Jump to content

5* мачове станаха "майтап" от 2020 нататък ... (Change my mind)


gboy

Recommended Posts

Почти по случайност попаднах на тази страница на wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_professional_wrestling_matches_rated_5_or_more_stars_by_Dave_Meltzer 

 

и не мога да повярвам на какви неща е почнал да дава 5* Мелцер. За мен тоя човек абсолютно си сра на системата.

-----

Между 2000 и 2010 има точно 7 мача с такава оценка. И тия мачове всички ги знаем, защото просто са легендарни. 

През другите десетилетия се падат по 6-7 годишно, като за това са виновни най-вече японските федерации, където си изпипваха мачовете технически перфектно за големите шоута. 

От 2020 до 2022 има 47 :D Кажи речи всеки по-читав кеч сблъсък получава 5 звезди, вкюлчително някакви мачове на AEW Рампейдж. Пълен ташак е, дори не се сещам за тях.  За мен тоя човек си прееба зверски на иначе добрата система, която беше установил през годините. 

 

Link to comment

Абсолютно никога не са имали значение звездичките на Мелцер и като цяло да се оценяват със звездички кеч мачове винаги е било ебати снобарщината и хората които го правят изглеждат леко филмирани... change my mind.:D

Link to comment

^ Нямат значение звездички, оскари, грамитата и всякакви там награди, ама всеки ги гледа ;) 

 

Link to comment
Rise of Thunder

Глупости. Как, иначе, нормалните хора щяха да разберат за съществуването на Каручка с Ограда, Юги Муто и още един чувал звезди? 

Link to comment

Тоя си сра на звездите като не даде на Тейкър и Майкълс 5 звезди. Не знам кво повече е искал от този мач. Или май знам. Искал е да не се състои в WWE

Link to comment
12 hours ago, gboy said:

^ Нямат значение звездички, оскари, грамитата и всякакви там награди, ама всеки ги гледа ;) 

Да, сигурен съм, че ако питаш 10 човека на улицата кой е спечелил Оскар за адаптиран сценарий миналата година, кой е спечелил Грами за най-добър албум и кой е последния 5 звезден мач на Мелцер, всеки ще знае. :D

Link to comment

Не знам защо се признават само Мелцерските рейтинги. Това все едно в киното да важат само ревюта на Mark Kermode или Roger Ebert. 
Най-добре е да се направи сайт като IMDB или Rotten Tomatoes, но за кеч и така качеството на един мач няма да се определя от Дейв Мелцър. То ще зависи от повече хора и критици, а не един човек. Не го подценявам, но Мелц си има определен вкус и не трябва хората да се влият от мнението на само един човек.

Link to comment

Майтапът е че ВВЕ феновете си мислите че всичко започва и приключва с ВВЕ. :rofl: Как да се даде ***** на японските класики като е давал ***** на разни американски боклуци? Затова въведе ****** и ******* за са отличи постиженията на Казучка. В момента е най силните уъркрейт и най добрите мачове но трябва да си соматумаку като мен и Дейв могат да го оценят това е истината.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...