Jump to content

UFC on ESPN "Thompson vs. Holland" - 3 декември 2022


Recommended Posts

Вундербой (BTW, както казва Колбито, несериозно е на почти 40 годишен мъж да му викат boy :D ) е кажи-речи изпята песен, но в страйкинга е къде-къде по опитен и класен от Холанд, който пък от своя страна не блести с някакъв граплинг. Очаквам победа с решение на момчето чудо.

Към останалите мачове нямам никакъв интерес. Виждам имена като Дос Аньос, Майкъл Джонсън, Джак Хермансон, които преди време имаха някаква релевантност, но вече са степинг стоунс в общи линии. Тай Туиваса все още има шансове за издигане ако вземе победата тук и започне нова победна серия като цяло. Хората му се кефят на олигофренията.

 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

А Клей Гуида не го ли видя? :D 

Аз си мисля, че Томпсън ще загуби с нокаут. Седмица след това виждам обща снимка с Рокхолд как окрасяват елхата 😇

 

 

Edited by Beks
Link to comment

Кофти загуба за Холанд, при условие, че той искаше тази битка. Всъщност и за Томпсън беше добре дошла, защото имаше поредица от тегави опоненти стилистически. В случая, Холанд го улесни значително, защото искаше да забавлява публиката и да държи нещата на крака, вместо да направи по-разумното нещо и да използва слабостта на Томпсън в борбата. В стойка, Томпсън е видимо по-техничният и компенсира липсата на сила с точност. Радвам се, че треньорите на Холанд направиха разумното нещо и прекратиха битката. 

 

Не знам защо Тай Туиваса прие битка срещу нокаут машина, едва няколко месеца след като Гейн го просна. Павлович е животно, с удоволствие бих го гледал срещу Нгану. С толкова други титли направиха временна, когато нямаше много смисъл, а сега държат цялата дивизия назад. Ясно е, че чакат Джонката да се накани, но вече се съмнявам това да се случи.

 

РДА стана първият боец в историята на UFC, който минава границата от 8 часа време в клетката. Дори на тези години показа, че е елитен и въпреки че надали някога ще се бори за титла, все още е фактор. Всъщност, РДА срещу Конър е доста смислена битка, особено сега, когато Конър се е назобал като животно и няма никакво намерение да направи 155. Битка в 170 срещу натурален LW е най-доброто на което може да се надява. Пък и сега като Нейт си би камшика официално, не останаха много хора, с които Конър все пак има някаква история. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...