Jump to content

AEW Dynamite - 16 ноември 2022


neshev

Recommended Posts

Не можа много да хайпне шоуто за идващото ППВ. MJF е твърде оувър и публиката го приема като фейс, което не помага особено. На всичкото отгоре подкрепата за него някак си минава през хейт по AEW, както едно време беше с Браян Даниелсън и WWE, което само по себе си е тотално нелепо. Да не говорим, че намесата на Фирмата е супер изсмукано от пръстите и няма и грам логика. 

С Брит Бейкър и Сарая е същата работа - тя зъболекарката я направи на две стотинки, публиката изобщо не я приема като хийл, а Сарая изглежда мега зле с тия скриптирани промота. 

И за двата мача съм хайпнат, но няма какво да се лъжем, фейс - хийл изобщо не се получи тоя път.

Тони Сторм хубаво я билдват, ама трябваше това да стане по-рано. Надявам се на мега скуош и промо след това на турнира, с което да се затвъри малко като сериозно име. Не може шампионката да ти е най-слабия женски персонаж.

И последното, за което ще мрънкЯм - може ли Бандидо да загуби от Итън Пейдж !?! WTF, затова ли беше целият хайп покрай лучадора и подписването му? Итън Пейдж ми е супер безинтересен, поредният арогантен хийл и толкова - с лопата да ги ринеш такива. Супер, супер разочарован съм.

-------------

За плюс броя враждите на Джънгълбой и Крисчън, Роуз и Джейд Каргейл и Аклеймд срещу Суърв и Дундьо. Там всичко е десет точки и съм надъхан за тия мачове. Радвам се и че обявиха мача по тройки - дано им дадат време и да направят MOTYC 😎 Точно тия отбори по тройки ми се гледаха и се надявам да станат добре срещите помежду им. 

Чакам си Full Gear,  но определено можеше и по-добре да е. 

  • Upvote 3

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...