Jump to content

AEW Dynamite - 30 ноември 2022


neshev

Recommended Posts

Промото на MJF беше един път, но пича се престара малко с думите за Бруно Саммартино. Той самия вече е топ heel, нямаше нужда да си прави гаргара с покойник за малко повече cheap heat.

Link to comment
Quote

According to Brandon Thurston of Wrestlenomics, AEW Dynamite drew 870,000 viewers on November 30. This number is down from last week's episode which drew 880,000 viewers.

 

 

Доста постно шоу. :( Единствено сегмента с MJF си заслужаваше, другото беше някак си вяло. 

Хейтът в нета продължава, като причини може и да има, може и да няма, но се троли при всички положения. Аз лично не съм много оптимист. Тая компания разчиташе на хардкор феновете, а те от известно време насам почват да се назлобяват срещу нея. Не, че ме изненадва - кеч феновете са най-недоволната аудитория ever. Каквото и да се случва, точно след няколко месеца вече им е криво и решават, че ще се филмарстват. MJF за едно беше прав в промото си - въпрос на време е да почнат да му викат, че е скучен и прочее. Затова едно време Винси беше разбрал, че няма нужда да се занимава с разни 40 годишни девствени чекиджии и беше обърнал продукта си към дечицата. Те поне се забавляваха искрено и бяха лоялни, много важно, че някакви лайнари свиркат по Джон Сина, щот не бил добър на ринга и много печелел :dry:

 

Link to comment

Jade-ката знае как да привлича зрители от ключовото демо. 😍 Топ! Само защо я намесват с Bow Wow? Харесва ми идеята да я забъркат с някакво celebrity, ама тоя пич не е актуален от супер много време.

 

 

Другото, което ще отбележа беше промото на MJF. Един от редките случаи, в които негово промо не ми хареса. Прекалено изкуствено ми дойде и прекалено много се зореше да привлича heat и при това cheap heat. След като напоследък се заиграваше с публиката и ги оставяше да му се кефят, тук явно искаше изцяло да ги обърне против себе си, но за мен нещата не му се получиха добре. Особено коментарът за Bruno Sammartino си беше пълна тъпня и изцяло ненужен. Финалът с Regal също беше странен (heel трупа heel heat като пребива... друг heel?), но това поне ми хареса как беше изиграно и му виждам логиката (MJF е хипер утрепка, която прецаква дори и други утрепки).

 

Конфронтацията на Moxley и Hangman ми хареса, особено "Oh, I'm sorry. Do you not remember last time?" бъзика за сътресението на Hangman. Това беше яко. 👍

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...