gboy Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Quote Президентът на UFC – Дейна Уайт, получи разрешение от Атлетическата комисия на щата Невада за стартирането на своя собствена организация по биене на шамари. „Power Slap League“ ще бъде регулирана от въпросната комисия, след като вчера ръководните фактори са гласували „ЗА“, тъй като подобен вид битки се водят с голи ръце. Така състезанията по биене на шамари, които в последните години станаха доста популярни по целия свят, вече ще са със статут на професионален боен спорт под юрисдикцията на Атлетическата комисия на Невада. Очаква се лигата да направи своя профи дебют до края на 2022-ра. Хънтър Кембъл, който е един от шефовете в UFC, сподели пред медиите, че лигата ще се опита да премахне някои от по-архаичните аспекти на спорта, като това един срещу друг да се изправят състезатели с различно тегло или пък прекалено много рундове. Точкуването ще се осъществява по 10-балната точкова система, както е в бокса и в ММА. Състезателите ще са задължени да носят протектори за уста и да бъдат със специални тапи в ушите. @neshev @HEIDENREICH идва ново време, никой вече няма да гледа женчовците в бокса, истинските мъже бият ШАМАРИ! Link to comment
HEIDENREICH Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Гледал съм по файт канала на кабелната някакво руско извращение . Мужици по около 160 кг си разменят шамари , понякога някой се свлича край масата. Обаче не мога да разбера какво се прави ако и двамата не припаднат, което се случва с 90 % от случаите. Кой печели тогава ? Гледа се кой по-красив шамар ли е изпълнил, ба ли ги... Иначе ако говорим сериозно , с отворена ръка може да се нанесат страшни травми , за мен хич не е безопасен този спорт. Link to comment
neshev Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Динята едно време искаше в бокса да се намърда, каква е тази простотия сега. 😂 Link to comment
HEIDENREICH Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 1 minute ago, neshev said: Динята едно време искаше в бокса да се намърда, каква е тази простотия сега. 😂 Точно той ще пробие в бокса, деба робовладелеца стиснат плешив. Еле па сега като всички се научиха да бият джобъри до откат и да се бият топ 10 боксьори на синя луна. Боксът си има крещяща нужда от некви нови регулации и премахване на тия простотии с 5 те федерации всяка със собвстен топ 10, ама поне аз не виждам как ще стане. Даже и от това че разни ютюбъри ги бият като ппв продажби , явно не ги ебе особено . Link to comment
gboy Posted October 19, 2022 Author Share Posted October 19, 2022 Динята е сериозен бизнесмен и няма да се занимава с измислени спортове като бокса! В шамар файт интернешънъл ще има само истински битки между истински мъже, а не като при боксьорчетата, където само в туйтър са активни. 😎 --------- Иначе сериозно - гледал съм видеа от подобни "мачове" - брутални са. Изобщо не е безопасно това, някои направо припадат. А какво ти се случва с челюстта ... не ми се мисли. Не вярвах, че Дайна точно ще тръгне да прави подобен цирк, ама ей го ... Едно време не приемах сериозно и бокса без ръкавици, пък то си стана спорт, че даже и доста интересен. Link to comment
Mariyan01 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Има един дебел руснак, който яко ги нокаутирваше. Дано видим това бичме, което може и да е популярно име в този велик спорт. Link to comment
neshev Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 Динчето страхотна реклама направи на новата лига, като нашамари жена си. Доста селска изцепка, но Динята си е дегенерат от край време. Всъщност, да сме напълно обективни, женка му първа го шамари. Но нашият мачо не само и върна услугата, но и плесна още 1-2 за мярка. Ще видим какъв ще е отзвукът, като нищо да му лепнат някое наказание. Вече ги няма Фертитите да му спасят задника, Динята е заменим отвсякъде. Link to comment
neshev Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 "Шлапалнята" на Динчето все пак ще дебютира по TBS, но това ще се случи седмица по-късно от заявеното, на 18 януари. Link to comment
neshev Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Динята обаче има доста силен ПР екип, кефи държанието му. Това, че ако го накажат, наказват бойците, беше върхът. Link to comment
HEIDENREICH Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 On 1/3/2023 at 7:19 PM, neshev said: Динчето страхотна реклама направи на новата лига, като нашамари жена си. Доста селска изцепка, но Динята си е дегенерат от край време. Всъщност, да сме напълно обективни, женка му първа го шамари. Но нашият мачо не само и върна услугата, но и плесна още 1-2 за мярка. Ще видим какъв ще е отзвукът, като нищо да му лепнат някое наказание. Вече ги няма Фертитите да му спасят задника, Динята е заменим отвсякъде. Tрябваше да я точкува с крак като @Farest Link to comment
Mariyan01 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 minute ago, HEIDENREICH said: Tрябваше да я точкува с крак като @Farest Тогава нямаше да има насилие, както каза Фарката... Link to comment
neshev Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Изгледах първия епизод. Явно ще използват формата на TUF, с треньорите и битката между тях накрая. Мисля че пасва добре на концепцията. Видимо са казали на "бойците" да бъдат максимално аниминирани и да хайпват колкото могат. Имаше някои култови персонажи. Още не мога да повярвам, че Динята въобще тръгва да прави такова нещо. Явно смята, че има хляб в това, но след всичко, през което UFC премина, сериозно ли иска да се опитва да легитимира това? Някакви хора се шамарят, без никаква протекция, даже май според правилника не можеш да си прибираш брадата, а всичко трябва да е открито, за да могат да те шамарят МЪШКАТА. Този, който е пръв, има огромно предимство, трябва да минимизират това, да експериментират с позициите. Иначе другото, ОК, имаше доктори, имаше "хващачи", които на няколко пъти не успяха да реагират адекватно, малко като в кеча, когато има мятания от третото въже по няколко човека. Абе, опитали са се да го направят максимално безопасно. Сигурно си има техника на поемане на удара, но тия пичове се чегарят, без никаква протекция, каквато и техника да имаш, видяхме куп брутални нокаути. Май имаше само една битка, която свърши с решение. Ще видим, засега по-скоро ще го карам на клипове, нещо не ме грабва. Link to comment
neshev Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Първото шоу е гледано от 295 000 души за 0.10 рейтинг. Слабо ми изглежда, на фона на това, че AEW са гледани от близо милион и са успели да задържат много малка част от тях. Може би шоуто не е подходящо за телевизия, ще видим дали ще успеят да изградят някаква аудитория. Link to comment
HEIDENREICH Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Баси изродщината, да седиш като кол с ръце зад гърба докато някой пробва да ти отнесе главата. Брутални нокаути видях от клипчетата, как са го лицензирали това ? То може спукани тъпанчета да има, даже счупени челюсти, отделно мозъчни травми. Баси дебилите... Link to comment
neshev Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Добри новини за Динята. Вторият епизод е доста по-гледан от първия. Link to comment
gboy Posted January 31, 2023 Author Share Posted January 31, 2023 Пуснали са му епизодите в ufcfightpass и там ги зяпах първите два ... аз не разбирам как е разрешено, баси - това си е просто легитимно нокаутиране на хора с чисти удари. Фактът, че са шамари, не знам точно какво решава ... да, не е юмрук, но и ударът с отворена ръка в челюстта си е също опасен. Не мога да си представя на какъв мармалад ти става мозъка, особено при по-тежките, където направо хората падат като талпи. И имайте предвид, че досега беше аматьорска работа - сега се гласят да му се измисли добра техника, да се изчисли на какво да се набляга и прочее ... те ще се убиват след някой и друг месец. Иначе е забавно и ще го гледам, но е абсолютна нелепица и наистина не разбирам как може да е легално, камо ли точно Динята да се занимава с това. Link to comment
Beks Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Дето викат хората "За пари човек всичко ще направи". За мен тва си е руска рулетка. Верно може да доведе до смъртен случай! Лично аз се надявам на слабо рейтинги, дано не привличат някви имена ала Биг Фут Силва, че ужас.. Link to comment
Mariyan01 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Колкото и черна прогноза да е това, според мен това ще приключи с парализирането или смъртта на някой. Не вярвам Дейна да го спре, ако не е притиснат от някакъв фактор, който няма как да премине, все пак това са му свежи парички на боклука. Link to comment
gboy Posted March 20, 2023 Author Share Posted March 20, 2023 На това му изгледах сезона, а после и Power Slap 1 - което е абсолютно безплатно в нета и може да се гледа на някаква странна видео платформа, популярна в Щатите. Няма такава оркщина е ... и самите участници бяха като измъкнати от долнопробна кръчма, ама някъде към 3 и 20 сутринта. Един се биеше през вечер с другите и го караха да ходи на хотел. На финалното шоу се видя, че това не може да е никакъв спорт, като всички мачове от главната карта свършиха преди втори "рунд". Просто се бяха поназобали, потренирали и позизчистили техниката и съответно се нокаутираха още на първия шамар. Ако някой издържеше, той пък на свой ред нокаутираше отсрещната страна и така приключиха набързо. Тая тема трябва да се обедини с Rough N' Rowdy, като второто дори изглежда повече като спорт при все цялата дивотия. https://rumble.com/v2cstqu-the-best-moments-from-power-slap-1.html Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.