Jump to content

Дълга коса при кечистите


Mmx

Recommended Posts

Заглавието е красноречиво. Доста от известните кечисти преди и сега са с дълги коси. Могат да се изброят много Roman Reigns, AJ Styles, Taker, Джерико, Острието и много други. Има и обратните примери за успешни кечисти с къса коса или направо с голи глави.


Допадат ли ви кечистите с дълга коса? Смятате ли, че дългата коса спомага за успеха в кеча или точно обратното? Оказва ли влияние дългата коса за представянето и имиджа на кечистите?

 

 

spacer.pngspacer.png

Edited by Mmx
  • Upvote 4
Link to comment

Дългата коса помага при sell-ването на хватки, особено при high flyer-ите. Нещо като наметалото на Супермен или Батман - показва движение/екшън/скорост. Също така при някои кечисти може да помогне за образа - Jeff Hardy си боядисваше косата във всякакви цветове, за да покаже колко е щур. :) 

Не мога да кажа дали имам предпочитание към прическите на любимите си кечисти, а и повечето от тях са били и с дълга, и с къса коса (Jericho, Christian, Bryan). Но определено би могло да помогне, ако човека може да си пусне дълга коса.

 

Spoiler

Serena Deeb Reveals WWE Gave Her A Bonus To Shave Her Head - WrestleTalk

 

Can you come up with a different signal”- Stone Cold Steve Austin reveals  about the moment he was told to stop displaying the middle finger »  FirstSportz

 

Link to comment

Острието с къса коса ми е много странна визия, дори когато го видяхме така за първи път на HOF 2012. Долф Зиглър с дълга и къса коса винаги е изглеждал много як, дори когато у главата беше като чиния със спагети. Не мога да се сетя за кечист, на когото да не му пасва дълга коса - може би Стайлс? В ROH през 2015 изглеждаше по-як и така си го представях да излезе на Royal Rumble, не че е от голямо значение, де. 

  • Upvote 2

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Link to comment
The Big Red Machine

Ей Джей Стайлс е един от малкото който не ме кефи с дълга коса. Максимум с дължината от 2014-2015, по нататък изглежда много гейски. Острието сега е с къса коса и му ходи доста според мен. Най странно ми беше Трите Хикса като махна косата. И Тейкър с прическата от Кечмания 28. Дългата коса повече им ходи и на двамата според мен. Джерико е добре и с дълга и с къса. Шон Майкълс обаче в последните си изяви къде под шапката беше гола глава, бе доста зле. Ледения с коса пък изглежда много джоберски. СМ Пънк е един от малкото, който е все с лоша коса - първо беше дълга, но мазна, после я обръсна и изглеждаше на някое хилаво скинарче, а сега е с къса, но някак много безформена. Джон Сина в последните си изяви е с малко по-дълга от обичайната си, и не изглежда добре, повече му личи че оплешивява и прилича на застаряващ позьор за списание за културисти. Шеймъс е един от малкото, който е с нестандартно грозна прическа, но пък на него му ходи много и не изглежда джоберски. Роман Рейнс е с дълга коса и изглежда на екшън герой, не бих го възприел с къса, ще ми изглежда повече на обикновен циганин с анцуг от битака. Има доста кечисти с дълги коси, но оредяли и изглеждат зле. Ето Корбин например като обръсна тиквата изглеждаше много по-добре.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...