Jump to content

AEW Dynamite - 2 ноември 2022


neshev

Recommended Posts

Е, баце, не е нормално за това шоу да няма един коментар, еби го и кеч форума 😫

Стра` отен Dynamite, сигурно един от любимите ми. Просто нямаше слабо.

Дарби и Джей правят много добър лоу кард фюд, който е на път да прерасне в легитимна мидкард атракция в следващите седмици. Мачът беше добър, а особено много се изкефих като Дарби се хвърли от ринга върху гигантския индиец и отскочи от него като от дърво :laugh:. Така се хайпва пауърхаус.  Беше разочароващо ,като махнаха маската на Стинг и отдолу се показа някакъв тотално неизвестен, даже публиката беше WTF, но после дойде Джеф Джарет, чеук!!! Якото промо и очаквам добър фюд със Стинг и Дарби. Ще трябва някой да се присъедини към добрите и се надявам да е някоя позната муцуна, защото Джарет заслужава нещо с малко повече старпауър. 

Лучазавърът изглежда много добре и въобще целият фюд с Джънгълбой е много силен. Крисчън Кейдж им оправи кариерите и на двамата, евала на такъв човек. Не се радвам много, че Ориндж Касиди спечели, но се ядва. Според мен беше по-добре да вземе титлата ДинозавърО и да враждуват за нея с Джънгълбой. Но това ще бъде добра вражда така или иначе, може и без титла.

Татко Гъз и Аклейм`д са супер добри зад микрофона и публиката им се надъхва жестоко. Тия пичове никой не очакваше, че ще станат толкова оувър. Дълго време ще държат титлите, не виждам кога FTR ще се доберат. Те в момента ще са в неизгодна позиция да ги бият, публиката ще им се издразни. Другият вариант е FTR да ги обърнат хийлове, но не ми се вярва. 

Покрай Суърв и Кийт Лий също е интересно. Ясно е, че ще минат във вражда и те двамата и очаквам добри мачове там, ако не друго. Но и историята си я бива, поне засега. 

Джейд е оувър, макар да е зле на микрофона. Срещу Вики Гереро е лесно да си бейбифейс, даже и да го играеш туийнър, публиката пак ще е зад теб. Проблемът е, че за мен в момента титлата е в мега неправилен човек - никой не го ебе за Тони Сторм, а още повече за мача и на идното ППВ. Женската е ташак и неразбория и ще трябва да я буукват по-читаво за напред.

Единственият проблем на това шоу за мен дойде от мача на Мокс - не ме кефят подобни неща. Не може шампионът ти да излиза срещу лоу кардър и то в средата на шоуто, нелепо е.

Джерико продължава да мачка в гимика си на Ocho :D Още един ROH шампион падна под негово величество 😎. А участието на Колт Кабана беше маркаут момент отвсякъде. Това говори много за ситуацията с Пънк и публиката му се изкефи. И мачът не беше лош даже. Кабана още си го може и дано му дадат време на екран.

На МЕ ми беше малко странно да гледам Кейдж, но пък се раздадоха много със Самоа Джо и направиха много як кьотек. Накрая също завършиха добре с мелетата. Доволен съм в крайна сметка, добре се получи.

-----

Видеата с Елита са мега яки и е нещо свежо. Ще е интересно като се завърнат, надъхан съм яко.

Беше много добро и видеото за Алистър Блек, явно и той ще се завърне, дано тоя път имат добра роля за него, защото и гимикът му и отборът са яки. 

AEW продължава да мачка за мене и не знам точно от какво се оплакват разни пикльовци из нета. Наистина кеч феновете не знаем какво искаме, само знам, че нещо сме недоволни. 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...