Jump to content

AEW Dynamite - 9 ноември 2022


neshev

Recommended Posts

Кечът определено е приоритет в AEW - за хубаво или за лошо. Мачовете никога не са просто филърчета, колкото да минава време. 

 

Opener-а стана страхотен въргал, а не е истина колко е оувър Били Гън през 2022-ра. Дивизията е супер интересна в момента и публиката се кефи жестоко. Надявам се, като се върнат бъксовете, да не задушат всичко под тях. Аклеймд в момента са топ отбора и не виждам как ще сдадат титлите на FTR. Което е малко тъпо, щото пък FTR не могат вечно да са шампиони в Мексико в и Япония, все някога ще трябва да пуснат. Малко е патова ситуация, но все нещо ще трябва да измислят. Аз лично не бих отказал някакъв сторилайн да има там - с контузия и стрипване или нещо такова. 

MJF и Моксли с мега надъхващи промота. Не знам от какво се оплакват женчовците в нета, аз лично съм мега хайпнат за тоя мач, както и за ППВ-то като цяло.

Уордлоу срещу Джо ми е малко странно, но пък може да стане интересно, ще видим. Уардлоу обаче за мене изпусна момента да стане нещо повече от мидкард кечист. 

Джеф Джарет се включи добре, макар че има накъде да се надгражда тука. Засега просто са рандом промота. Стинг трябва да се покаже и той вече. 

Сами и Браян Даниелсън направиха лудница :ohmy: Това и на ППВ щеше да е сред топ мачовете. Сами на ринга се справя добре и с правилният опонент прави страхотни неща. И Даниелсън на тия години не се пести, което заслужава само уважение. А BPCC vs JAS е най-уникалният фюд между стейбъли, за който се сещам. То не са истории, то не а мачове, промото, сегменти ... квото се сетиш. Епично е и се надявам в някакъв момент за финал да дадат на двете групи пак да се сбият и то на някакъв мега кървав гимик мач, къдено да се разцепят.

Та шоуто за мене пак беше много добро, не съм скипвал и почти от нищо не мога да се оплача. 

----------

И няколко думи за женската - еми има нещо сбъркано, да му се невиди. Хубаво, за ППВ-то има три мача ... е може ли шампионският да е най-малко интересният. Сори, ама за Тони Сторм никой не го ебе. А за опонентката й да не говорим. Хейтър ли е, Хайтър ли е - нито знам, нито ми прави впечатление с нещо. На улицата да явидя, ще я подмина. Това мега нелепо.

В същото време Джейд прави добър Фюд с Найла Роуз и като се абстрахирам от това, че всъщност втората е транссексуална, то засега изглежда добре враждата. Вики Гереро там оправя работата, с мениджър като нея всеки отнася реакциите от публиката. Джейд я гардят добре, но трябва още да се подобри на микрофона, личи си, че се напъва горката, ама не може и това си е. 

И стигаме до Брит Бейкър и Сарая, които направиха уникално як сегмент. Публиката не знаеше за кой да вика, баси. Уж Сарая трябваше да е фейса, тя Брит я смаза на микрофона и публиката се обърна за нея :D . Може да е странно, но аз пък точно такива промота обичам, когато се говорят истини и си личи, че и от двете страни се влага мисъл, а не плоски хийлски глупости. Този фюд трябваше да е за титлата. И то не щото им е притрябвала титла, а щото те са притрябвали на тоя клет златен пояс, дето никой не го бръсне за слива. Ако искат да се издига тая дивизия - дайте й цел. 

Има и още един проблем обаче - Сарая и Брит Бейкър са толкова над всички останали, че не виждам какво ще гледаме след тях. С кой ще враждуват, какво ще правят - те просто са светлинни години пред целия ростър. :unsure: AEW имат нужда да започнат да издигат някой от сега. Дали ще е Тони Сторм или някоя друга - не знам, но трети човек трябва да почне да трупа star power, защото само с тези двете няма как да стане. Найла Роуз е интересен хийл монстър, но някак си не я веждам да се бута във враждата за титлата. Джейд ... за съжаление за нея се отнася същото в момента. Да си трупа там статса, да мачка наред, но да стои далеч от главните мачове докато не й намерят добър мениджър, гимик и не започне да се държи ок пред микрофона. Засега е мидкард и за друго не става. 

 

 

 

 

Link to comment

единствено Mjf си струва да се гледа от тая компания, в WWE нещата са много по-напечени особено сега всеки го ебе за уъргеймс мачовете повече от колкото за Фул Гиър! 

Link to comment

Може и в WWE нещата да са се променили, но не ги гледам от години и ме и много трудно пак да се върна към тях. Докато AEW съм си свикнал да си ги зяпам и съм много доволен. 

 

Link to comment
Quote

Wednesday's episode of AEW Dynamite averaged 930,000 viewers on TBS, up 2.1 percent from last week. It's the third-lowest audience total for the show since July 20.

 

 

Link to comment
  • 2 weeks later...
The-Resident-Ev!L
On 11/10/2022 at 11:25 PM, gboy said:

Може и в WWE нещата да са се променили, но не ги гледам от години и ме и много трудно пак да се върна към тях. Докато AEW съм си свикнал да си ги зяпам и съм много доволен. 

Разликата между WWE and AEW е че там има лица, които не сме виждали аз също съм голям фен на WWE.

Но и аз започнах да гледам и AEW по простата причина, че в WWE. Няма изглед да направят някого нова звезда, или нещо което не сме виждали......

On 11/10/2022 at 6:20 PM, gboy said:

Уордлоу срещу Джо ми е малко странно, но пък може да стане интересно, ще видим. Уардлоу обаче за мене изпусна момента да стане нещо повече от мидкард кечист. 

Според мен, този човек ще бъде световен шампион скоро. :)

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...