Jump to content

Тайсън Фюри срещу Дерек Чисора 3 - 3 декември 2022


Recommended Posts

Ми можеше и с Кобрата да е, ама нали нашия падна баш от ЧисорЪ :unsure: Така или иначе супер тъпа гала, която ще гледаме само защото сме отчаяни.

 

Link to comment

Поне да беше някой, когото не беше побеждавал вече 2 пъти, ба ли му майката... толко ли няма други имена при тежките, с които не се е бил? Че и взимат Чисора. В бокса където уж победите и загубите имат голямо значение, тоя кавал в последните години редува победи и загуби, даже май загубите му са повече и получава мач срещу линеалния шампион в тежка категория?

 

Закривай тоя спорт, бокса е шега работа в последните години, ама вече започва да удря дъното.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
On 12/1/2022 at 9:07 AM, Jack Bauer said:

Че и взимат Чисора. В бокса където уж победите и загубите имат голямо значение, тоя кавал в последните години редува победи и загуби, даже май загубите му са повече и получава мач срещу линеалния шампион в тежка категория?

Вярно е за победите и загубите, но то е защото постоянно се бие срещу силни противници. Не че не може като другите да трупа серии срещу джобъри. Пък и в някои от загубите беше сецнат от съдиите. Спокойно можеше да получи победите в първите боеве с Уайт и Паркър и да бъде къде-къде по-легитимен.

Около топ 10 е Чисора. Сам по себе си, въобще не е толкова лош за подгряващ мач, каквото търси Фюри. Проблемът е, че са се били вече два пъти с ясен изход и на никой не му се гледа за трети път. Но в Англия си го кльопат Чисора, популярен е и съотношението риск-пари явно удовлетворява Фюри.

Link to comment

И британците не са особено въодушевлени и очаквам да направят мизерни продажби. Колкото и да се опитват да го крият, Чисора има вече две загуби от Фюри, двамата са приятели и Фюри винаги е искал да му направи подарък с подобна битка, което елиминира каквато и да е инвестираност в средностатистическия фен отново изхода на битката. И донякъде на хората им писна от "подгряващи" битки. Може да подгряваш човек, който не се е бил 5 години или идва от загуба, а не световният шампион. :lol: Надявам да ги удари по джобовете и феновете да отричат подобни битки.

 

Чисора е приличен боксьор и изживява някакъв възход на късни години, но не е на нивото на Фюри. Единствената интрига е как ще изглежда Фюри, защото в последните битки е видимо по-бавен и започва да има наченки за деградация. Съмнявам се да го видим срещу Усик, вероятно ще предпочете Джойс през април, което прави битката с Чисора още по-безсмислена.

 

Link to comment

Тази битка между Дюбоа и Ларена вони здраво. Няма такова спиране, особено след това, което видяхме в първия рунд. Дюбоа е балон отвсякъде, ще бъде разкрит окончателно при първия опонент, който не идва за чека. Дори да е имал някакъв потенциал, няма как да го развие с подобни битки. Абсолютно никаква градация от към опоненти. Ларена реално му е най-силната победа, но обстоятелствата са странни. Не може след 3 нокдауна в първия рунд, вторият тотално да насереш и да спреш да хвърляш удари. Абе, дропец. :D 

Link to comment

Безсмислена битка, както се и очакваше. Чисора трябва да спре да си ги причинява тия побоища, не му завиждам за старините, които ще кара. Хайде сакаме и чакаме Фюри-Усик. Изглежда, ще го направят.

 

Слизам и аз от хайп влака на Дюбоа. Харесал го бях срещу Нейтън Горман, но самият Горман се оказа пyте без грам воля и брадичка. След не дотам лошото представяне срещу Джойс, според мен, вместо да извлече някакви поуки и да надгражда Дюбоа, той даже регресира. Няма да го бъде, не знам и Уорън какво толкова се пъне с него, че му купи и второстепенния колан на WBA. Следващият му съперник очаквам да е победителят от Лукас Браун-Мануел Чар, та циркът да е пълен.

Link to comment

Баси тъпият мач. Фюри можеше да убие Чисора във втория рунд още и очевидно не го нокаутираше нарочно. С което не съм сигурен колко му направи услуга, щото то май е по-лошо да отнасяш удар след удар, отколкото да те спрат по някое време. На съдията му писна в един момент и прекъсна мача с пълно право. Нямаше смисъл още 6 минути главата на Чисора да подскача насам-натам. Безсмислена среща ... пак.

Дюбоа е добиче, ама не го виждам много като шампионски материал. Беше се насрал при нокдауна. Бая зор има да види докато стане читав боксьор и най-добре за него е да не го пускат на качествени съперници дълго време още, че ще го разкрият като Аджагбата и Ковнацки.

Е, скъпи привърженици на the sweet science, още една вечер в която бяхте онодени и ви взеха паричките. До другия път. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...