Най-добре иди на някой бербер. Не те знам от коя околия си. Ако си от Столицата отиди при някой арабски бербер. Да те оправи както си му е реда с конеца, с бръснача, цаак цааак. Хората си знаят от занаята, ако ли не друго. И коменитрай с него какви продукти да използваш. На мен са ми препоръчвали едни масла. Като в шишенца за капки за очи. Пак така се капва по няколко капки на ден. Ама не мога да ти намеря снимка да ти ги постна.

аз ни съм са бръснал с браснчака до голо от 2018ма. И полагам грижи за брадата си. Подстригване, оформяне това онова. Разбира се обирам не малко комплименти от женското съслове. Ама то това е нормално.

Моят съвет е да идеш на някой бербер. За предпочитание от арабски бекгралнд и с тях да дискутираш за съвет. 

Edited by natopor4en

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

On 11/14/2024 at 5:58 PM, Hachiko said:

А какви препарати използвате за поддържане на космите на п*тката?

На П*утката сока брат. Оставяш да изсъхне 1 час и измиваш. 

Ае, приятеле.

Има ли садия в Залат на Славата на Кеча ? 

Замислял съм се и не се сещам за някой дето да е индуктиран в Залата.

А през годините е имало култови образи, които се задържаха доста години в компанията. 

Сещам се за онзи пълничкият чичко с брадичката като на Устата.

Сещам се за Майк Шинода, който изкара в Кеча сигурно към 30 години, но вече го няма.

Сещам се и за Литъл Нейч, който все още реферира на ринга.

Та как така никой рефер до сега не е влизал в ЗнС ??? или има ли някой, който е ? 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Vince никога не е считал реферите за нещо значимо, че да ги вкарва в HoF. Пък и не искал да им плаща допълнително, което е една от причините да няма истински рефери в игрите им. Предполагам това ще се промени в даден момент.

Има хора, които са работили като рефери, като Teddy Long и Jacqueline, но това не е било основното им занимание. 

On 11/13/2024 at 9:01 PM, Just a fan said:

И аз бях така, докато не започнах да я реша много редовно.Примерно я реша по 40 минути, докато си пия кафето.Некой път като си легна да гледам нещо и пак я реша 20 минути и тн.Първите дни или седмици няма да има много файда, но след време ще има голям ефект, повярвай ми.

Иначе никога не съм ползвал продукти за нея и също така много мразя да я мия с шампоани.Става прекалено мека и скапана, а мен ме кефи да е корава и вече си я мия само с вода.

9MLnN5Y.gif

• 4 weeks later...

И на мен. Евала.

Чакам отпуската още няколко дена и аз ще купя нещо и ще соля. Мисля да си купя и машинка за мелене на месо че ппредишната я забутах някъде и да си смеля и малко кайма. 

Тие дни ше почвам телешка пастърма за празниците да има. Става бързо и по-добре от свинското.