Jump to content

WWE SmackDown - 18 ноември 2022


Recommended Posts

THE ENEMY

20221111_SD_Santos_FC_Friday--94d5054c34

Santos Escobar’s Semifinal opponent remains a mystery

Santos Escobar made a statement in his first singles match on SmackDown, taking out Shinsuke Nakamura and moving on to the Semifinals of the SmackDown World Cup on FOX.

Next week, Escobar will learn his opponent, and the brash newcomer seems certain to fancy his chance, regardless of who opposes him.

Who will be Escobar’s opponent? 

 

20221111_SD_Braun_FC_Friday--c1c2876c325

Braun Strowman awaits opponent in SmackDown World Cup Semifinal

Last Friday, Braun Strowman decimated Jinder Mahal to earn his place in the SmackDown World Cup Semifinal.

Next week, The Monster of All Monsters will find out who he will face in the illustrious tournament. 

Who will battle Braun? 

 

 

Link to comment

Радвам се, че не наблъскаха The New Day с Brawling Brutes. Прекалено комедийни са, че да бъдат взети сериозно в подобен мач. Sheamus и Drew имат доста история и успяха да го извъртят добре, че те са братя и не са по-малко сплотени от самоанците. Завръщането на Owens получи доста стабилни реакции и общо взето успяха да навържат история около целия мач. С оглед на това, че нямат изградена фракция, която да се противопостави на Roman Reigns и компания, направиха най-доброто възможно и има някаква история към PPV-то, макар че на всички е ясно, че атракцията е самият мач и стипулацията. Донякъде съм доволен, че взимат малко почивка от RAW срещу SD, но ако я направят както трябва, има доста хляб в нея, както беше през 2016, но трябва да има читав градеж, иначе е просто отбий номера. 

 

Харесва ми как градят Bray Wyatt. В случая, LA Knight е точният човек за подобна вражда, да има някакъв контраст с Wyatt. И оценявам, че има някакви прилики в историята на двамата, защото и LA Knight се опита да започне на чисто като Max Dupri, но после се върна към старото си амплоа. В момента се опитват да направят същото с Bray, който се опитва, но не може да избяга от себе си. Ясно е, че LA Knight в крайна сметка ще е губещият от подобна вражда, но ще се разчита на него занапред и е един от фаворитите да вземе куфара догодина, още повече, ако слуховете се окажат верни и върнат мачовете на WM.

 

Може би Тонката Кхан ме отврати, но нямам никакъв интерес към турнири и прочие. Загуба на време и е по-скоро патерица за липса на креативност.

 

Braun Strowman работи доста добре в сегашното WWE. Просто си имат нужда от един гигант и колкото и да съм фен на Omos, той просто няма нужният атлетизъм. В случая успяха да заличат гаврите със Strowman, придържат се към нещата, които работят, и съответно той получава постоянно силни реакции. По всичко изглежда, че ще получим Gunther срещу Strowman и ми харесва как Gunther го играе леко насрал, което засилва Strowman като атракция.

 

Някой, който не работи засега, е Karrion Kross. Липсва нещо в образа му и трябва някоя история или промяна в него, която да го отличи, защото в момента е по-скоро безличен и безинтересен на фона на останалото. 

 

Женките ми се струва, че боксуват доста в момента. Явно чакат завръщанията на Becky, Charlotte и евентуално Sasha, макар че изглежда се отдалечаваме повече от нея.

 

Засега не намирам нещо чак толкова различно в Triple H, сравнено с Vince. Със сигурност е намалил глупостите и нещата са по-опростени, но като цяло липсват наистина интересните истории. Да, Трите Хикса има синдрома на Тони Кхан със завръщанията и прочие, но и това ще спре. Това, което ме изненадва приятно в Хиксовете, е че не е загубил усетът, който и Винс го има, и знае как да прави мащабни шоута. Докато това е на лице, WWE няма как да бъдат докоснати. 

 

  • Upvote 7
Link to comment
ЧОТУДЕ

Нещо, което бих искал от Triple H е да има повече детайли в образите и историите. В днешно време тези неща в кеча липсват - да си кажеш примерно "брях, тия не ни мислят за лешпери с една гънка на мозъка". Засега обаче не го показва. Почти всичко е обяснено полувинчато. Е, при Винс си беше доста по-зле, той си правеше продукт за малоумници, но и сега не е чак толкова драстична разликата. Ще коментирам само моите любимци, защото другите не ги следя чак толкова. Karrion Kross е бледа сянка на себе си. Уж има някакъв психопатски образ, но реално е граден като напълно нормален кечист, като единствените разлики са fancy излизането и яката путка, която има. Всъщност аз вместо да го приемам като заплаха, ми прилича по-скоро на Острието в периода му с Лита, когато не можеше да бие и Юджийн чисто. Откакто се завърна с коженото яке и косичката за мен загуби своята идентичност. Казвал съм го и преди - най-силният му период беше в IMPACT с образа на сериен убиец с обръсната тиква и тогава беше соло. За мен без Scarlett е 100 пъти по-добре. Тя, колкото и да се мъчи, просто не изглежда като откачалка и му придава доста повече човешки черти отколкото се искат за един такъв gimmick. По-добре или да ги разделят, или да им попроменят образите, защото ми се струва, че няма да проработи. Kross в момента е безличен, а не е такъв. Пилеят им потенциала. Даже и Scarlett в IMPACT беше много по-добре сама като The Smoke Show - за мен доста интересен gimmick, при положение че днес не се набляга на сексапилът в женския кеч.

 

LA Knight пък така и не обясниха кой е, за какво се бори и защо се казва така. Представят го от Maryland, по едно време се заяде с аноунсърката и помислих, че ще й каже, че е от Лос Анджелис, ама нейсе. Стискам палци да не е защото нямат кой знае какви планове за него и да не се превърне в поредния джобър, за когото на никого не му пука. Надявам се да получи повече офанзива срещу Wyatt, а не да бъде ебан за 1 минута. Даже ще е яко да му дадат някаква fluke победа с roll up, която да отприщи още повече яда на Bray, ама май се размечтавам твърде много. И двамата могат да извлекат доста от подобна вражда, ако не е просто squash. LA Knight със сигурност ще накара Wyatt да изглежда добре, дано и обратното се случи, иначе ще ги псувам.

Edited by ЧОТУДЕ

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment
Chicky Ricky

Има слухове, че точно LA Knight ще вземе куфарчето другата година. Ако го вземе, ще бъде най-старият притежател на договора с куфарчето. 

  • Upvote 4
Link to comment
batistaheel
27 minutes ago, Chicky Ricky said:

Има слухове, че точно LA Knight ще вземе куфарчето другата година. Ако го вземе, ще бъде най-старият притежател на договора с куфарчето. 

 

Забравяш за Брок Леснар, който е бил на 42-3 години когато печели куфарчето. Пак е по-възрастен от LA Knight. Сега се сетих за Кейн и той е бил поне 43 когато взема куфарчето. 

Link to comment

Според мен най-старият притежател на куфарчето е Донелд Тремп.

  • Upvote 1
  • LMFAO 1

Гост

Junior потребител

Потребител

Супер потребител

V.I.P

Модератор

Администратор

Директор

Link to comment
THE ENEMY

Проблемът с Крос не е Скарлет, нито каква косичка има. Проблемът е, че то не бяха огнени топки и спрейове, то не беше джобене, а и всичките му по-важни победи, колкото и малко да са те, са някакви chicken shit cheat-ове. Нормално е никой да не го ебе за него, след като пичът изглежда като посмешище. Иначе за мен това с косата го направиха просто за да го разграничат по някакъв начин от хомо гладиатор периода при Винс, искаха да ни кажат "ето, същия пич е, но с нов имидж и вече ще ебе", с което признавам, заблудиха и мен че наистина ще е така. Реално до момента индикациите са, че ще го използват да хранят с него МЕ и ъпер мидкард герои.:(

На този епизод конкретно имаше и добри неща около него. Това как каза на Уситата, че не следва никой, в същото време се държа хладно и към самите тях, въпреки че и те са хийлове като него, такива неща го карат да изглежда badass, тук показва персонална харизма и за мен е ясно, че ако го използваха правилно, този човек може да бъде много повече. Постигал го е в Impact, както и в NXT (във второто съм го гледал повече) и там съм видял с очите си, че това е сериозен МЕ материал. Но за целта трябваше да пердаши джобъри наред с чисти победи и скуошове, а не още с първите му изяви да джоби като кучка. След джобенията на Дрю, вече целия хайп около Крос е умрял и ми се струва голям филм отново да създадат някакво очакване около него.

 

Ел Ей Найт за съжаление вече официално е кучката на Финта. Тук признавам, че поне приятно ме изненадва сторителинг-а и около Брей, очевидно това е нещото в което новия режим го бива. Жалко, че позитивите от този сторителинг ги виждаме рядко в полза на това някой д абъде издигнат, а в този случай ми издигат доказан некадърник, който почти сигурно ще флопне, както е правил през цялата си кариера. Жалко и за Найт.

  • Upvote 2
Link to comment
natopor4en

С Крос удариха рязко ръчната и нормално на хората спря да им пука.

В началото имаше някаква интрига да го замесят в картинката с титлите, с Дрю, Тиори не беше загубил още куфара. Имаше интрига кой на къде ще поеме. Сега Крос ни в клин, ни в ръкав. Няма изградена вражда с никого. Свободен електрон. Не го виждам скоро в картинка за титлите. При наличие на Дрю и Шеймъс.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...