Jump to content

AEW Dynamite - 16 ноември 2022


neshev

Recommended Posts

Не можа много да хайпне шоуто за идващото ППВ. MJF е твърде оувър и публиката го приема като фейс, което не помага особено. На всичкото отгоре подкрепата за него някак си минава през хейт по AEW, както едно време беше с Браян Даниелсън и WWE, което само по себе си е тотално нелепо. Да не говорим, че намесата на Фирмата е супер изсмукано от пръстите и няма и грам логика. 

С Брит Бейкър и Сарая е същата работа - тя зъболекарката я направи на две стотинки, публиката изобщо не я приема като хийл, а Сарая изглежда мега зле с тия скриптирани промота. 

И за двата мача съм хайпнат, но няма какво да се лъжем, фейс - хийл изобщо не се получи тоя път.

Тони Сторм хубаво я билдват, ама трябваше това да стане по-рано. Надявам се на мега скуош и промо след това на турнира, с което да се затвъри малко като сериозно име. Не може шампионката да ти е най-слабия женски персонаж.

И последното, за което ще мрънкЯм - може ли Бандидо да загуби от Итън Пейдж !?! WTF, затова ли беше целият хайп покрай лучадора и подписването му? Итън Пейдж ми е супер безинтересен, поредният арогантен хийл и толкова - с лопата да ги ринеш такива. Супер, супер разочарован съм.

-------------

За плюс броя враждите на Джънгълбой и Крисчън, Роуз и Джейд Каргейл и Аклеймд срещу Суърв и Дундьо. Там всичко е десет точки и съм надъхан за тия мачове. Радвам се и че обявиха мача по тройки - дано им дадат време и да направят MOTYC 😎 Точно тия отбори по тройки ми се гледаха и се надявам да станат добре срещите помежду им. 

Чакам си Full Gear,  но определено можеше и по-добре да е. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...