Jump to content

UFC 281 "Adesanya vs. Pereira" - 12 ноември 2022


Recommended Posts

Логиката ми сочи Адесаня, защото това не е кик-бокс. По-опитен е, особено в последните мачове си личи че е променил стила, така че да играе за сигурна победа.

Обаче интуицията ми подсказва Перейра. Не защото го е бил в кик-бокса, това в ММА не е показател, а защото чувам как Адесаня има това напрежение че трябва да спечели този мач и не знам дали нервите няма да надделеят и да направи грешка. А Перейра може да го приспи с един удар. Плюс това перейра тренира граплинг с Гловър Тешейра - един от най-добрите на земя в ММА, може и да има някакъв скрит момер в ръкава срещу Изи.

 

Мисля, че китайката взима мача при жените. Ненормално добра е, единствено срещу Роуз не и се получава.

 

Чандлър-Порие ще е мача на вечерта, слагам за Чандлър тук. Порие му мина времето според мен

  • Upvote 2

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Аз също си мисля, че МЕ ще зависи от това какво се случва в главата на Адесаня. Симпатизирам му и искам да спечели, но няма да е лесен мач със сигурност! Изи каза много истини за това, че е изчистил дивизията и за това Перейра получава titleshot. Стискаме палци за Шампиона в тая битка!

Чандлър е по-завършен  боец от Порие и за това си мисля, че победата отива при него. Все още не мога да си обясня как Майкъл изпусна Оливейра в мача помежду им.. Порие.. би на два пъти битата карта Конър, но се видя, че за Мачовете с главно М няма мъди.. Тук очаквам КО за Чандлър.

 

 

  • Upvote 3
Link to comment

Дойдоха ми в повечко мойте точни прогнози.. 3:25сек преди края на мача нещо в мен се обади, че ще се обърка нещо за Адесаня, липсваше му нещо.. 

Чандлър да го духа, никога повече няма да викам за него..

  • LMFAO 1
Link to comment
7 hours ago, Beks said:

 ще се обърка нещо за Адесаня, липсваше му нещо.. 

 

 

Да, умение  :D

Поатан е по-добрият страйкър. Освен това е по-голям, по-тежък и по-силен, но не и по-бавен. Нямаше как да го бие със страйкинг Адесаня, видя се от самото начало. Успя да го нацели един път в края на първия рунд, но нямаше късмет - времето свърши. От там нататък си личеше, че Перейра на крака е опасен през цялото време и нокаутът виси във въздуха. Адесаня добре си беше направил сметката - да точкува в началото на рунда и да се бута и бори в края. Четвъртият му се получи перфектен, третият също му мина номера, но вече при 25 минутен мач в един момент свършва горивото, а боренето си е зор. 

 

И въпреки това - спирането на мача беше прибързано. Адесаня се защитаваше с умисъл - а това са правилата. При тия ескиважи да го спреш боя е нелепо. 

Дано сега спрат сравненията н Паяка и да ми разправят, че Адесаня е най-добрия в категорията, защото е смешно. Това могат да го говорят само млади момчета, които не са го виждали Андерсън Силва в прайма му. 

 

-----------

 

Чандлър и Пойрие с уникален мач, а първия рунд беше един от най-зрелищните, които съм гледал. Радвам се, че Пойрие спечели, а е редно вече Чандлър да му дадат някой по-долу в класацията. Лежи си на старите лаври, докато други се трепят на поразия. 
 

-------

 

Жалко за моя човек Франки, но старост-нерадост :( Няма кво да го правиш, тоя спорт е за млади момчета. И той едно време така BJ. Легенда си остава, един от любимците ми.

-------

 

Andre Petroski с нова победа, това момче има потенциал за нещо голямо. Другият, който си заслужава гледането от прелимките е Карлос Улберг. Изглежда по-добре с всеки изминал мач, дано му дадат някой по-сериозен другия път. 

 

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...