Jump to content

Россия - Україна

Radox

Recommended Posts

Нека дискусиите относно СПЕЦИАЛНАТА ОПЕРАЦИЯ от този момент нататък да преминат тук, а другата тема за политиката да бъде само за Кирчо и Тиквата. Благодарим ви за вниманието.

35izpu1.jpg

Ебаха им мамата. Тва Дудчани преди 3 дена беше руско, че даже позициите им бяха 40-50 км на север от града. 

Image

Херсонският фронт е много тежък, по-малка територия и значително по-голяма руска сила има съсредоточена там. Според различни източници, руските войски са около 15-20 хиляди, а нова техника пристига непрестанно през Крим. Хубавото обаче е, че Антонският мост (точно зад град Херсон) е неизползваем, съответно руснаците не могат да снабдяват частите си в града и рано или късно трябва да развеят белия флаг. 

Още по-трудно ще е пък евентуална офанзива през реката към окупираните територии в южната част на Херсонската област. Но това ще се случи чак догодина може би, едва ли ще тръгнат да щурмуват през зимата. 

Edited by prenti
  • Upvote 3

Украйна ще си връща/превзема територии още няколко седмици, след това групировките на Русия ще се увеличат навсякъде от мобилизираните. Интересно е докъде ще стигнат дотогава украинците.

• Upvote 1

Реката около Дудчани е прекосена. Ватниците са взели едно село до Бахмут след месец сражения. ВСУ наближава Сватове. Три селища в Херсонска област са освободени.

• LMFAO 1

Хайнрих, почти всички сведения за загубени от ПроZZията територии идват тъкмо от руски източници, някои от тях дори от тяхното Министерство на Отбраната. 

Къв източник повече искаш... Самите войници казват, че нямат храна и сами трябва да си купуват. Морала е толкова нисък, че Украйна ако решат, може и до Москва да стигнат

1 hour ago, raquishi said:

Хайнрих, почти всички сведения за загубени от ПроZZията територии идват тъкмо от руски източници, някои от тях дори от тяхното Министерство на Отбраната. 

Питам за конкретни линкове или телеграма групи. Нищо не каза общо взето.

• Upvote 1
  • Wank 1
1 hour ago, Dudley said:

Украйна ако решат, може и до Москва да стигнат

Дъдле, айде слез на земята малко. Осрахте се вече с шизофрениите 😂😂😂

Ще стигнат до уя ми.

Edited by Radox
  • Upvote 1
  • Wank 2

35izpu1.jpg

1 hour ago, Radox said:

Дъдле, айде слез на земята малко. Осрахте се вече с шизофрениите 😂😂😂

Ще стигнат до уя ми.

Е гледай само , тия където им заповядват да отиват на война, да не мислиш че има нормален човек на който му се умира заради амбициите на някой болен мозък ? Все едно тебе утре да ти кажат отивай се бий някъде в нищото - заебавай всичко - работа, семейство , приятели. Според теб психиката ОК ли ще ти е ? Да, ще има някви болни мозъци където ще се кефят, щото нищо не става от тях в живота, но обикновения човек ще е психически съсипан още преди да стъпи на фронта. Отделно както виждаш , нямат храна, няма къде да спат, украинците ги мачкат всеки ден, а все повече и повече се предават (което е нормално и логично решение). Ясно е че стигането до Москва е шега, но свалянето на Путин е приоритет и заедно с цялата му клика от изроди. 

THE GRIM REAPER

Точно Путин е този който държи нещата мирни. Това да чакаш 8 години да ти избиват сънародниците в Усрайна си е не знам какво...

Каква е гаранцията, че след него няма да се появи някой хептен без акъл и да ебе мамата на целият свят?

Силно се надявам да се е разбрал с печатарите на долари и цирка да е само икономически. Аз не знам

какво мачкат украинците, като регионите които отвоюват са изоставени. Все едно аз да ида до вас с 10 циганина, да те изгоня, плячкосам

каквото има и след един ден, да съм си тръгнал. После като няма никой вече в къщата, ти се връщаш вътре и казваш че си изгонил 

крадеца и останалите бандити. Тва е просто несериозно. Лошото което произлиза от цялата ситуация е, че може и да се готви

ядреният омлет. Стане ли това, нищо няма да ни трябва. Русия никога няма да заяви че се предава или нещо от сорта. После ще

станат на базик за целият свят и никой няма да ги взима на сериозно за нищо, както през 90-те, че ако не и 100 пъти по-зле.

Бягащите от Русия не знам как ги преброиха стотици хиляди, като само няколко хиляди тръгнаха да бягат и то членове на руското лгбти.

Путин държал нещата мирни.... само това ми е достатъчно да прочета. Какво избиване, поредната пропаганда, избивали са хора които са искали отцепление. Ако турците утре решат да си искат Кърджали и всичко живо там в областта пак ли така ще разсъждаваш ? 

8 minutes ago, Dudley said:

Путин държал нещата мирни.... само това ми е достатъчно да прочета. Какво избиване, поредната пропаганда, избивали са хора които са искали отцепление. Ако турците утре решат да си искат Кърджали и всичко живо там в областта пак ли така ще разсъждаваш ? 

Никой не е отричал, че  анексията е нарушаване на международното право, но е и факт, че украинците избиха хиляди руснаци и българи в региона.

Значи в отцепените области са украинци с руско самосъзнание ? Украинците не знам какво са избивали - най вероятно руски партизани искащи отцепване на районите и бутани от Москва. Вижте видеата из интернет и ще видите как приветстват украинците в освободените села. 

Има достатъчно разкази на българи в тези региони като доказателство. Ако те интересува може да прочетеш.