batistaheel Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 1 hour ago, itzo1994 said: При следващото им късане й казваш, че си й навит и има две опции - ставате гадженца или не ти е в живота повече. Ако ти стане гадженце трябва да внимаваш кой ще й е следващия емоционален отдушник. А няма ли вариант да си тайният любовник? Да я думкаш цял живот, но нищо по-сериозно, ей така секс приятелчета? Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 (edited) 2 hours ago, brayan_lotusrenault said: Приятелка с патка си и си един отдушник за проблемите й, нищо повече. Имаше така едно момче в гимназията, тежка френдзона и идентично с твоя случай, момичето ту се разделя с приятеля си, ту се събират и той така и беше отдушник за проблеми, че даже в голямото междучасие ходеше до лафката да й купува сокчета и закуски, та освен отдушник беше станал и иконом. Един съвет, махай я тая и си инвестирай времето в нещо полезно или в някое хоби. Абе тя избегва да ми лафи за него, даже ме черпи а и ми даде сама телефона си. Ходихме на няколко мероприятия заедно ама все в групови обстановки, даже един път сама се предложи и дойде до нас да ми помогне за нещо, въпреки че не съм я карал. Забива се по едно време, после секне укранчето и изчезне, после пак отвърти и пак секне. Емоционален отдушник не съм, поне от гледна точка на тва да ми споделя за проблемите си. 2 hours ago, itzo1994 said: При следващото им късане й казваш, че си й навит и има две опции - ставате гадженца или не ти е в живота повече. Ако ти стане гадженце трябва да внимаваш кой ще й е следващия емоционален отдушник. Ам тя го знае мисля, а и сега последния път като я поканих на некви неща кат се беха разделили и избягваше да откликне но не ме и отряза директно. После видех че са се оправили след като и звъня и не ми вдигна и ми стана ясно. Интересен факт е и че живеят заедно ама в началото толкова добро отношение видях че нямаше как да не си натепам филма. Определено виждах потенциал ама сега вече съм като .. план z,абе заеби. Шибам други и пак за тая си мисля, НЕ Е добре тва. Edited December 7, 2022 by Sashundera Berbatov and itzo1994 2 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Rise of Thunder Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Защо в БВЦ се искат любовни съвети? Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 hour ago, Rise of Thunder said: Защо в БВЦ се искат любовни съвети? Щото никой не ибе... HEIDENREICH and Metzgermeister 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 11 hours ago, Mariyan01 said: Щото никой не ибе... Е ти ибеш ли е, маняк? Quote Link to comment
hacky Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Като правите домашни наденици какви подправки слагате? Quote Link to comment
MJ23 Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Интересно някой друг прави ли пастърми или други мезета ? Забелязах във ФБ групите, че е много модерно вече да се прави "контролирано осоляване" и тези, които слагаме месото 24 часа в сол сме едва ли не от миналия век. Все още не съм пробвал контролирано, но по стария начин си стават перфектно. Най - обичам да правя патешка пастърма, но цената на филетата вече е над 25 лв / кг , което си е престъпно. Така едно парче излиза с подправките около 8-9 лв. Опитах да направя и от телешко сърце, изобщо не ми се получи разрязването му. Днес взех към 4кг свинска рибица, на доста добра цена от 11 лв/кг и съвсем скоро ще я "мятам". За тях ползвам подправки - пушен червен пипер, черен пипер, кимион, чесън на прах, къри, чубрица и риган. Може би ще добавя и чимен скоро. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Аз пробвах със рибица/свинско филе/ бут което осолявам и закачам на балкона да се суши. Първата партида станаха екстра, при втората нещо предобрих, след време побеля и стана отровно солено. Все пак след измиване с вода може да се яде, но се изложих яко. Иначе баща ми правеше и ролета с по-шарено месо, дето шпиковаше с подправки и ставаше екстра. С патешко през ум не ми е минало да пробвам, ебах те в капиталиста, 25 лв кг за заготовка. Да не ми ревеш после като всички ояли се типове ви изправим до стената когато дойде Революцията. @The Olimpic Hero с теб ще започна, твойта кожа каканарска. Farest, MJ23, Metzgermeister and 3 others 1 5 Quote Link to comment
The Pain Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 On 12/2/2022 at 12:37 PM, Mariyan01 said: Какво е да ти е рязан кура? Не е ли неприятно да ти е постоянно навънка? Някой приятел резак у форума може ли да отговори? Благодаря Не можех да си забелвам главичката ама изобщо, явно нашите не са ми обръщали внимание като съм бил бебе Даже до 12-13 годишна възраст си мислех, че е нормално това, обаче в един момент като се надървях и почна яко да ме обтега хахаха.Осъзнах, че така нема да мога да еба без да ми се скъса шибаната кожа по време на ебането и от там да стане ебахти филма.И на 15 се престраших и се обрязах. Първия месец беше много ама много шит главата да ти е отвънка постоянно, всеки допир беше нечовешко преживяване Накрая претръпваш брутално и ставаш изрод.Мислих сега няколко минути, ама минуси буквално нема на това да си обрязан.Можеш да ебеш 1-2 часа яко без да свършваш изобщо, това за мен е плюс.Мога да свърша само като ми масажират ствола и най-долната част на кура, там ми е най-голем кеф Единствения минус е, че се е случвало при някои момичета да не мога да се изпразня изобщо и след 3-4тия секс те се комплексират, че не са достатъчно секси или добри и ме заебават.Ама те не са били добри лапачки и без това наистина хаха. Bobotsi, batistaheel, Mariyan01 and 3 others 6 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 25 minutes ago, hacky said: Като правите домашни наденици какви подправки слагате? Аз самостоятелно не съм правил, но съм помагал на нашите като лапе. По спомени се слагаше сол. черен пипер, кимион и .. май това беше ? Quote Link to comment
hacky Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Аз на шега попитах за надениците, да видя дали ще потръгне темата, аз тъй като съм в апартамент намерих най-удобно да правя малки партиди, които суша в хладилника на една решетка на най горния рафт ги нареждам, хладилника е хубаво да е но фрост, съхнат много добре. Пробвам разлинчни пастърми, миналта година любима ми се получи тази от свински врат, мисля, че имаше някакво известно българско име, което не помня, но се получава добре, защото му трябва само сол и пипер, защото самото месо на врата си е вкусно по принцип. А тази година пробвах да направя наденици с кълцано месо и много ПРАЗ, сушат се в момента, а виното е готово и чака мезето. Контролирано осоляване не съм пробвал още и не съм чел много какво се прави. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 2 hours ago, Radox said: Е ти ибеш ли е, маняк? Ибе той, дясната си ръка. Quote Link to comment
MJ23 Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 hour ago, HEIDENREICH said: Първата партида станаха екстра, при втората нещо предобрих, след време побеля и стана отровно солено. Все пак след измиване с вода може да се яде, но се изложих яко. Колко време си ги държал в сол и вода? Аз ги държа около 24 часа в морска сол (тоя път ще е малко повече май) и към 6-7 часа във вода. Във водата слагам лимонена киселина, за да побелеят по - бързо и солта да падне по - бързо. Някои хора я сменят 4-5 пъти, може да пробвам и аз този път. Quote Link to comment
Metzgermeister Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 3 hours ago, The Pain said: Не можех да си забелвам главичката ама изобщо, явно нашите не са ми обръщали внимание като съм бил бебе Даже до 12-13 годишна възраст си мислех, че е нормално това, обаче в един момент като се надървях и почна яко да ме обтега хахаха.Осъзнах, че така нема да мога да еба без да ми се скъса шибаната кожа по време на ебането и от там да стане ебахти филма.И на 15 се престраших и се обрязах. Първия месец беше много ама много шит главата да ти е отвънка постоянно, всеки допир беше нечовешко преживяване Накрая претръпваш брутално и ставаш изрод.Мислих сега няколко минути, ама минуси буквално нема на това да си обрязан.Можеш да ебеш 1-2 часа яко без да свършваш изобщо, това за мен е плюс.Мога да свърша само като ми масажират ствола и най-долната част на кура, там ми е най-голем кеф Единствения минус е, че се е случвало при някои момичета да не мога да се изпразня изобщо и след 3-4тия секс те се комплексират, че не са достатъчно секси или добри и ме заебават.Ама те не са били добри лапачки и без това наистина хаха. Казва се фимоза това и е няколко степени (някои не могат изобщо да го забелват, а други - само частично, при това при ерекция). Боя се, че и аз го имам това - когато ми е отпуснат, нямам проблем, но надървя ли се, забелването става само частично и пръстенът стяга. С чекиите нямам проблем, но сигурно фимозата е и причина да не се натискам да еба толкова. Мисля си, че ако сложа кондома, без да забелвам нищо, няма да имам проблем, но така или иначе може и никога да нямам възможността да го използвам по предназначение. Не е от това дали вашите са ти обръщали внимание, май беше генетично. Засега нямам намерение да се обрязвам, още повече че чисто естетически образаният хуй ми изглежда неестетично - напомня на някаква гъба. Ходил съм преди години на уролог, но нищо не ми откри жената, сигурно защото не бях надървен. Впрочем, тук идва моментът да попитам тези, дето сте обрязани, как лъскате. Сигурно е невъзможно без лосион или подобни помии, без да те заболи. То май и затова в Щатите ги обрязват момчетата - с цел предотвратяване на мастурбация. batistaheel, Chicky Ricky, The Olimpic Hero and 3 others 2 4 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 2 hours ago, MJ23 said: Колко време си ги държал в сол и вода? Аз ги държа около 24 часа в морска сол (тоя път ще е малко повече май) и към 6-7 часа във вода. Във водата слагам лимонена киселина, за да побелеят по - бързо и солта да падне по - бързо. Някои хора я сменят 4-5 пъти, може да пробвам и аз този път. Повече , почти 2 дена в сол и пак 6-7 часа във вода. Иначе за около 2 седмици на балкона са готови. Ще пробвам твоята схема. Ама даже да съм прекалил, защо първата партида стана екстра ? Еба ли му мамата ... Quote Link to comment
hacky Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Аз като правя такива филета ги държа под 24 часа, около 18, после не ги държа във вода, само измивам солта и слагам подправките Quote Link to comment
natopor4en Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Какви парфюми използвате ? Quote Link to comment
Bastian Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 3 minutes ago, natopor4en said: Какви парфюми използвате ? За ежедневието използвам Sauvage на Диор, но не е кой знае какво. За по официални поводи слагам BOSS, уникален е. Въпрос и от мен: нудистите мажат ли си дедовия със слънцезащитен крем? Metzgermeister and Farest 2 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 4 hours ago, Rise of Thunder said: Ибе той, дясната си ръка. И лявата умник, че само дясната не стига😟 HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 И аз искам да питам нещо. Пускали ли сте си дълга коса като някой металист, или постоянно сте били като скинар 0 номер. Аз лично по ми отива с къса коса. Доста хора са ми казвали, че съм приличал на Ренди Ортън (през 2009, когато беше скинар), ама за вас не знам. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Farest Posted December 9, 2022 Author Share Posted December 9, 2022 В момента имам дълга коса, но отстрани ми е къса. Къдрава ми е и и просто много ми е трудно да я реша. Quote Link to comment
batistaheel Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 И аз си ходя постоянно късо постриган, само бръсначка ми липсва за да заприличам на скинар. Иначе да, пускал съм дълга коса. Мечтата ми беше да изглеждам като Рино Рейнс. Бях почти постигнал заветната цел, когато един ден една приятелка на баба когато ме видяла в тъмното казала на баба „Булка ли си имате?“ Та оттогава не смея да я пускам дълга. Metzgermeister, Chicky Ricky and MJ23 1 1 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 hour ago, Bastian said: За ежедневието използвам Sauvage на Диор, но не е кой знае какво. За по официални поводи слагам BOSS, уникален е. Въпрос и от мен: нудистите мажат ли си дедовия със слънцезащитен крем? Да Sauvage е добър за непретенциозна кежуъл юз. Адидас също имат не лоши аромати за дневна употреба, да отидеш до магазина, или на бързо кафе с някой авер. Аз през студените месеци залагам на по-силни аромати. Polo, Armani, Carolina Herrera. Докато през пролетните и летните месеци залагам на по-леки и свежи аромати. На Boss, Zara, Calvin Klein. Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 hour ago, Mariyan01 said: И лявата умник, че само дясната не стига😟 Браво, господин ибач. Quote Link to comment
brayan_lotusrenault Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Някой като ми каже, че не може да си го забели до края и си представям онези кренвиршки, дето ги изкарват всяка сутрин на лафката с закуските, дето съвсем лекичко отгоре се подава едно тънко кренвиршче. Проблемът при мен е друг-като млатя чекии и после зверски ми се допикава, не знам що. Metzgermeister and The Pain 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts