Jump to content

AEW Dynamite - 26 октомври 2022


neshev

Recommended Posts

Двата отборни мача бяха много силни, особено FTR vs Swerve In Our Glory. Раздадоха се хората, не може да им се отрече. Изобщо в Dynamite in-ring представянията са на ниво винаги. Редовно Мелцер дава по 4+ звезди и са си легитимни да ви кажа, не пресол`ва.

 

Много ме изкефи как Сезаро избухна и разби цялото JAC на финала. Точно такова кораво животно трябва да е, това е правилният буукинг за него. Фюдът между BPCC и JAC e един от най-силните за всички времена. И историите и мачовете са много добри и разнообразни.

Браян Даниелсън остави Сами в безсъзнание и беше чудесно направено. Страхотен, техничен звяр изглеждаше. Сами също даде отпор, както и трябваше. Той ми е от любимите образи в AEW и става все по-добър.

Финалният мач беше култаж също, но ми свърши малко твърде претупано, сякаш от нищото. Така или иначе сегментът беше по-важен - явно MJF ще го играе туийнър заради това колко е оувър с публиката. Получава му се, но се надявам да го запазят предимно хийл. 

Силно шоу. 
 

 

Link to comment

Динамита не е могъл да стигне милион зрители, макар и символично - 997хил. са. Хейтът по AEW и Кан в социалните мрежи се засилва или поне аз оставам с такова впечатление. Сега горещата мода е Хънтър и "новият букинг" в WWE. 

Общо взето е доста интересна тема за размисъл, най-вече за хардкор феновете на кеча и изобщо възможно ли е да им се угоди или винаги ще искат другото, каквото и да стане. Кан беше казал, че има платени тролове срещу него, но и така да е, има си тенденция срещу AEW, като се има предвид, че дори той беше освиркан на едно шоу. 

За мен лично ще е доста тъпо този проект да се разпадне, особено когато е явна алтернатива на WWE, но честно казано няма да ме изненада. 

 

Link to comment

Засега няма наченки, че AEW ще се разпадне.

 

Търнър изглежда са доволни и ще им подновят договора най-малкото за същата сума, я някои прогнозират 3-4 пъти увеличение. AEW предлагат евтин и сравнително гледан продукт през цялата година, като почти цяло лято бяха #1 в сряда.

 

Преподписаха Джерико и Моксли, Елитните се завръщат, гледам развиват някакви младоци, макар че за мен са тотал щета. Да, Хиксовете натяга и се съмнявам да им даде топ звезди на тепсия, но винаги ще има мераклии за AEW, докато се плаща добре.

 

В крайна сметка, най-важното е дали правят пари. Ако правят или поне се избиват, AEW ще продължи да съществува, докато на Тонката му се занимава. Ако проектът губи пари и няма изгледи да го обърнат на печалба, в даден момент ще трябва да сгънат цирка. Но и тук, говорим за частна компания, няма как да знаем какво точно е положението.

 

За мен AEW имаха шанса да са конкурент, но решиха да са просто алтернатива. Имат си лоялна фен база, но засега не могат да привлекат нови фенове. С идването на Хиксовете, начело на WWE, дори аргументът с алтернативата взе да се пропуква, тъй че на Тонката ще му става все по-трудно да задържи сегашната клиентела.

Link to comment

Както се вижда, аудиторията си е същата и без CM Punk и The Elite, а прогнозите за апокалипсис се оказаха грешни. 

 

TV сделка ще има и поне още няколко години AEW ще бъде трън в гъза на феда. ТК винаги е предлагал алтернатива, а не конкуренция, тая грешка я направиха TNA навремето и видяхме как свърши. Милион зрители на седмица и топ седмично шоу по кабеларките няма предпоставки за Turner да не изкочат с поне двойна оферта на първоначалната. Даже ако питате мен, въпросните сътресения си дойдоха много навреме, тъкмо на Тонката да му дойде малко акъл в главата.

 

В момента най-важното нещо което може да изстреля компанията нагоре и да разсее драмите с Пънкаря е царуването на MJF. Пичът никога не е разочаровал, така че съм оптимист. 

 

Историята с The Firm и babyface MJF е очеваден bait. Очаквам търн на PPV-то и хийлска победа, както си му е реда. Хийл търн на Regal който да бъде мениджър и ментор на MJF ще си е топ дуо.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...