Jump to content

Тема за всякакви въпроси и отговори

Farest

Recommended Posts

13 minutes ago, Himler said:

Епизод или БТР пеят това?

Това е на ъндърграунд артиста Жоро слънцето, не е нито на БТР, нито на Епизод.

Същия имаше песен за Бойко Борисов, и други подобни. 

edit: ето я за Бойко от 2009 г. :D 

Edited by jobber91
  • 2 weeks later...

Чудя се, какво ли лайно е изсрал Макмеън върху главата на оная? Рядко ли е било, мазно ли е било, сухо ли?

• Haha 1
  • Facepalm 1
55 minutes ago, Sugarev said:

Търся един филм да си припомня Wrestlemaniac от 2006, няква идея де може да го намеря

В Dailymotion го има. Качеството не е много добро, но се гледа.

• Upvote 2
On 12/20/2023 at 8:01 PM, HEIDENREICH said:

Към моите хора, месарите @MJ23 и @hacky. Тая година ще сушите ли нещо, бойос ?

Аз се чудя , но май ще купя ...

След близо два месеца свинския в врат е готов.

IMG_2624.jpeg

• Like 1
  • 1 month later...
Rise of Thunder

Имам въпрос за тези, които са по на "ти" със фейсбук.

Загубих си достъпа до имейла, който ми служеше за логване. Мога ли да добавя някакъв алтернативен имейл, на който да ми пратят верификация, без да се налага да си правя нов профил? 

11 minutes ago, Rise of Thunder said:

Имам въпрос за тези, които са по на "ти" със фейсбук.

Загубих си достъпа до имейла, който ми служеше за логване. Мога ли да добавя някакъв алтернативен имейл, на който да ми пратят верификация, без да се налага да си правя нов профил? 

Няма ли опция с телефон? Какво ти дава при опит да възстановиш ФБ, както и при опит да възстановиш мейла?

Rise of Thunder
1 hour ago, MJ23 said:

Няма ли опция с телефон? Какво ти дава при опит да възстановиш ФБ, както и при опит да възстановиш мейла?

Профила си ми е там. Нямам проблеми с него. Загубих достъп до абв пощата, а съпорта им е ерата скандал. 

Приятеле, имаме едно питаненце.

От къде идва туй на Колди Родс там дето вика "Со .... еди си кой град..... лат дую лана токабалт ???"

Каквъ е ориджина на това ?

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
27 minutes ago, Himler said:

@MJ23, @Bastian, добре ли сте?

Дъжда и градушката изобщо не бяха толкова тежки. Просто шахтите в умрелия ни град са запушени и дори при лек дъжд стават наводнения, камо ли при по - силен. Жалкото управление ни доведе до тук, да сме абсолютно дъно, но апокалиптичните снимки не отговарят на действителността.

Благодаря за загрижеността, приятел.

7 minutes ago, MJ23 said:

Дъжда и градушката изобщо не бяха толкова тежки. Просто шахтите в умрелия ни град са запушени и дори при лек дъжд стават наводнения, камо ли при по - силен. Жалкото управление ни доведе до тук, да сме абсолютно дъно, но апокалиптичните снимки не отговарят на действителността.

Благодаря за загрижеността, приятел.

Тоест, колкото и опит да имаме с медиите, все още могат да ни заблудят. Хубаво е,  че тоя път ситуацията е такава де.

Edited by Himler

Факт е, че дъжда бая еба мамата, че има доста апокалиптични сцени, но са причинени не толкова от огромен дъжд, колкото от занемарено отводняване в града. Просто сме на дъното по всяко едно отношение.

Нормална пролетна буря си беше, единствено при мен във входа на блока има локва, защото е набивал дъжда. Иначе МЖката ще се сети за празника на Плевен преди 6 години, когато си еба мамата. А септември 2015 беше влачило колата на сестра ми 100 метра, въпреки, че е била на първа, ръчна и на тротоар.

• 3 weeks later...

Виждали ли сте сладолед Boss? Май го спряха, миналата година имаше, но тази не... А Босчето си е класика и синоним на класа. Nuii явно трябва да му е "наследник", но е в пъти по - зле. :( 

Just a fan
6 minutes ago, MJ23 said:

Виждали ли сте сладолед Boss? Май го спряха, миналата година имаше, но тази не... А Босчето си е класика и синоним на класа. Nuii явно трябва да му е "наследник", но е в пъти по - зле. :( 

Виждал съм ги зимата в Т-Маркет, ама с поне 50-60ст. отгоре. Сега да ти кажа честно не знам.

Иначе по темата, откъде си поръчвате парфюмите, пичуи? Имах приятел в чужбина, който ми пращаше, така поне знаех, че са леджит и затова не съм търсил тук. Дайте някой сайт.

natopor4en
24 minutes ago, Just a fan said:

Иначе по темата, откъде си поръчвате парфюмите, пичуи? Имах приятел в чужбина, който ми пращаше, така поне знаех, че са леджит и затова не съм търсил тук. Дайте някой сайт.

Douglas.

https://douglas.bg/

Нямам оплаквания. Често пускат палави промоции и намаления. Коректни са.

Доставката е бърза. Ако направиш поръчка за над... там 100лв мисля че беше.... получаваш и две безплатни мостри, плюс безплатно опаковане и безплатна картичка. За подарък е супер. Преди два месеца на мой приятел му поръчах един комплект. Парфюм + душ гел. Бяха го опаковали много красиво, с панделки манделки и такива неща. Доставката е безплатна. И може да напишеш каква мостра желаеш. Поне аз така направих. Интересуваше ме един конкретен парфюм и написах ако може едната мостра да е въпросният аромат. За другата ми беше все тая.

Може да си направиш карта с която трупаш точки при покупки, което пък ти носи допълнителни намаления. 

Също така имат и физически магазини, ако не ти се занимава с онлайн пазаруване. Във всеки голям град, във почти всеки мол.

Другият бранд е Notino. Но от там лично аз не съм пазарувал все още. Там мисля, че доставката не е безплатна и няма подарък мостри..

И третият е Make Up. Но и от там лично аз не съм пазарувал.

Ами това са трите леджит сайта за парфюми. Douglas, Notino и Make Up.

Има и други, но повечето са някакви шано. И най-много да те прецакат с разни ментета и тестери, които иначе ти продават за парфюми. Преди няколко месеца разглеждах сайтове и Myslf na YSL тъкмо беше излязъл, беше на няколко месеца на пазара. Нормалната му цена си беше към 200 кинта, че и отгоре. А в един сайт ти го продават с "намаление" за 100-120лв.

Лично аз за парфюм не бих направил компромис. Предпочитам да дам някой лев повече, отколкото да мина тънко от някакви шано сайтове. Все пак това си го впръскваш в кожата. И ддз... сякаш не съм много зарибен да ми се появи някакво възпаление, сърбеж, алопеция или нещо подобно.

Edited by natopor4en
  • Thanks 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Каква Безалкохолна бира пиете? На мен любимата ми е на Heineken, но задължително в бутилка. Тази в кенче е урина. Опитах се да видя алкохолната коя е с такъв вкус - уви и стандартната, и Силвър, лъхаха на урина и нямаха нищо общо с безалкохолната.

On 5/24/2024 at 7:20 PM, natopor4en said:

Другият бранд е Notino. Но от там лично аз не съм пазарувал все още. Там мисля, че доставката не е безплатна и няма подарък мостри..

On 5/24/2024 at 6:56 PM, Just a fan said:

Бързо включване да направя тук, понеже сега го виждам. Доставката от Нотино почти винаги е безплатна, а дори и поради някаква причина да не е през уеб страницата, винаги може да се отвори приложението. От него всяка поръчка идва с безплатна доставка.

Подаръци тип мостри не предлагат, но досега на всяка поръчка задължително ми пускат бонус код за отсъпка при следваща поръчка - обикновено е 15%. Цените им са доста по-конкурентни от тези на Дъглас. За сравнение мога да дам последната си поръчка - през Нотино 50мл Born in Roma Intense Uomo ми дойде на 118лв, докато в Дъглас същият продукт е 135лв. Ако човек поръчва такива сравнително достъпни като цени парфюмни води и го прави веднъж на високосна, вероятно 20лв не са най-голямата драма. Но ако е някой по-зарибен на темата и обича да си угажда, цените на Нотино са за предпочитане. 

• Thanks 1
14 hours ago, Rise of Thunder said:

Безалкохолна бира? Братме, да не си болен нещо?

Е, в жегите какво да пия на обяд, след като после ми се налага да шофирам?