Jump to content

Тема за всякакви въпроси и отговори

Farest

Recommended Posts

Rise of Thunder
On 8/20/2024 at 1:50 AM, THE GRIM REAPER said:

А ако съм на 23 и искам да поря 43-44 годишна милфка какво правим? Не желая да бъда ощетен по този начин...

Тук става въпрос за реални жени, а не за AI фантазии, младежо. 

• LMFAO 1
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

С какъв крем си мажете кожата след направа на татуировка? Първия път изпробвах Бепантен, втория път Easytattoo, третия Balea от DM. След десетия ден продължавам с вазелин. Днес пак се рисувах и съм си взел Гентамицин. Сякаш от Easy съм най-доволен и най-бързо успях да се възстановя. Но съм отворен към това да тествам и други продукти. 

5 minutes ago, Price said:

С какъв крем си мажете кожата след направа на татуировка? Първия път изпробвах Бепантен, втория път Easytattoo, третия Balea от DM. След десетия ден продължавам с вазелин. Днес пак се рисувах и съм си взел Гентамицин. Сякаш от Easy съм най-доволен и най-бързо успях да се възстановя. Но съм отворен към това да тествам и други продукти. 

Крем "Здраве" Татуирвал съм цялото лице на вокалиста на Нирвана, и работи.

13 minutes ago, Price said:

Просто искаше да се похвалиш, че си си направил татуировка, признай си.

• Upvote 1
  • Thanks 1
2 minutes ago, Glam4o said:

Няма кадри!

52 minutes ago, Glam4o said:

Да, нямах търпение да отворя BWC и да ви се похваля :wank:

1 minute ago, Price said:

Да, нямах търпение да отворя BWC и да ви се похваля :wank:

Питай в бг мама. Най-много да ти препоръчат превръзки.

Предпочитам отговори и съвети от алфа мъжкари, не от мами ;) Иначе съм сигурен, че и без да питам, те си имат такава тема. 

Edited by Price
22 minutes ago, Price said:

Предпочитам отговори и съвети от алфа мъжкари, не от мами ;) Иначе съм сигурен, че и без да питам, те си имат такава тема. 

Постни снимка или поне кажи какво си татуира? Тук сме като в WWE и по принцип нямаш право да правиш промени преди да си получил разрешението на Хунтата. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

2 hours ago, baikiro said:

Постни снимка или поне кажи какво си татуира? Тук сме като в WWE и по принцип нямаш право да правиш промени преди да си получил разрешението на Хунтата. 

Имам одобрението от Хунтата, на крак отидох да си го поискам, с бутилка уиски и едно малко прасенце. 

Иначе правя ръкав с Посейдон, кораб, кракен, медуза. Днес допълних и костенурка към пейзажа. 

5 minutes ago, Price said:

Имам одобрението от Хунтата, на крак отидох да си го поискам, с бутилка уиски и едно малко прасенце. 

Иначе правя ръкав с Посейдон, кораб, кракен, медуза. Днес допълних и костенурка към пейзажа. 

Карибски пирати фен или просто си от Черноморието? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

2 minutes ago, baikiro said:

Карибски пирати фен или просто си от Черноморието? 

Лично бих си татутирал новата бг титла, и без това няма как да я спечеля. Танграта изглежда силен шампион.

2 minutes ago, Hachiko said:

Лично бих си татутирал новата бг титла, и без това няма как да я спечеля. Танграта изглежда силен шампион.

Ментанграта кого победи за да я притежава? Абсолютен смешник и готованец. Всеки може да си измисли някаква титла без да я спечели в БОЙ 1 в 1. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Just now, baikiro said:

Ментанграта кого победи за да я притежава? Абсолютен смешник и готованец. Всеки може да си измисли някаква титла без да я спечели в БОЙ 1 в 1. 

Тройна заплаха с Митко и Радуй? Залагам на Митко, че във фитнеса си почиваше на дивана.

On 9/27/2024 at 1:39 PM, Price said:

Бепантен и витамерфен

Absolute madlad

• 2 weeks later...

Идолозиран ли е Гунди, заради ранната си смърт или наистина е от най-великите футболисти в историята на България? Четох доста мнения покрай филма и се зачудих, какви ще са мненията в най-компетентното място в интернет.

2 minutes ago, Glam4o said:

Идолозиран ли е Гунди, заради ранната си смърт или наистина е от най-великите футболисти в историята на България? Четох доста мнения покрай филма и се зачудих, какви ще са мненията в най-компетентното място в интернет.

За мен отговорът е и двете неща. Едното не изключва другото. 

• Upvote 2
  • LMFAO 1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

12 minutes ago, baikiro said:

За мен отговорът е и двете неща. Едното не изключва другото. 

Факт. Винаги отговорът е някъде по средата на две крайни мнения.

• Upvote 2

Чисто статистически, като за централен нападател, има хора с доста по-добри показатели от Гунди, дори такива от неговото поколение. Веднъж голмайстор на А група, веднъж избиран за Футболист на годината, 48 мача и 19 гола за националния отбор. Добри показатели, но дали са достатъчни за най-велик в историята? Факт е, че умира едва на 28, но един Стоичков на 28 вече беше избран 5 пъти за футболист на годината и имаше и Златна топка.

• Upvote 1

Не е въпрос за постижения от чисто статистическа гледа точка, а като влияние върху спорта футбол в станата. Самия факт, че 200/300 хиляди се изсипват на погребението и ДС се чудят какво да правят, щото не знаят какво ще реши тоя народ и ги е страх дали няма да ги пометът е показателен. Дали е най-добрия футболист е съвсем друг въпрос, но е най-уважания от всички без значение кой отбор са подкрепяли. Ние сега правим съчинения по картинки, защото само тези гледали го на живо и жевели по онова време могат да кажат какво е било.

п.п. явно, е че Камата е най-успелия - златна топка, 4 място, ШЛ, титли в Испания и т.н.

• Upvote 1

За каквато и професия/спорт да говорим, винаги на първо място си човек. Дали е бил най-добрият чисто като футболни качества за времето си, никой тук не може да каже, камо ли статистиката, камо ли в онези години, при онази тотално различна футболна и всякаква реалност ... В края на деня не това е и най-важното, предполагам всички сме съгласни. Едно нещо е неоспоримо, бил е силно уважаван от феновете и на единия отбор и на другия, а и от цяла България, което само по себе си тежи повече отколкото 20 награди футболист на годината. Както вече се е казало по-горе, що за футболист е бил Георги Аспарухов, всички тук сме само на разкази на хора, дядовци, бащи (евентуално) и всеки си е съставил някакъв образ в главата. В моите представи, за народа е бил личност близка до тази на Митко Бербатов в наши дни,.. а ето иронията, че е от другия отбор :). Най-тъжното за мен е, че дори когато имаме всички причини на Света да се обединяваме в нещо, има индивиди, които упорито отказват да проумеят, че да обичаш е по-хубаво отколкото да мразиш.

Бербатов няма място в едно изречение с Гунди, Стоичков и който и да е футболист, различен от путка.