Jump to content

Как реалистично можем да стигнем до Българска Кеч Федерация?


Jericho

Recommended Posts

Не мисля, че тази твоя концепция ще се сбъдне. Просто като има предавания "С Рачков всичко е възможно", "На кафе" и други cringe предавания, които само някой ретард ги гледа, е невъзможно. Да не забравяме и за българските звезди в социалните мрежи. Например в Ютюб всеки прави видеа от сорта на реакции, кликбвйтове, 24 часа еди-какво си и куп бавнярски работи. Аз не съм видял никакъв entertaining БГ канал, никакъв канал свързан с обогатяването на общата култура (всъщност има един канал, наречен Българска История, препоръчвам ви го). Само като видиш БГ Трендинга, ще видиш колко тъпи са българите. Също така всеки нормален човек, ако стои 5-10 минути в ТикТок, получава дълготрайни увреждания на мозъка. Както и българската ни музика. Буквално е една и съща. Пуснах си две песни. Едната R&B, а другата е чалга. Ами, то бийтовете са почти едни и същи. На R&B песента имаше малко такива чалга елементи, а на чалга песента имаше R&B елементи. Как става това, по дяволите. Всеки се опитва да направи евтина музика, всеки се опитва да се продаде за пари и да лиже задници за пари. Нашата проста аудитория прави тия евтини хора известни. При тях важи само количеството. Качеството да го духа. Да, ама не става така. Какво да ти кажа, аз съм леко отчаят от такива индивиди. Гордея се, че вече от няколко години вече не гледам български Ютюб, нито следвам български инфлуенсъри, както те влият на хората какво да правят с живота си. Представяш ли си докъде сме стигнали? 

Link to comment

Ае ддз човек. :(

Доста ларш говориш. Не бил си гледал ютуб България от години, пък в същото време си доста запознат кой какви клипчета бил правил. Че реякции, че клинкбетове, че нз си какво.

Нещо не ми се връзва. Малко си противоречиш.

  • Upvote 1
  • Facepalm 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Аз не ги гледам. Просто концепцията на тези тип видеа са на американците, дето са били тренд преди няколко години там, а сега тук са тренд. Нашите ютюбъри доста закъсняват. 

Link to comment

Според мен най-близкото до кеч което може да видим у нас ще е бокс между ютюбъри или "селебритита", подобно на тези в Щатите. Най-вероятно Любо Жечев ще има пръст в такова събитие, чувал съм неведнъж да говори как има амбиции за нещо подобно. Няма да се учудя с подходящата организация и star power да draw-не стабилно. 

 

Щом дори джобърски кютек като този на Марсо и онзи чичак миналата година, събра десетки хиляди гледания, представете си какво може да стане ако намерят хора с поне малко харазма и ги билднат добре.

 

За тези които следят и Игри на Волята - Алекса срещу Аспарух може да се случи скоро. Би било добро начало на спортната забава у нас.

  • Upvote 2
Link to comment
ShiningWizard

Не знам ако си следял кеч семинара в Габрово, има някакъв хляб, но как ще променим мнението на хорицата за кеча или по-скоро “спортната забава”?  Не знам как досега не са инвестирали в идеята за буукването на БГ(ей) селебритита в кеч мачове, щото не вярвам тия хора да искат да се занимават с легитимно атлетично състезания, за да не бъдат разкрити като факани торби с лайна. Логан Пол направи голяма сензация с кеч кариерата си и чувам повече хора да лафят за неговите мачове в WWE, отколкото за Роман Рейнс и Фин Балър, така че наистина има някакъв ефект. В България trash TV sells и беше доказано няколкократно през годините, всички помнят “Изнасиленият Стоян”, “Мюзик Айдъл” и “Биг Брадър Фемили”, а кой помни “Екс Фактор” или “Забраненото Шоу На (Х)Рачков”? Сега го карат на постно съдържание, което става trash TV при случаен криндж, когато някоя звИздЪ сгафи ала Мегз в “Черешката на тортата”. Не знам как досега не са седнали тези “иЛиТни” БГ ТВ продуценти да кешират на идеята да минат отвъд границите на българското trash TV, вместо да ни лъжат колко милиона гледали “Като Две Торби Лайна” и “Маскираният Кенеф”. Комън сенс е, че хората ще гледат по-голямата простотия и няма по-голяма от тази да буукнеш Фънки и Коцето в TLC мач като Хардитата през 2009.

Edited by ShiningWizard

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Link to comment
8 minutes ago, ShiningWizard said:

Комън сенс е, че хората ще гледат по-голямата простотия и няма по-голяма от тази да буукнеш Фънки и Коцето в TLC мач като Хардитата през 2009.

Тоя кюфтак Фънки, ако направи Swanton Bomb от 3-тото въже ще влезе 2м под земята. 

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...