Jump to content

UFC 280 "Oliveria vs. Makhachev" - 22 октомври 2022


neshev

Recommended Posts

Много тъпа пресконференция! Половината време отиде в "превеждане" 

Стискам палци за Оливейра и на О'Майли!

На въпрос към Ислам ако Чарлз го заключи какво би направил: да се предаде или да заспи, тъпия дегестанец започна да звучи като Митьо Пищова, говори без да каже нищо..

Link to comment

Най-после да се пусне тема за този двубой! За мен тази битка е или наравно или по чакана от битката на Конър и Хабиб. Стискам палци на Ислам! Оливейра просто ми е много противен, и аз не знам що. Тук ще се реши кой е краля на земята в UFC. Според мен Хабиб е натиснал Ислам доста и просто дагестанеца ще излезне доста подготвен. На крака Оливейра е по-добър. Според мен Ислам ще иска да пренесе боя бързо бързо на земята, а Чарлз ще иска да останат колкото се може повече в изправена позиция, ще видим какво ще стане, но определено този двубой е най-големия от Конър-Хабиб насам! 

Link to comment

Няма слаб мач, Динята се постара много тоя път.

По принцип съм за Оливейра, защото имам няккави симпатии към подобни вечно подценявани бойци. Оливейра е типичен боец, който компанията и феновете пренебрегват от години, а той мачка отново и отново. Много ще се изкефя да бие. Друг е въпросът, че Макхачев е животно и нищо чудно да хване ръка. 

 

Link to comment
8 hours ago, Farest said:

Стискам палци на Ислам! Оливейра просто ми е много противен, и аз не знам що.

Маняка прилича на половината хората от ломската махала, а казваш, че ти е противен... Очаквах повече от теб. :( Иначе очаквам Махачев да вземе мача, освен ако не отнесе някоя балтия в размените в началото на рундовете. Стърлинг е путка, T.J. да вземе победата. Просто потенциалните битки в дивизията са ми по-интересни с него като шампион. Това е моментът на О'мали да се установи като истински претендент в BW. До тоя момент Дейна го пазеше все едно Шон му е дъщеря, тук вече игричките свършиха. Не че загуба от опонент като Ян ще го дискредитира чак толкова, де. Да видим.

Link to comment
17 hours ago, Just a fan said:

Маняка прилича на половината хората от ломската махала, а казваш, че ти е противен... Очаквах повече от теб.

Е точно за тва ми е противен, а и може и да е по мазен и от тях 

Link to comment

Пичове, за тези, на които не ни се плаща и искаме да го гледаме на живо, какъв е варианта? :D По принцип аз гледам от един сайт watchwrestling.in, в който си го стриймват, но винаги е доста бозава работата там, прекъсванки, гадно качество, та ако може някой да удари едно рамо с по-качествен стрийм. :ph34r:

 

 

Link to comment

И аз го гледам в watchwrestling и качеството е HD . Прекъсва на 15-20 минути, ама друго няма 

Link to comment
On 10/21/2022 at 2:11 AM, gboy said:

Друг е въпросът, че Макхачев е животно

Да, животно е - шимпанзе, което ще бъде пратено в егрека при овцете, след тази битка!

Link to comment
1 hour ago, Farest said:

И аз го гледам в watchwrestling и качеството е HD . Прекъсва на 15-20 минути, ама друго няма 

Е, това на кой лайв е, защото на мен нито един не ми тръгва 🥲

 

 

Link to comment
brayan_lotusrenault

А аз мисля, че спокойно съдиите можеха да го пишат този мач като draw.

Ян водеше в тейкдауните, но според мен О'Мали го надигра в стойка и нанесе повече чисти и опасни удари.

За момента това е мача на вечерта според мен.

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Link to comment
5 minutes ago, Mariyan01 said:

Само аз ли си мисля, че Ян беше ограбен? 

Можеше да му дадат победата и щеше да е заслужена, но просто първият рунд беше много близък за мен. Вторият беше на Ян, третия бих го дал на Шонката по-скоро. Всичко зависи от първият рунд, който пак казвам беше много, много близък, така че "ограбен" няма как да е бил.

Link to comment

я дайте читав стрийм, watchwrestling.in прекъсва брутално пир мен

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

За жалост това копеле, не виждам кой скоро ще му вземе титлата. Просто уникална сила и издръжливост имат тези талибани.

Link to comment

Мамка му дагестанска. Надявах се на Чарлс, но Ислам си беше по-добрия тази вечер във всяко отношение.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Не може тая дагестанска путка да те унижи в стойка. Явно бачи Конър ще трябва да се връща и да покаже как се играе тая игра.

Link to comment

Трябваше Хабиб да го хвърли докато го носи на конче, стил Батиста - Ортън и да обяви завръщане!

Link to comment
2 hours ago, brayan_lotusrenault said:

А аз мисля, че спокойно съдиите можеха да го пишат този мач като draw.

Ян водеше в тейкдауните, но според мен О'Мали го надигра в стойка и нанесе повече чисти и опасни удари.

За момента това е мача на вечерта според мен.

Не знам това някакъв друг мач ли е било, понеже аз не видях О'Мали да го надиграва в стойка, даже напротив, Петр го зашемети също толкова пъти и му вкара повече чисти удари. Отделно го свали на земята не знам колко пъти. Чиста победа за Ян 30-27 беше правилното решение тук.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Ами просто Ислам надигра тотално Чарлито и на земя и в стойка. Даже мисля, че Ислам е малко по-добър и от Хабиби в стойка. На земя се знае вече кой е краля, няма нужда да го казвам. Само за едно съжалявам, че Абдулманап не доживя да види неговия ученик с шампонския пояс. Два шампиона е произвел този човек. Тва не е случайно. Сега просто Ислам няма кой да го спре поне в близките две години. 

 

Аплодисменти и за Оливейра, който отдава доста респект на всеки и е доста смирен човек. Не знам тези освирквания какви бяха, ясно е, че е заради това, че Оливейра е християнин, но е неприятно все пак. 

Link to comment
brayan_lotusrenault
9 hours ago, xelzing said:

Отделно го свали на земята не знам колко пъти.

Той и още 10 пъти да го беше свалил на земята там не направи нищо запомнящо се и О'Мали се измъкваше много добре от захватите му.

Може би онова коляно и комбинацията от удари след това са наклонили везните в полза на шарения.

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Link to comment

Dariush/Gamrot и Yan/O'Malley бяха битките на вечерта. Бях почти на 100% сигурен, че Yan ще вземе мача по точки, имайки предвид колко пъти го свали на земя, 1-вия рунд беше спорен, 2-рия определено си беше за Petr и 3-тия вече се преобърнаха нещата в полза на SUGAAA SEAAAN :wank:Еми за мен, въпреки контроверсиалното решение, O'Malley доказа, че не е просто hype, а си заслужава мястото в картинката за титлата, факт е, че имаше доста пропуски, но вярвам, че ще става все по-добър, а колкото до Yan ми е малко неприятно, че леко го ограбиха, ама такъв е fight game-a, понякога не ти достига нещо на косъм. :D За ME-то какво да кажа... Определено си личеше, че Oliveira не е удобен опонент за Makhachev, със сигурност Islam беше по-доминиращ, но не и по начина, по който му се е искало и всичко дойде от 1 шибана грешка на Charles. Ако не беше правил опит за flying knee, нямаше да се отвори толкова и Islam да го центрира, но мал шанс. Не искам да поставям Oliveira под съмнение, при положение, че сме виждали на какво е способен, но просто не знам дали изобщо ще го видим с колана отново някога за съжаление, много ми беше кофти за него, а имаше реален шанс да овъргаля Makhachev, макар и трудно.

 

 

Link to comment

Оливейра доста пъти си игра с огъня, беше неизбежно да се опари. Тръгна за нокаута доста лековато, може би разчиташе, че играта му на земя ще го спаси, но тук просто нямаше време за някой луд скрамбъл, с който са му вземе гърба. Ислям си го изигра перфектно, видимо подобрена работа в стойка, а на земя не прощава. Евала и на Хабиб, и на АКА, които са създали повече шампиони в последните години, от когото и да е друг. Отварят се доста интересни битки в тази дивизия. Разбирам защо на Волк му дават тайтъл шот, но Дариуш заслужава най-малкото елиминационна битка.

 

Дилашоу няма какво да бъде винен. Излезе да си прибере чека, макар че му беше пределно ясно, че надали ще победи. Тъпо само за феновете, особено тези, които са се набили за негова победа, и за Динята, но той да се ебе. :D

 

За мен Ян победи категорично, О'Мали не знаеше къде се намира накрая, беше видимо шокиран, че са му дали победата, което говори красноречиво.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...