Jump to content

WWE SmackDown - 25 ноември 2022


THE ENEMY

Recommended Posts

20221118_SD_MatchPreview_DrewSheamusUsos

WarGames advantage on the line as Drew McIntyre and Sheamus battle The Usos

Drew McIntyre and Sheamus come together to fight The Usos for ultimate prize: the WarGames advantage.

When this match occurs, Survivor Series WarGames will be just one day away, meaning that winning this match will be crucial.

 

20221118_SD_MatchPreview_RicochetBraun_F

Braun Strowman battles Ricochet in SmackDown World Cup Semifinal

 

20221118_SD_MatchPreview_ButchSantos_FC_

Santos Escobar takes on Butch in SmackDown World Cup Semifinals Match

 

20221118_SD_RaquelShotziRondaShayna_FC_T

Raquel Rodriguez backs up Shotzi against Ronda Rousey and Shayna Baszler

 

20221122_SD_BiancaAsukaAlexaMia_FC_Ton--

Bianca Belair to announce final WarGames team member

  • Upvote 2
Link to comment

Това със Strowman ми изглеждаше като опит да замажат нещата с последните му изцепки в социалните мрежи, но не мисля, че правят някаква услуга на Ricochet с тази победа, защото който и да спечели турнира, големият мач е Gunther срещу Strowman.

 

Атаката на Dom и Rhea в дома на Rey Mysterio беше доста добра и винаги съм се кефих на подобни segment-и. И самият клип явно е хит в интернет, тъй че надъхаха за евентуален мач между Rey и Dom.

 

Becky Lynch изглежда доста по-добре без тежкия грим и с някакви нормални дрехи. Въпреки че ми харесваше като heel и успя да издигне Bianca, за мен тя е много по-добра като face/tweener. И всъщност е добре, че все още и се занимава и е надъхана за кеча, защото тя е една от малкото им звезди в дивизията и има нужда от нея. Очаквам Ronda срещу Becky да е ME-ът на първата нощ на WM, освен ако не направят някакъв филм с Roman да защитава коланите отделно.

 

Изглежда отиваме към края на историята с Zayn и Uso-тата. Вероятно ще търсят да направят Roman срещу Zayn на EC в Канада и после Uso-тата срещу Zayn и Owens на WM, което е доста доволно развитие. Леко ми е странно, че face-овете взеха предимство, не смятам, че тази конфигурация работи добрe.

 

LA Knight забавлява доста на микрофона, леко съм изненадан, че няма да имат мач на PPV-то, но предполагам ще има някакъв segment, където LA Knight ще размаже Bray и ще отключи алтер егото му или нещо от сорта.

 

Този път изиграха добре нещата с женската титла. Контузията на Raquel добави някакъв heat към дуото на Ronda и Shayna, а в същото време, Shotzi излезе като приличен underdog. 

 

По-добре от ужасния RAW и съм надъхан за PREMIUM LIVE EVENT-а. 

 

Link to comment
The Olimpic Hero
24 minutes ago, neshev said:

Атаката на Dom и Rhea в дома на Rey Mysterio беше доста добра и винаги съм се кефих на подобни segment-и. И самият клип явно е хит в интернет, тъй че надъхаха за евентуален мач между Rey и Dom.

 

Видях един въпрос в интернет, който и аз бих задал. Рей Мистерио и у дома си ли ходи с маска, да го еба!?

  • LMFAO 2

               

Link to comment
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Видях един въпрос в интернет, който и аз бих задал. Рей Мистерио и у дома си ли ходи с маска, да го еба!?

Да, даже шиба проститутки с маската. Румен Пайташев на кеч журналистиката даже говорИ за това преди 2 седмици: 

 

Link to comment
Metzgermeister

Не знам, ама за мен всякакви гаври с Рей са ми супер забавни - просто образ като неговия е създаден да бъде гаврен и унижаван :D Ако не друго, актьорската му игра е превъзходна - на моменти направо ми става жал за него и имам чувството, че наистина го преживява. И понеже доста хора хейтят Брей Уаят за свръхестествените му сили, не забравяйте, че Мистерио май е единственият кечист досега, който има способността да си регенерира окото, след като е било извадено 👀

 

Иначе по време на мейн ивента имахме странна ситуация - фейсовете са с един повече от хийловете и така беше нормално те да спечелят. Беше странен и задкулисният разговор на КО със Сами - навива му пружините, че самоанците ще търннат срещу него и как през годините му се налагало да го спасява от подобни ситуации, като удобно забравя, че в нощта на дебюта си го преби жестоко, след като сириецът спечели титлата на "NXT" от Невил.

 

Кариън Крос липсваше тази седмица, а за сметка на това сегментите с Брей Уаят, в които хленчи като малко сладко путянци, продължават да не водят доникъде и да ни дават информация на час по лъжичка, като същевременно ентрансът му е по-дълъг от тях. Дано най-накрая да разкрият кой е онзи загадъчен персонаж с маската, преди публиката да е загубила интерес от много протакане.

  • Upvote 1

 

 

Link to comment

По едно време бяха тръгнали добре със седмичните шоута, но гледам, че отново са се върнали към обичайните им помийки. И какъв е този Santos Escobar? Спирам да следя за известно време и поредния мангал се е присъединил към ростера или просто е бил толкова незабележим, че даже не съм го отразил преди. :D Като цяло доста тегав период за WWE преди SS, което е доста необичайно, имайки предвид че е едно от най-историчските WWE PPVs.

 

 

Link to comment

Сантос Ескобар е прекрасен кечист. В NXT му развиваха повече стейбъла със сегменти, но и тук не мисля че е крайно зле. Та там го градяха като някакъв латино барон на мексиканската мафия и поне за мен беше супер интересен, на ринга също е машина. Единствените му кусури са, че е дребен и той влиза в тая графа на прекалено възрастни кечисти за някакъв по-сериозен пуш imo. 

 

Не знам как някой може да се кефи на тоя сегмент с пребиването на Рей.:D Самата идея не е лоша, но хайде честно, т'ва да му налагат болния крак точно с рамка за снимки и метла от 2 лева, дето ще се счупи преди да си почнал да метеш, не е сериозно и бие повече на пародия.

 

И като цяло им стана запазена марка преди ппв-та да има много brawl-ове навсякъде и във всички вражди, което за мен отдавна се изтърка, предполагам че и на всички ще им писне в някакъв етап. Толкова ли нямат въображение да измислят нещо друго, всяка вражда да има персонална презентация, която да я отличава от останалите?

 

Уар Геймс мачовете са без всякаква интрига. И в двата мача при отборите липсва достатъчно стар пауър. Беки отдавна говорех, че нарочно я загрозяват за да може публиката по-лесно да я приема за хийл, но никой не ми вярваше.:D Иначе според мен завръщането и трябваше да го запазят за самия мач на ппв-то, дори въпреки че беше лийкнато, поне щеше да има някакъв важен момент за който да се хайпват хората.

Бтв, тая помия между КО и Зейн не ме кефи. И аз съм чел слуховете, че нещата вървят към това да отделят Зейн и той като отбор с КО да враждуват с Усотата, но за мен това е прекалено предвидимо откъм буукинг, а и когато нещо работи перфектно, не го пипай, както е в случая Сами в Блуудлайн. Все още стискам палци да обърнат нещата към вражда между КО и Зейн и втория да остане в Блуудлайн, защото това е интересно и ми се гледа.

 

Къде е Кариън Крос?:ph34r:

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...