natopor4en Posted March 11 Share Posted March 11 И от едните, и от другите съм доволен. Никога не са си позволявали да се гъбаркат с мен или с поръчките ми. Ако им кажа да носят на адрес - носят на адрес. Ако им кажа в ОФИС - в офис. Това им е работата. За това им се плаща. krriiissss and Berbatov 2 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 11 Share Posted March 11 Големи късметлии сте, значи, или просто офисите при нас са трагедия. При мен преди 4 години Спиди пренасочиха учебниците ми на 4 различни офиса и в рамките на 2 седмици обиколих цяла София заради “грешка в системата”. krriiissss and Berbatov 2 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 11 Share Posted March 11 (edited) Еконт са върховни дебили. В офиса до нас, бачкат нереални мърди. Имам пратка и отивам да я взимам. Оная едва натиска клавишите. Ама оу, шашавата. Ти да не мислиш, че цял ден ще се занимавам с тебе? Edited March 11 by Rise of Thunder krriiissss, THE GRIM REAPER and ShiningWizard 1 1 1 Quote Link to comment
hacky Posted March 13 Share Posted March 13 On 3/11/2023 at 9:07 PM, Rise of Thunder said: Еконт са върховни дебили. В офиса до нас, бачкат нереални мърди. Имам пратка и отивам да я взимам. Оная едва натиска клавишите. Ама оу, шашавата. Ти да не мислиш, че цял ден ще се занимавам с тебе? И спиди и еконт са много зле. На скоро в спиди продавам една детска седалка за кола и отивам и казвам дайте ми аерофолио да я увия и тя ми вика ама трябва да е в кашон, викам добре дайте ми кашон, ами нямаме такъв голям, трябва да си намерите, примерно от някой бойлер. А еконт и оправаата им е много спряла и тъй като имат онлайн система, в която има много ваши лични данни, внимавайте какво и как вкарвате, сменяйте си често паролите, защото имат пробиви постоянно. krriiissss and ShiningWizard 2 Quote Link to comment
Farest Posted March 14 Author Share Posted March 14 За какво му беше да се прави на интересен. Изпусна победата.... Ето за това Нейт Диаз не стана световен шампион. Щото прекалено много не му дреме c2081cf8edc34833a553b0b3dbb1df2b.mp4 krriiissss 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted March 14 Share Posted March 14 Днеска си усуках рамото по много тъп начин и сега ме наболява, което ще ми попречи да си тренирам във фитнеса. Според вас дали има някакъв начин да притъпя дискомфорта и болката докато тренирам? Имам предвид, някакви мазила примерно или някаква специална загрявка, ако имате някакви идеи пишете. krriiissss 1 Quote Link to comment
kabakov Posted March 15 Share Posted March 15 По-добре не тренирай, за да не вземеш да скъсаш нещо, че тогава си еВа пичката лелина... Почини малко, без тренировки 1 седмица (примерно, зависи от болката) нищо няма да ти стане. Mariyan01, krriiissss, Berbatov and 2 others 5 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted March 15 Share Posted March 15 On 3/14/2023 at 11:33 PM, Mariyan01 said: Днеска си усуках рамото по много тъп начин и сега ме наболява, което ще ми попречи да си тренирам във фитнеса. Според вас дали има някакъв начин да притъпя дискомфорта и болката докато тренирам? Имам предвид, някакви мазила примерно или някаква специална загрявка, ако имате някакви идеи пишете. Moже да си купиш някакъв спрей или крем тип Алгасан акут, Дийп рилийф -някаква такава хуйня колкото да притъпи болката. И си дай малко почивка. Mariyan01 and krriiissss 2 Quote Link to comment
Farest Posted March 18 Author Share Posted March 18 Има ли ли сте паник атаки, паническо разстройство или просто повишена тревожност и как сте се справили с това. Мен това ме мъчи от горе долу 5 години krriiissss and Hachiko 2 Quote Link to comment
Huskarl Posted March 18 Share Posted March 18 Не знам дали това, което съм изпитвал, се води паник атака, но все пак ще споделя. В периода, в който се подготвях за държавни изпити, в един момент стресът ме смаза брутално. Случваше ми се след около 10-15 минути четене. Не мога да го опиша точно - просто нещо те стяга в гърдите, не можеш да си поемеш въздух, но в същото време получаваш прилив на енергия. Ставам и започвам да обикалям из стаята в следващите двайсетинаа минути докато се успокоя. След това започвам отново да чета, след малко същото се повтаря и така в продължение на седмици. Не успях да се преборя. С края на държавните изпити си заминаха и тези симптоми (или както там се нарича). Пак казвам, не знам дали е паник атака или просто някаква моментна тревожност заради напрежението, но ми беше много кофти период и се радвам, че вече е в миналото. batistaheel, Metzgermeister, Farest and 2 others 5 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 19 Share Posted March 19 6 hours ago, Huskarl said: Пак казвам, не знам дали е паник атака или просто някаква моментна тревожност заради напрежението Пак атака е, всичко което описваш са симптомите на тежка тревежност.Първите път като ми се случи, бях яко насрал, защото не бях на себе си и мислех, че нещо ми става. Всичко си има причини. Тогава разбрах какво е това нещо и защо не е хубаво човек да се ебава с тези неща. Точно и затова хората пият хапчета и ходят по лекари, защото не всеки може да се справи сам. Чувството да те сряга в гърдите, да дишаш тежко, да чуваш с една идея всичко по-силно, но в лошия смисъл, защо при всеки по силен звук се страскяш. Един път ми се е случвало. Тотатолно не знаех какво да правя. Справих се трудно, но постоянно исках да говоря с някой за да ми работи мозъка. Доста съм се излагал пред хора, но не ме ебеше исках това нещо да мине. Имаше и меланхолия придружена към паник атаката. Буквално с часове седиш и гледаш в една точка и нищо не правиш. Загубил си интерес към всичко, не чустваш нищо. Даже може да умреш от това ако продължи доста дълго време, защото не се храниш, изобщо каквото и да се случва ти е безразлично. Не пожелавам на никой. Пазете се и правете кефа. Това е живота. Berbatov, krriiissss, CmapAKayHT and 2 others 5 Quote Link to comment
Mmx Posted March 19 Share Posted March 19 12 hours ago, Farest said: Има ли ли сте паник атаки, паническо разстройство или просто повишена тревожност и как сте се справили с това. Мен това ме мъчи от горе долу 5 години Защо не поговориш с психолог или психиатър. Не е срамно. Може би така ще получиш по-бърз резултат jobber91 and krriiissss 2 Quote Link to comment
Farest Posted March 19 Author Share Posted March 19 1 hour ago, Mmx said: Защо не поговориш с психолог или психиатър. Не е срамно. Може би така ще получиш по-бърз резултат Говорих с психолог преди години, но не беше много добра. И на психиатър бях, направи ми един тест и излезна, че имам повишена тревожност, даде ми лекарства човека, но не искам да пия антидепресанти. По принцип вярвам, че всичко се дължи на липса на витамини, минерали и объркани хормони. Някой път като стана от сън се чувствам щастлив, някой път нещастен. Доста странно като дните ми минават по еднакъв начин всеки ден krriiissss 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 19 Share Posted March 19 13 minutes ago, Farest said: Говорих с психолог преди години, но не беше много добра. И на психиатър бях, направи ми един тест и излезна, че имам повишена тревожност, даде ми лекарства човека, но не искам да пия антидепресанти. По принцип вярвам, че всичко се дължи на липса на витамини, минерали и объркани хормони. Някой път като стана от сън се чувствам щастлив, някой път нещастен. Доста странно като дните ми минават по еднакъв начин всеки ден Най-важната стъпка е да се приемеш такъв какъвто си. Клиширано, да. Не ти знам историята и не ми е работа. Ти започнеш ли да се харесваш такъв какъвто си, с една идея нещата с времето ще се наредят. И кой какво ти говори какъв си - не живее за другите, но не означава, че да си тотално лайно спрямо всеки. batistaheel, Farest, krriiissss and 1 other 4 Quote Link to comment
hacky Posted March 19 Share Posted March 19 2 hours ago, Mmx said: Защо не поговориш с психолог или психиатър. Не е срамно. Може би така ще получиш по-бърз резултат Тук в България като някой каже, че ходи на психиатър го приемат като ебаси кукуто, смеят се на американците, че много ходят на такива и пият хапчета, антидепресанти, а смешното е, че много от народа пие за да спи спокойно, да не се тревожи и т.н., т.е. ползват алкохола за антидепресант, което смятам, че е по-лошо от колкото хапчета от лекар или консултации, най-малкото след като започне да минава ефекта на алкохола тревожността удря по-силно. krriiissss, jobber91, Mariyan01 and 1 other 4 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 19 Share Posted March 19 Не виждам никакъв проблем да се говори с психиатър или психолог, когато имаш проблеми. Тая стигма за психическото здраве трябва да падне все някога. krriiissss, Mmx, hacky and 1 other 4 Quote Link to comment
CmapAKayHT Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) Истината е, че с тези неща човек е почти невъзможно да се справи сам. Хубаво е, че си го осъзнал. Както във всяка една друга сфера така и в медицината има по-качествени и по-лоши специалисти. Въпроса е да намериш човек, с когото се разбирате и може да изградите някакъв план за действие. Липсата на витамини и минерали не те прави тревожен, това си е просто твоя темперамент, който е по тревожен. Борбата с психични отклонения е много много труден процес и според мен споделянето за тези неща с максимален брой подрепящи хора си е част от процеса. Аз имам лош опит основно от борбата с депресия и зависимости и от личен опит мога да ти кажа, че е една синусоида цялата работа. Днес си добре, утре си зле, вдругиден пак добре и така. Въпроса е да се стремиш, колкото се може повечко време да си над водата и да имаш неща в живота ти, които да те бутат напред. Като успокоение бих ти казал, че това са проблеми на интелигентния човек. Факирите на приложното знание и ръчния труд рядко страдат от такива неща. Късмет. Edited March 19 by CmapAKayHT Farest and krriiissss 2 Quote Link to comment
Mmx Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) 20 hours ago, Farest said: Говорих с психолог преди години, но не беше много добра. И на психиатър бях, направи ми един тест и излезна, че имам повишена тревожност, даде ми лекарства човека, но не искам да пия антидепресанти. По принцип вярвам, че всичко се дължи на липса на витамини, минерали и объркани хормони. Някой път като стана от сън се чувствам щастлив, някой път нещастен. Доста странно като дните ми минават по еднакъв начин всеки ден Мисля, че най-добре е с психиатър, но до колкото знам трябва да направиш няколко сеанса, не само един. Той може да ти предпише и витамини. Може да пробваш пак с друг специалист Щом осъзнаваш нещата и мислиш трезво , с малко помощ лесно ще си станеш перфектен. Но съвсем сам може би е трудно човек да се справи Edited March 20 by Mmx Quote Link to comment
Hachiko Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) 21 minutes ago, Mmx said: Мисля, че най-добре е с психиатър, но до колкото знам трябва да направиш няколко сеанса, не само един. Той може да ти предпише и витамини. Може да пробваш пак с друг специалист Ти (ако посещаваш), как още ни си за кукото? Кви хапчета за тебе. Не си мисли, че като един акаунт използваш и в другото време спамиш в диваз раздела, не те знам кой си. На човек не му трябва много мозък да се досети за кой олигофрен става на въпрос. В момента си с два активни акаунта минимум и баннати поне още 20 за последните 3 години. Тоя впн къде ползваш, може да си го завреш в путката. Кое не разбираш от "пиши нормални неща и никой няма да те закача". А и да, за да има някъв смисъл на поста ми с решение - направи си нов профил, да нов с яко име, а не стойчо3471 или там квито ги мъдриш колкото да мине номера. Използвай го адекватно просто и спри да товариш. В момента трябваше да ти изтрия поста в темата за Марис къде си постнал окей снимки, но от другия тии факан акаунт. Edited March 20 by Hachiko Quote Link to comment
Mmx Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) 20 hours ago, Farest said: Хачико, нещо бъркаш много сериозно. Не знам за какво говориш. Edited March 20 by Mmx Quote Link to comment
Hachiko Posted March 20 Share Posted March 20 2 minutes ago, Mmx said: Хачико, нещо бъркаш много сериозно. Не знам за какво говориш. Може и да бъркам, но с аргумент "ти бъркаш", си оставам на мнението. Quote Link to comment
Mariyan01 Posted March 20 Share Posted March 20 Само човек, който не е изпитвал такъв психически проблем може да каже, че е глупост или че се преодолява лесно. Не го пожелавам на никого, защото си е доста отвратително. Quote Link to comment
Mmx Posted March 20 Share Posted March 20 Къде в София правят щампи на тениски. Става въпрос и печата и тениската да са качествени. Quote Link to comment
Hachiko Posted March 22 Share Posted March 22 От много време не съм питал BWC за мнение и евентуална помощ. Не е нищо сериозно, случвало ми се е и преди. От известно време (една седмица г/д), сънувам само кошмари и то брутални, до степен и мега реални, но въпреки това на моменти лишени от логика. Проблеметът е, че на намирам причина това да ми се случва в момента и съм напълно окей, но легна ли си на всеки 2-3 часа се забуждам от ряз, защото съм сънувал нещо мега противното. Който е имал и как се е справил? Предполагам ще мине само, но за в момента ми бърка не знам къде. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted March 22 Share Posted March 22 Основно към месарите @MJ23 и @hacky . Купих си някаква луканка за сушене , с такава форма с идеята да си я изсуша в хладилника, нещо много тегаво ми върви сушенето. Втора седмица седи на преградата, хвана отстрани бяла плесен, но много бавно се суши. Един суджук до нея стана екстра и вече е готов. Колко време сушите вие в хладилник ? Quote Link to comment
Recommended Posts