Jump to content

PFL 10: 2022 Championship - 25 ноември 2022


Recommended Posts

Чичо Дана Уайт пазарува ли от тая федерация? Питам конкретно заради Dakota Ditcheva! На 24г е 6-0, има успехи в муай тая, макар и на аматьорско ниво.

Link to comment

По-скоро те пазаруват от UFC. :D Потенциалният милион, за победа в турнирите им, примамва доста ветерани. Наскоро подписаха с Marlon Maroes, който ще се бие на това шоу, Thiago Santos, има слухове за Eddie Alvarez. Общо взето, вървят нагоре, макар че не знам кой ще си плати за PPV с такава карта.

 

Дакота е голяма симпатяга, развява трибагреника и съм сигурен, че UFC знаят за нея и, ако продължава със силните изяви, ще я прилапат.

Edited by neshev
Link to comment

Прегледах битките, добро шоу се е получило. Всъщност това е якото на PFL. Бойците видимо са надъхани и този един милион, който дават на победителя във всяка категория, е доста силна мотивация. 

 

Дакота Дичева очаквано победи. Доста добра работа в клинча и силен завършек. Ако продължава така е неизбежно, че ще я вземат от UFC или Bellator, но доколкото знам има договор с PFL Europe и ще е ангажирана там. Женския MMA винаги е търсил следващата голяма звезда, но обикновено удрят греда, защото пробват да налагат добре изглеждащи жени, които нямат уменията, но Дакота може да се бие и изглежда добре, тъй че може би ще намерят в нейно лице нужното.

 

Не съм гледал битката на Kayla Harrison, но определено е изненадващо, че падна, с оглед на това, че вече я е побеждавала два пъти, но може би тази загуба ще и дойде добре, защото усещам, че имаше някакъв елемент на изненада.

 

Marlon Moraes пак го нокаутираха. Жалко за него, но като тръгне брадата, няма как да поддържаш същия стил и резултатът е предвидим. Бие се 2-3 рунда на ниво, но в даден момент го хващат с някоя контра и дотам.

 

Brendan Loughnane зарадва доста. Боец, който стана известен с това, че Динята го смъмри, че е търсил поваляне в последните секунди на битката му в сериите за влизане в UFC. Съмнявам се пичът да тъжи много, че е пропуснал възможността да се бие за 20 хилки. Вече е милионер. :lol: 

 

Хубаво е, че хърватите успяват да създадат някакви кадри при тежките. Протежето на Cro Cop спечели турнира при тежките, но конкуренцията беше фрапантна. Затова и очаквам още по-сериозен наплив в следващите години, просто тази сума от милион е супер примамлива и се видя, че някакви бойци от среден клас са конкурентни и печелят.

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...