Jump to content

PFL 10: 2022 Championship - 25 ноември 2022


neshev

Recommended Posts

Чичо Дана Уайт пазарува ли от тая федерация? Питам конкретно заради Dakota Ditcheva! На 24г е 6-0, има успехи в муай тая, макар и на аматьорско ниво.

Link to comment

По-скоро те пазаруват от UFC. :D Потенциалният милион, за победа в турнирите им, примамва доста ветерани. Наскоро подписаха с Marlon Maroes, който ще се бие на това шоу, Thiago Santos, има слухове за Eddie Alvarez. Общо взето, вървят нагоре, макар че не знам кой ще си плати за PPV с такава карта.

 

Дакота е голяма симпатяга, развява трибагреника и съм сигурен, че UFC знаят за нея и, ако продължава със силните изяви, ще я прилапат.

Link to comment

Прегледах битките, добро шоу се е получило. Всъщност това е якото на PFL. Бойците видимо са надъхани и този един милион, който дават на победителя във всяка категория, е доста силна мотивация. 

 

Дакота Дичева очаквано победи. Доста добра работа в клинча и силен завършек. Ако продължава така е неизбежно, че ще я вземат от UFC или Bellator, но доколкото знам има договор с PFL Europe и ще е ангажирана там. Женския MMA винаги е търсил следващата голяма звезда, но обикновено удрят греда, защото пробват да налагат добре изглеждащи жени, които нямат уменията, но Дакота може да се бие и изглежда добре, тъй че може би ще намерят в нейно лице нужното.

 

Не съм гледал битката на Kayla Harrison, но определено е изненадващо, че падна, с оглед на това, че вече я е побеждавала два пъти, но може би тази загуба ще и дойде добре, защото усещам, че имаше някакъв елемент на изненада.

 

Marlon Moraes пак го нокаутираха. Жалко за него, но като тръгне брадата, няма как да поддържаш същия стил и резултатът е предвидим. Бие се 2-3 рунда на ниво, но в даден момент го хващат с някоя контра и дотам.

 

Brendan Loughnane зарадва доста. Боец, който стана известен с това, че Динята го смъмри, че е търсил поваляне в последните секунди на битката му в сериите за влизане в UFC. Съмнявам се пичът да тъжи много, че е пропуснал възможността да се бие за 20 хилки. Вече е милионер. :lol: 

 

Хубаво е, че хърватите успяват да създадат някакви кадри при тежките. Протежето на Cro Cop спечели турнира при тежките, но конкуренцията беше фрапантна. Затова и очаквам още по-сериозен наплив в следващите години, просто тази сума от милион е супер примамлива и се видя, че някакви бойци от среден клас са конкурентни и печелят.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...