Jump to content

AEW Full Gear - 19 ноември 2022

nWoHulkster

Recommended Posts

All Elite Wrestling (AEW)
"Full Gear"
November 19, 2022
Newark, NJ
Prudential Center

AEW World Championship Match
mGE7q6T.jpg

Jon Moxley (c) vs. MJF

ROH World Championship Match

ZMJaXbE.jpg

Bryan Danielson vs. Chris Jericho (c) vs. Claudio Castagnoli vs. Sammy Guevera

AEW World Tag Team Championship Match
0VLMs0g.jpg

The Acclaimed (Anthony Bowens & Max Caster, w/ Billy Gunn) (c) vs. Swerve in Our Glory (Keith Lee & Swerve Strickland)

AEW World Trios Championship Match
alZwsmK.jpg

Death Triangle (Penta El Zero M, PAC  & Fenix) (c) vs. The Elite (Kenny Omega, Nick Jackson & Matt Jackson)

Hn9BkzI.jpg
Dr. Britt Baker, D.M.D. vs. Saraya

Steel Cage Match
cXXvD3H.jpg

"Jungle Boy" Jack Perry vs. Luchasaurus (w/ Christian Cage)

AEW TNT Championship Match
fZMnbCT.jpg

Samoa Joe vs. Wardlow (c) vs. Powerhouse Hobbs

8CsaEGm.jpg

Sting & Darby Allin vs. Jay Lethal & Jeff Jarrett

AEW Interim Women's World Championship Match
HRM3Ny0.jpg

Toni Storm (c) vs. Jamie Hayter

AEW TBS Championship Match
SrlMDHg.jpg
Jade Cargill (c) vs. Nyla Rose

Preshow Match: AEW World Championship Eliminator Tournament Semifinal

Brian Cage vs. Ricky Starks

Preshow Match

Eddie Kingston vs. Jun Akiyama

Preshow Match

The Factory (QT Marshall, Cole Karter, Aaron Solo, Nick Comoroto & Lee Johnson) vs. Orange Cassidy, Chuck Taylor, Trent Beretta, Rocky Romero & ?

От целия турнир ме радва най-много че дадоха женската титла на Джейми Хейтър нещо което отдавна трябваше да стане и по-хубаво щеше да е ако мача беше с/у Брит Бейкър.Иначе заслужено.

Също радвам се и за MJF,макар че дрийм мача според мен щеше да е CM Punk(C) vs MJF,но каквото такова и за него заслужена титла,талантлив кечист е и доста се потруди да стигне до титлата.Рейна на Моксли беше прекъснат от Punk за нищо и това му съсипа царуването и сега пък дропна титлата на MJF.Не ми харесва как се отнесоха от AEW към него,няма лошо че MJF взе титлата.Но ми изглежда че му даваха титлата само за да не седи вакантна то беше Interim Champion докато Punk беше контузен,после пък като изгониха Punk пак му я дадоха и сега пак му я взеха изобщо без идеен сценарий!

Spoiler

1683447209_6970533.gif

Доста добър сегмент след последния мач, който остана извън ППВ-то. Чакам Динамита с нетърпение, екстра се получи.

Гранде кеч шоу! Качеството на мачовете беше на най-високо ниво няма спор.

- Момчето от джунглата срещу Лучазавъра беше страхотен мач, доста добре използваха клетката, а Джак Пери започва все повече да прилича на legit конкурент за нещо повече от таг титлата. Ясно е, че цялата тази история трябва да кулминира с победа над Крисчън някога, когато се оправи.

- Триос мача беше великолепен, нищо повече не искам от кеч мач. Радвам се, че и The Elite загубиха, защото иначе Death Triangle щяха да изглеждат като балъци, но защо правят best of 7 series. Пфф, този мач е интересен, защото се случва рядко толкова добри кечисти да са събрани заедно на ринга. Когато ми дадеш 7 мача (защото трябва серията да е 4-3 иначе излизаш твърде слаб), след втория няяма да ми пука особено, евентуално за последния може. Пренасищане, което не води към добро - ще ни писнат за нула време.

- Женските мачове са тежък скип. Дадох шанс на Сарая и Брит, но там си личи, че някой не е стъпвал на ринг доста време, бая зле изглеждаха повечето движения. Интересна смяна на титлите - Тони Сторм май би Тъндър Роза в категорията 'по-скучен' reign. Давайте цялото злато на Jade, десет пъти го казах.

- Мачът за ROH титлата беше много добре буукнат и след това осъществен. Jericho мисля, че ще държи дълго време пояса, че в момента не виждам кой може да му го вземе.

- Най-после разпад за Lee & Swerve. The Acclaimed са най-горещото нещо в AEW и ще е срамота да загубят титлите от някой освен FTR. Лошото е, че няма силни heel отбори.

- Победата за Joe беше голяма изненада за мен. Реално тук проблемът идва от това, че не знаят как да буукват Wardlow, тия скуошове дето бие всеки за по 2 минути им мина времето. Разбрахме, че е ЖИУОТНО, сега е време да се докаже и в нормални мачове. Предполагам, че след враждуване с Джо, ще бъде една от първите жертви на MJF царуването или човекът, който му взима титлата след по-дълго време.

- FINALLY! MJF е световен шампион! Честно казано - много закъсняха с този момен, въобще с тази история. Ясно е, че плановете се прецакаха заради Пънкаря и трябваше той да загуби титлата в Чикаго от MJF, но shit happens. Добре наместиха историята с Ригал, но пропуснатите ползи са по-големи. Надявам се на едно дълго и запомнящо се царуване, с победи над всички големи - включително и реванш срещу Мокс.

Чантовете FCK CM PUNK мисля, че отговориха на чия страна е публиката на AEW.

The-Resident-Ev!L
On 11/21/2022 at 1:51 PM, BiZkiT said:

- Триос мача беше великолепен, нищо повече не искам от кеч мач. Радвам се, че и The Elite загубиха, защото иначе Death Triangle щяха да изглеждат като балъци, но защо правят best of 7 series. Пфф, този мач е интересен, защото се случва рядко толкова добри кечисти да са събрани заедно на ринга. Когато ми дадеш 7 мача (защото трябва серията да е 4-3 иначе излизаш твърде слаб), след втория няяма да ми пука особено, евентуално за последния може. Пренасищане, което не води към добро - ще ни писнат за нула време.

По добри от The Young Bucks в момента няма. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...