Jump to content

UFC on ESPN "Thompson vs. Holland" - 3 декември 2022


neshev

Recommended Posts

Вундербой (BTW, както казва Колбито, несериозно е на почти 40 годишен мъж да му викат boy :D ) е кажи-речи изпята песен, но в страйкинга е къде-къде по опитен и класен от Холанд, който пък от своя страна не блести с някакъв граплинг. Очаквам победа с решение на момчето чудо.

Към останалите мачове нямам никакъв интерес. Виждам имена като Дос Аньос, Майкъл Джонсън, Джак Хермансон, които преди време имаха някаква релевантност, но вече са степинг стоунс в общи линии. Тай Туиваса все още има шансове за издигане ако вземе победата тук и започне нова победна серия като цяло. Хората му се кефят на олигофренията.

 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

А Клей Гуида не го ли видя? :D 

Аз си мисля, че Томпсън ще загуби с нокаут. Седмица след това виждам обща снимка с Рокхолд как окрасяват елхата 😇

 

 

Link to comment

Кофти загуба за Холанд, при условие, че той искаше тази битка. Всъщност и за Томпсън беше добре дошла, защото имаше поредица от тегави опоненти стилистически. В случая, Холанд го улесни значително, защото искаше да забавлява публиката и да държи нещата на крака, вместо да направи по-разумното нещо и да използва слабостта на Томпсън в борбата. В стойка, Томпсън е видимо по-техничният и компенсира липсата на сила с точност. Радвам се, че треньорите на Холанд направиха разумното нещо и прекратиха битката. 

 

Не знам защо Тай Туиваса прие битка срещу нокаут машина, едва няколко месеца след като Гейн го просна. Павлович е животно, с удоволствие бих го гледал срещу Нгану. С толкова други титли направиха временна, когато нямаше много смисъл, а сега държат цялата дивизия назад. Ясно е, че чакат Джонката да се накани, но вече се съмнявам това да се случи.

 

РДА стана първият боец в историята на UFC, който минава границата от 8 часа време в клетката. Дори на тези години показа, че е елитен и въпреки че надали някога ще се бори за титла, все още е фактор. Всъщност, РДА срещу Конър е доста смислена битка, особено сега, когато Конър се е назобал като животно и няма никакво намерение да направи 155. Битка в 170 срещу натурален LW е най-доброто на което може да се надява. Пък и сега като Нейт си би камшика официално, не останаха много хора, с които Конър все пак има някаква история. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...