Jump to content

AEW Dynamite - 26 октомври 2022


neshev

Recommended Posts

Двата отборни мача бяха много силни, особено FTR vs Swerve In Our Glory. Раздадоха се хората, не може да им се отрече. Изобщо в Dynamite in-ring представянията са на ниво винаги. Редовно Мелцер дава по 4+ звезди и са си легитимни да ви кажа, не пресол`ва.

 

Много ме изкефи как Сезаро избухна и разби цялото JAC на финала. Точно такова кораво животно трябва да е, това е правилният буукинг за него. Фюдът между BPCC и JAC e един от най-силните за всички времена. И историите и мачовете са много добри и разнообразни.

Браян Даниелсън остави Сами в безсъзнание и беше чудесно направено. Страхотен, техничен звяр изглеждаше. Сами също даде отпор, както и трябваше. Той ми е от любимите образи в AEW и става все по-добър.

Финалният мач беше култаж също, но ми свърши малко твърде претупано, сякаш от нищото. Така или иначе сегментът беше по-важен - явно MJF ще го играе туийнър заради това колко е оувър с публиката. Получава му се, но се надявам да го запазят предимно хийл. 

Силно шоу. 
 

 

Link to comment

Динамита не е могъл да стигне милион зрители, макар и символично - 997хил. са. Хейтът по AEW и Кан в социалните мрежи се засилва или поне аз оставам с такова впечатление. Сега горещата мода е Хънтър и "новият букинг" в WWE. 

Общо взето е доста интересна тема за размисъл, най-вече за хардкор феновете на кеча и изобщо възможно ли е да им се угоди или винаги ще искат другото, каквото и да стане. Кан беше казал, че има платени тролове срещу него, но и така да е, има си тенденция срещу AEW, като се има предвид, че дори той беше освиркан на едно шоу. 

За мен лично ще е доста тъпо този проект да се разпадне, особено когато е явна алтернатива на WWE, но честно казано няма да ме изненада. 

  • Upvote 3

 

Link to comment

Засега няма наченки, че AEW ще се разпадне.

 

Търнър изглежда са доволни и ще им подновят договора най-малкото за същата сума, я някои прогнозират 3-4 пъти увеличение. AEW предлагат евтин и сравнително гледан продукт през цялата година, като почти цяло лято бяха #1 в сряда.

 

Преподписаха Джерико и Моксли, Елитните се завръщат, гледам развиват някакви младоци, макар че за мен са тотал щета. Да, Хиксовете натяга и се съмнявам да им даде топ звезди на тепсия, но винаги ще има мераклии за AEW, докато се плаща добре.

 

В крайна сметка, най-важното е дали правят пари. Ако правят или поне се избиват, AEW ще продължи да съществува, докато на Тонката му се занимава. Ако проектът губи пари и няма изгледи да го обърнат на печалба, в даден момент ще трябва да сгънат цирка. Но и тук, говорим за частна компания, няма как да знаем какво точно е положението.

 

За мен AEW имаха шанса да са конкурент, но решиха да са просто алтернатива. Имат си лоялна фен база, но засега не могат да привлекат нови фенове. С идването на Хиксовете, начело на WWE, дори аргументът с алтернативата взе да се пропуква, тъй че на Тонката ще му става все по-трудно да задържи сегашната клиентела.

  • Upvote 3
Link to comment

Както се вижда, аудиторията си е същата и без CM Punk и The Elite, а прогнозите за апокалипсис се оказаха грешни. 

 

TV сделка ще има и поне още няколко години AEW ще бъде трън в гъза на феда. ТК винаги е предлагал алтернатива, а не конкуренция, тая грешка я направиха TNA навремето и видяхме как свърши. Милион зрители на седмица и топ седмично шоу по кабеларките няма предпоставки за Turner да не изкочат с поне двойна оферта на първоначалната. Даже ако питате мен, въпросните сътресения си дойдоха много навреме, тъкмо на Тонката да му дойде малко акъл в главата.

 

В момента най-важното нещо което може да изстреля компанията нагоре и да разсее драмите с Пънкаря е царуването на MJF. Пичът никога не е разочаровал, така че съм оптимист. 

 

Историята с The Firm и babyface MJF е очеваден bait. Очаквам търн на PPV-то и хийлска победа, както си му е реда. Хийл търн на Regal който да бъде мениджър и ментор на MJF ще си е топ дуо.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...