hacky Posted May 27, 2024 Share Posted May 27, 2024 37 minutes ago, Rocky Maivia said: ^ Ъ...вода? Кой пие вода? Аз имах период, в който в продължение на около година пиех само безалкохолна бира, имаше някой наистина добри немски бири от метро, но излизаха много солено за ежедневно пиене. Хайнекена не е лоша, както @MJ23 каза, проблема е с повечето, че блъскат захар и са много сладки. Забавно е, но другата, която много ми хареса е безалкохолната бира от Лидл, някаква тяхна марка, може да я опиташ, Кауфланд също имаха не лоша, но я смениха и не ме кефи вече. MJ23 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted May 27, 2024 Share Posted May 27, 2024 @MJ23 Clausthaler ще ти хареса, може би най-приятната 0% бира, от по-разпространените бих ти препоръчал и синия Карлсберг. А Хаки вероятно говори за сребърния Argus, която наистина е добра, но я има само в Лидл. hacky and MJ23 1 1 Quote Link to comment
kabakov Posted May 28, 2024 Share Posted May 28, 2024 Вие сте извратеняци да пиете безалкохолна бира... Hachiko and Bastian 1 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted May 28, 2024 Share Posted May 28, 2024 Е, има хора, които пият оная пикня сайдера. Безалкохолната бира ми е по - добро. Quote Link to comment
Hachiko Posted May 28, 2024 Share Posted May 28, 2024 Само КОРОНА! Spoiler Ебавам се, ще повърна! Quote Link to comment
ShiningWizard Posted May 31, 2024 Share Posted May 31, 2024 Миналата седмица си пуснах Tropic Thunder за кефа и една песен от саундтрака ме върна във вече далечното минало поради много особена причина. Някой помни ли кой мобилен оператор често използваше тази песен в рекламите си? Май беше Вивател или Глобул, но може и да са били реклами на друга марка (най-вероятно за бира). batistaheel 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted May 31, 2024 Share Posted May 31, 2024 13 hours ago, ShiningWizard said: Миналата седмица си пуснах Tropic Thunder НЕ! Това е песента!!! Vietnam - the only war that came with it's own soundtrack Мамка му, велика песен! Quote Link to comment
hacky Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 Днес пих безалкохолна Стела в жегата на обяд и беше доста добре. Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted June 3, 2024 Share Posted June 3, 2024 On 5/31/2024 at 8:58 PM, batistaheel said: НЕ! Това е песента!!! Vietnam - the only war that came with it's own soundtrack Мамка му, велика песен! batistaheel 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted June 6, 2024 Share Posted June 6, 2024 Това излиза в страницата на BWC във Фейсбук. Въпросът ми е, кого да последваме с ОФИЦИАЛНИЯ ни профил? До момента се сещам за Вели, Крисия, Брейка и Цанов... Quote Link to comment
baikiro Posted June 6, 2024 Share Posted June 6, 2024 On 6/2/2024 at 9:46 PM, hacky said: Днес пих безалкохолна Стела в жегата на обяд и беше доста добре. Жина. THE ENEMY 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Mariyan01 Posted August 9, 2024 Share Posted August 9, 2024 Така, на морето съм и ще ходя сега на дискотека, но преди 3 часа, стъпах на криво по стълби отвратително дори леко изхрупа. От нетърпимата болка и шок, стъпвам на криво и с другия крак и съм по гъз, като вмомента едвам вървя с 2 болни крака (глезена) Въпроса ми е според вас какво обезболяващо да си взема и мазило, пробвал съм някакви неща, защото и преди съм имал такива травми? HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
lunatic fringe Posted August 9, 2024 Share Posted August 9, 2024 (edited) 1 hour ago, Mariyan01 said: Така, на морето съм и ще ходя сега на дискотека, но преди 3 часа, стъпах на криво по стълби отвратително дори леко изхрупа. От нетърпимата болка и шок, стъпвам на криво и с другия крак и съм по гъз, като вмомента едвам вървя с 2 болни крака (глезена) Въпроса ми е според вас какво обезболяващо да си взема и мазило, пробвал съм някакви неща, защото и преди съм имал такива травми? Аз в Германия имам едно много силно и безотказно немско лекарство което действа при всякакви болки Ibuflam се казва и действа при всякакви видове остри болки обаче незнам дали тука го има потърси дали не може да си го поръчаш от някъде и ако ли не бих ти препоръчал иначе от нашите,пробвай с-Бускулизин,StopDoL,Аналгин,Беналгин,Парабол макс,Аспирин C,Сиафен Дуо,Индометацин,Парацетамакс и тн. поне тва са всички за които мога да се сетя.Ти си вземи едно от тия и ще ти мине предполагам... Edited August 9, 2024 by lunatic fringe Mariyan01 1 Quote Link to comment
Bastian Posted August 10, 2024 Share Posted August 10, 2024 7 hours ago, Mariyan01 said: Така, на морето съм и ще ходя сега на дискотека, но преди 3 часа, стъпах на криво по стълби отвратително дори леко изхрупа. От нетърпимата болка и шок, стъпвам на криво и с другия крак и съм по гъз, като вмомента едвам вървя с 2 болни крака (глезена) Въпроса ми е според вас какво обезболяващо да си взема и мазило, пробвал съм някакви неща, защото и преди съм имал такива травми? Бенгей, ама не излизай след като се намажеш, че мирише на старчески дом. Brutalnia 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 10, 2024 Share Posted August 10, 2024 3 hours ago, Bastian said: Бенгей, ама не излизай след като се намажеш, че мирише на старчески дом. Бенгей ползвам, но той е по-скоро за мускулни проблеми и най-вече се използва ако ще вършиш някаква активност като тренировка. Quote Link to comment
Brutalnia Posted August 10, 2024 Share Posted August 10, 2024 Навремето се мажех с Диклак, но говорим за едни 20 години назад. Quote К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
Just a fan Posted August 18, 2024 Share Posted August 18, 2024 Някой знае ли дали в приложението на тия гяури Pluxee можеш да изтриеш карта от един телефон и да я вкараш на друг? Quote Link to comment
Farest Posted August 19, 2024 Author Share Posted August 19, 2024 Бихте ли подкрепили да е забранено от закона двойка да няма разлика повече от 20 години? Интересно ми е просто. За мен примерно не е много в реда на нещата някъв на 65 да ебе 22 годишна. Гнусно е… ShiningWizard 1 Quote Link to comment
Berbo Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 10 minutes ago, Farest said: Бихте ли подкрепили да е забранено от закона двойка да няма разлика повече от 20 години? Интересно ми е просто. За мен примерно не е много в реда на нещата някъв на 65 да ебе 22 годишна. Гнусно е… Е аз като стана на 65 и ми се ебе 22 годишна, какво ще правя тогава? batistaheel, Metzgermeister and pukkod 1 1 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted August 19, 2024 Share Posted August 19, 2024 37 minutes ago, Farest said: Бихте ли подкрепили да е забранено от закона двойка да няма разлика повече от 20 години? Интересно ми е просто. За мен примерно не е много в реда на нещата някъв на 65 да ебе 22 годишна. Гнусно е… А ако съм на 23 и искам да поря 43-44 годишна милфка какво правим? Не желая да бъда ощетен по този начин... Metzgermeister, pukkod, batistaheel and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Farest Posted August 20, 2024 Author Share Posted August 20, 2024 Всеки знае, че ние от Бвц не ебем, камо ли да сме на 23 и да ебем милфки или да сме старци и да ебеме 22 годишни, но да прави сте… Quote Link to comment
Berbo Posted August 20, 2024 Share Posted August 20, 2024 2 hours ago, Farest said: Всеки знае, че ние от Бвц не ебем, камо ли да сме на 23 и да ебем милфки или да сме старци и да ебеме 22 годишни, но да прави сте… В грешка си. Тук сме само прочути ебачи. Трябва да сменяш форума щом не ебеш. batistaheel, itzo1994, yaripim and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 20, 2024 Share Posted August 20, 2024 (edited) Това лято не ви се отразява добре. Миндилите сложиха късите поли и надуха циците и сте се разгонили, като карпацки вълк. 11 hours ago, Farest said: Бихте ли подкрепили да е забранено от закона двойка да няма разлика повече от 20 години? Интересно ми е просто. За мен примерно не е много в реда на нещата някъв на 65 да ебе 22 годишна. Гнусно е… Те повечето се обичат. Да не мислиш, че ей така стават нещата. Едит: Иронията е че 5 след това скролвам тъпия фб и излиза това: Spoiler Edited August 20, 2024 by Hachiko batistaheel and Metzgermeister 2 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 20, 2024 Share Posted August 20, 2024 36 minutes ago, Hachiko said: Това лято не ви се отразява добре. Миндилите сложиха късите поли и надуха циците и сте се разгонили, като карпацки вълк. Те повечето се обичат. Да не мислиш, че ей така стават нещата. Едит: Иронията е че 5 след това скролвам тъпия фб и излиза това: Reveal hidden contents В случая, някой кара ли миндила да стои в скута на дядото? Според мен отговора е НЕ и е там по собствено желание. Metzgermeister and pukkod 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 20, 2024 Share Posted August 20, 2024 (edited) 2 minutes ago, Mariyan01 said: В случая, някой кара ли миндила да стои в скута на дядото? Според мен отговора е НЕ и е там по собствено желание. Може да и е дядо й, знам ли. Edited August 20, 2024 by Hachiko Quote Link to comment
Recommended Posts