Jump to content

BTW Return of the Dragon - 27 ноември 2022


nWoHulkster

Recommended Posts

UoV7RN2.jpg

 

69-годишният Ricky Steamboat се завръща на ринга за първи път от 2010 насам. Тук предисторията е, че Ric Flair искаше Steamboat да му бъде един от опонентите в последния му мач, но Steamboat го отряза и сега самият той реши да се завърне на ринга. Мачът ще се състои в BTW инди федерацията, която по принцип не е много популярна в интернет, но за сметка на това е една от по-добре draw-ващите американски инди федерации с шоута в различни щати и обикновено с популярни имена в шоутата. Естествено, Steamboat не е толкова голямо име колкото Flair, така че хайпът въобще няма да е толкова голям колкото за шоуто с последния мач на Flair, но все пак нека да има отделна тема. Засега за шоуто са обявени само два мача.

 

Big Time Wrestling (BTW)
"Return of the Dragon"
November 27, 2022
Raleigh, NC
Dorton Arena

rjlmg7c.jpg

 

 

Между другото, въпросната Dorton Arena има бая кеч история. Там се провеждат кеч шоута още от първата половина на 60-те. Първо Mid-Atlantic Championship Wrestling, после Jim Crockett Promotions и накрая WCW в края на 80-те/началото на 90-те. Залата по принцип е за 7,600 фенове и изглежда по-различно от типичните кеч зали (снимка от шоу през 1985, Ric Flair vs. Buddy Landel главен мач):
nyLn6gA.jpg

През последните 10-тина години BTW вече са имали някъде 6-7 шоута в залата с публики варириращи обикновено между 1,000 и 2,000 човека. Някои от шоутата:
W3pu1V9.jpg

FVbikfR.jpg

Link to comment

Тея дъртаци е време да си седнат на задните и да се занимават само с плямпане по разни подкасти...

Link to comment
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...