Jump to content

Дейна Уайт стартира лига за биене на шамари


Recommended Posts

Quote

Президентът на UFC – Дейна Уайт, получи разрешение от Атлетическата комисия на щата Невада за стартирането на своя собствена организация по биене на шамари.

 

„Power Slap League“ ще бъде регулирана от въпросната комисия, след като вчера ръководните фактори са гласували „ЗА“, тъй като подобен вид битки се водят с голи ръце.

 

Така състезанията по биене на шамари, които в последните години станаха доста популярни по целия свят, вече ще са със статут на професионален боен спорт под юрисдикцията на Атлетическата комисия на Невада.
 

Очаква се лигата да направи своя профи дебют до края на 2022-ра. Хънтър Кембъл, който е един от шефовете в UFC, сподели пред медиите, че лигата ще се опита да премахне някои от по-архаичните аспекти на спорта, като това един срещу друг да се изправят състезатели с различно тегло или пък прекалено много рундове.

 

Точкуването ще се осъществява по 10-балната точкова система, както е в бокса и в ММА. Състезателите ще са задължени да носят протектори за уста и да бъдат със специални тапи в ушите.:beer: @neshev @HEIDENREICH идва ново време, никой вече няма да гледа женчовците в бокса, истинските мъже бият ШАМАРИ!

 

Edited by gboy

 

Link to comment
HEIDENREICH

Гледал съм по файт канала на кабелната някакво руско извращение . Мужици по около 160 кг си разменят шамари , понякога някой се свлича край масата. Обаче не мога да разбера какво се прави ако и двамата не припаднат, което се случва с 90 % от случаите. Кой печели тогава ?

Гледа се кой по-красив шамар ли е изпълнил, ба ли ги... 

 

 

Иначе ако говорим сериозно , с отворена ръка може да се нанесат страшни травми , за мен хич не е безопасен този спорт. 

 

Link to comment

Динята едно време искаше в бокса да се намърда, каква е тази простотия сега. 😂

  • LMFAO 1
Link to comment
HEIDENREICH
1 minute ago, neshev said:

Динята едно време искаше в бокса да се намърда, каква е тази простотия сега. 😂

 Точно той ще пробие в бокса, деба робовладелеца стиснат плешив. Еле па сега като всички се научиха да бият джобъри до откат и да се бият топ 10 боксьори на синя луна.

 

Боксът си има крещяща нужда от некви нови регулации и премахване на тия простотии с 5 те федерации всяка със собвстен топ 10, ама поне аз не виждам как ще стане. Даже и от това че разни ютюбъри ги бият като ппв продажби , явно не ги ебе особено . 

 

Link to comment

Динята е сериозен бизнесмен и няма да се занимава с измислени спортове като бокса! В шамар файт интернешънъл ще има само истински битки между истински мъже, а не като при боксьорчетата, където само в туйтър са активни. 😎

 

---------

 

Иначе сериозно - гледал съм видеа от подобни "мачове" - брутални са. Изобщо не е безопасно това, някои направо припадат. А какво ти се случва с челюстта ... не ми се мисли. Не вярвах, че Дайна точно ще тръгне да прави подобен цирк, ама ей го ... 

Едно време не приемах сериозно и бокса без ръкавици, пък то си стана спорт, че даже и доста интересен.

Edited by gboy

 

Link to comment
Mariyan01

Има един дебел руснак, който яко ги нокаутирваше. Дано видим това бичме, което може и да е популярно име в този велик спорт. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...