ЧОТУДЕ Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Quote По-жалкото е, че дори не съм играл на Световно първенство, а моята страна е една от най-големите футболни сили. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 1 minute ago, THE ENEMY said: Крал Ерик Кантона? Да! Мамка му, много бързо. Имах доста интересни и заблуждаващи подсказки. Май трябваше да изчакам с втората. THE ENEMY печели 2 точки. Link to comment
natopor4en Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Фабян Естоянофф ? 🤔 Link to comment
THE ENEMY Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Just now, ЧОТУДЕ said: Да! Мамка му, много бързо. Имах доста интересни и заблуждаващи подсказки. Май трябваше да изчакам с втората. THE ENEMY печели 2 точки. Няма как. Най-големия марк на Франция от 90-те съм, освен това Кантона ми е един от любимите играчи евър. И като персона е култов. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 1 minute ago, THE ENEMY said: Няма как. Най-големия марк на Франция от 90-те съм, освен това Кантона ми е един от любимите играчи евър. И като персона е култов. Знаеш ли филма с маймуната Муки, който въртяха по Диемата едно време? Нейна снимка щеше да е една от подсказките. Link to comment
natopor4en Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 5 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Знаеш ли филма с маймуната Муки, който въртяха по Диемата едно време? Нейна снимка щеше да е една от подсказките. Аз туй сам го гледал. Веднага щяхме да го позная. Link to comment
THE ENEMY Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 5 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Знаеш ли филма с маймуната Муки, който въртяха по Диемата едно време? Нейна снимка щеше да е една от подсказките. Знам го филма, макар никога да не съм го гледал, понеже не съм толкова голям фен на актьорската му кариера. Но помня рекламите с филма. Не съм сигурен обаче, че щях да се сетя само по снимката на маймуната. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Програма за втори кръг: 25 November 2022 Qatar - Senegal Netherlands - Ecuador Wales - Iran England - United States 26 November 2022 Poland - Saudi Arabia Argentina - Mexico Tunisia - Australia France - Denmark 27 November 2022 Japan - Costa Rica Spain - Germany Belgium - Morocco Croatia - Canada 28 November 2022 Cameroon - Serbia Brazil - Switzerland South Korea - Ghana Portugal - Uruguay @MJ23, @gboy, @jobber91, @The Olimpic Hero, @Splin, @THE ENEMY, @natopor4en, @Just a fan, @The Big Red Machine, @Rock, @Brutalnia, @kabakov, @Radox, @Bobotsi, @Mariyan01, @Dudley Имате време до 23:59 на 24.11.2022 да направите своя избор. Временното класиране в групите ще бъде пуснато след изиграването на всички мачове от първия кръг. Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 @ЧОТУДЕ, добре, сега като играх за Мексико и НЕ биха, имам ли право да ги избера пак? Link to comment
ЧОТУДЕ Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 15 minutes ago, The Olimpic Hero said: @ЧОТУДЕ, добре, сега като играх за Мексико и НЕ биха, имам ли право да ги избера пак? Да, имаш една точка в твоята група. Първите двама най-добри след тази фаза продължават в директните елиминации. Правилата са различни в сравнение с предишни сезони (виж първа страница). Ето примерно как изглежда класирането за момента във вашата група: Group A MJ23- 1 точка, голова разлика 0 The Olimpic Hero - 1 точка, голова разлика 0 gboy - 0 точки, голова разлика -1 (1 отбелязан гол; 2 получени) jobber91 - 0 точки (но мачът на Португалия не се е играл) Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Май е ясно, че всички ще сме на сенегалското влакче. Сенегал. Link to comment
Radox Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 1 hour ago, The Olimpic Hero said: Май е ясно, че всички ще сме на сенегалското влакче. Да не стане кат с аржентиското, мой чуек? Япония - Коста Рика Link to comment
jobber91 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Netherlands - Ecuador Link to comment
ЧОТУДЕ Posted November 24, 2022 Author Share Posted November 24, 2022 Последен ден за @Splin, @natopor4en, @Just a fan, @The Big Red Machine, @Rock и @Brutalnia да изберат отбор за втори кръг. Link to comment
Rock Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Избирам Япония. PC => 11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 10 x Tag Team | 1 x MITB Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.