Jump to content

UFC 281 "Adesanya vs. Pereira" - 12 ноември 2022


neshev

Recommended Posts

Логиката ми сочи Адесаня, защото това не е кик-бокс. По-опитен е, особено в последните мачове си личи че е променил стила, така че да играе за сигурна победа.

Обаче интуицията ми подсказва Перейра. Не защото го е бил в кик-бокса, това в ММА не е показател, а защото чувам как Адесаня има това напрежение че трябва да спечели този мач и не знам дали нервите няма да надделеят и да направи грешка. А Перейра може да го приспи с един удар. Плюс това перейра тренира граплинг с Гловър Тешейра - един от най-добрите на земя в ММА, може и да има някакъв скрит момер в ръкава срещу Изи.

 

Мисля, че китайката взима мача при жените. Ненормално добра е, единствено срещу Роуз не и се получава.

 

Чандлър-Порие ще е мача на вечерта, слагам за Чандлър тук. Порие му мина времето според мен

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Аз също си мисля, че МЕ ще зависи от това какво се случва в главата на Адесаня. Симпатизирам му и искам да спечели, но няма да е лесен мач със сигурност! Изи каза много истини за това, че е изчистил дивизията и за това Перейра получава titleshot. Стискаме палци за Шампиона в тая битка!

Чандлър е по-завършен  боец от Порие и за това си мисля, че победата отива при него. Все още не мога да си обясня как Майкъл изпусна Оливейра в мача помежду им.. Порие.. би на два пъти битата карта Конър, но се видя, че за Мачовете с главно М няма мъди.. Тук очаквам КО за Чандлър.

 

 

Link to comment

Дойдоха ми в повечко мойте точни прогнози.. 3:25сек преди края на мача нещо в мен се обади, че ще се обърка нещо за Адесаня, липсваше му нещо.. 

Чандлър да го духа, никога повече няма да викам за него..

Link to comment
7 hours ago, Beks said:

 ще се обърка нещо за Адесаня, липсваше му нещо.. 

 

 

Да, умение  :D

Поатан е по-добрият страйкър. Освен това е по-голям, по-тежък и по-силен, но не и по-бавен. Нямаше как да го бие със страйкинг Адесаня, видя се от самото начало. Успя да го нацели един път в края на първия рунд, но нямаше късмет - времето свърши. От там нататък си личеше, че Перейра на крака е опасен през цялото време и нокаутът виси във въздуха. Адесаня добре си беше направил сметката - да точкува в началото на рунда и да се бута и бори в края. Четвъртият му се получи перфектен, третият също му мина номера, но вече при 25 минутен мач в един момент свършва горивото, а боренето си е зор. 

 

И въпреки това - спирането на мача беше прибързано. Адесаня се защитаваше с умисъл - а това са правилата. При тия ескиважи да го спреш боя е нелепо. 

Дано сега спрат сравненията н Паяка и да ми разправят, че Адесаня е най-добрия в категорията, защото е смешно. Това могат да го говорят само млади момчета, които не са го виждали Андерсън Силва в прайма му. 

 

-----------

 

Чандлър и Пойрие с уникален мач, а първия рунд беше един от най-зрелищните, които съм гледал. Радвам се, че Пойрие спечели, а е редно вече Чандлър да му дадат някой по-долу в класацията. Лежи си на старите лаври, докато други се трепят на поразия. 
 

-------

 

Жалко за моя човек Франки, но старост-нерадост :( Няма кво да го правиш, тоя спорт е за млади момчета. И той едно време така BJ. Легенда си остава, един от любимците ми.

-------

 

Andre Petroski с нова победа, това момче има потенциал за нещо голямо. Другият, който си заслужава гледането от прелимките е Карлос Улберг. Изглежда по-добре с всеки изминал мач, дано му дадат някой по-сериозен другия път. 

 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...