Jump to content

Тайсън Фюри срещу Дерек Чисора 3 - 3 декември 2022


Recommended Posts

Ми можеше и с Кобрата да е, ама нали нашия падна баш от ЧисорЪ :unsure: Така или иначе супер тъпа гала, която ще гледаме само защото сме отчаяни.

 

Link to comment

Поне да беше някой, когото не беше побеждавал вече 2 пъти, ба ли му майката... толко ли няма други имена при тежките, с които не се е бил? Че и взимат Чисора. В бокса където уж победите и загубите имат голямо значение, тоя кавал в последните години редува победи и загуби, даже май загубите му са повече и получава мач срещу линеалния шампион в тежка категория?

 

Закривай тоя спорт, бокса е шега работа в последните години, ама вече започва да удря дъното.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
On 12/1/2022 at 9:07 AM, Jack Bauer said:

Че и взимат Чисора. В бокса където уж победите и загубите имат голямо значение, тоя кавал в последните години редува победи и загуби, даже май загубите му са повече и получава мач срещу линеалния шампион в тежка категория?

Вярно е за победите и загубите, но то е защото постоянно се бие срещу силни противници. Не че не може като другите да трупа серии срещу джобъри. Пък и в някои от загубите беше сецнат от съдиите. Спокойно можеше да получи победите в първите боеве с Уайт и Паркър и да бъде къде-къде по-легитимен.

Около топ 10 е Чисора. Сам по себе си, въобще не е толкова лош за подгряващ мач, каквото търси Фюри. Проблемът е, че са се били вече два пъти с ясен изход и на никой не му се гледа за трети път. Но в Англия си го кльопат Чисора, популярен е и съотношението риск-пари явно удовлетворява Фюри.

Edited by VSB
Link to comment

И британците не са особено въодушевлени и очаквам да направят мизерни продажби. Колкото и да се опитват да го крият, Чисора има вече две загуби от Фюри, двамата са приятели и Фюри винаги е искал да му направи подарък с подобна битка, което елиминира каквато и да е инвестираност в средностатистическия фен отново изхода на битката. И донякъде на хората им писна от "подгряващи" битки. Може да подгряваш човек, който не се е бил 5 години или идва от загуба, а не световният шампион. :lol: Надявам да ги удари по джобовете и феновете да отричат подобни битки.

 

Чисора е приличен боксьор и изживява някакъв възход на късни години, но не е на нивото на Фюри. Единствената интрига е как ще изглежда Фюри, защото в последните битки е видимо по-бавен и започва да има наченки за деградация. Съмнявам се да го видим срещу Усик, вероятно ще предпочете Джойс през април, което прави битката с Чисора още по-безсмислена.

 

Link to comment

Тази битка между Дюбоа и Ларена вони здраво. Няма такова спиране, особено след това, което видяхме в първия рунд. Дюбоа е балон отвсякъде, ще бъде разкрит окончателно при първия опонент, който не идва за чека. Дори да е имал някакъв потенциал, няма как да го развие с подобни битки. Абсолютно никаква градация от към опоненти. Ларена реално му е най-силната победа, но обстоятелствата са странни. Не може след 3 нокдауна в първия рунд, вторият тотално да насереш и да спреш да хвърляш удари. Абе, дропец. :D 

Link to comment

Безсмислена битка, както се и очакваше. Чисора трябва да спре да си ги причинява тия побоища, не му завиждам за старините, които ще кара. Хайде сакаме и чакаме Фюри-Усик. Изглежда, ще го направят.

 

Слизам и аз от хайп влака на Дюбоа. Харесал го бях срещу Нейтън Горман, но самият Горман се оказа пyте без грам воля и брадичка. След не дотам лошото представяне срещу Джойс, според мен, вместо да извлече някакви поуки и да надгражда Дюбоа, той даже регресира. Няма да го бъде, не знам и Уорън какво толкова се пъне с него, че му купи и второстепенния колан на WBA. Следващият му съперник очаквам да е победителят от Лукас Браун-Мануел Чар, та циркът да е пълен.

Edited by VSB
  • Upvote 1
Link to comment

Баси тъпият мач. Фюри можеше да убие Чисора във втория рунд още и очевидно не го нокаутираше нарочно. С което не съм сигурен колко му направи услуга, щото то май е по-лошо да отнасяш удар след удар, отколкото да те спрат по някое време. На съдията му писна в един момент и прекъсна мача с пълно право. Нямаше смисъл още 6 минути главата на Чисора да подскача насам-натам. Безсмислена среща ... пак.

Дюбоа е добиче, ама не го виждам много като шампионски материал. Беше се насрал при нокдауна. Бая зор има да види докато стане читав боксьор и най-добре за него е да не го пускат на качествени съперници дълго време още, че ще го разкрият като Аджагбата и Ковнацки.

Е, скъпи привърженици на the sweet science, още една вечер в която бяхте онодени и ви взеха паричките. До другия път. 

  • Upvote 1

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...