Jump to content

Дълга коса при кечистите


Mmx

Recommended Posts

Заглавието е красноречиво. Доста от известните кечисти преди и сега са с дълги коси. Могат да се изброят много Roman Reigns, AJ Styles, Taker, Джерико, Острието и много други. Има и обратните примери за успешни кечисти с къса коса или направо с голи глави.


Допадат ли ви кечистите с дълга коса? Смятате ли, че дългата коса спомага за успеха в кеча или точно обратното? Оказва ли влияние дългата коса за представянето и имиджа на кечистите?

 

 

spacer.pngspacer.png

Link to comment

Дългата коса помага при sell-ването на хватки, особено при high flyer-ите. Нещо като наметалото на Супермен или Батман - показва движение/екшън/скорост. Също така при някои кечисти може да помогне за образа - Jeff Hardy си боядисваше косата във всякакви цветове, за да покаже колко е щур. :) 

Не мога да кажа дали имам предпочитание към прическите на любимите си кечисти, а и повечето от тях са били и с дълга, и с къса коса (Jericho, Christian, Bryan). Но определено би могло да помогне, ако човека може да си пусне дълга коса.

 

Spoiler

Serena Deeb Reveals WWE Gave Her A Bonus To Shave Her Head - WrestleTalk

 

Can you come up with a different signal”- Stone Cold Steve Austin reveals  about the moment he was told to stop displaying the middle finger »  FirstSportz

 

Link to comment

Острието с къса коса ми е много странна визия, дори когато го видяхме така за първи път на HOF 2012. Долф Зиглър с дълга и къса коса винаги е изглеждал много як, дори когато у главата беше като чиния със спагети. Не мога да се сетя за кечист, на когото да не му пасва дълга коса - може би Стайлс? В ROH през 2015 изглеждаше по-як и така си го представях да излезе на Royal Rumble, не че е от голямо значение, де. 

Link to comment
The Big Red Machine

Ей Джей Стайлс е един от малкото който не ме кефи с дълга коса. Максимум с дължината от 2014-2015, по нататък изглежда много гейски. Острието сега е с къса коса и му ходи доста според мен. Най странно ми беше Трите Хикса като махна косата. И Тейкър с прическата от Кечмания 28. Дългата коса повече им ходи и на двамата според мен. Джерико е добре и с дълга и с къса. Шон Майкълс обаче в последните си изяви къде под шапката беше гола глава, бе доста зле. Ледения с коса пък изглежда много джоберски. СМ Пънк е един от малкото, който е все с лоша коса - първо беше дълга, но мазна, после я обръсна и изглеждаше на някое хилаво скинарче, а сега е с къса, но някак много безформена. Джон Сина в последните си изяви е с малко по-дълга от обичайната си, и не изглежда добре, повече му личи че оплешивява и прилича на застаряващ позьор за списание за културисти. Шеймъс е един от малкото, който е с нестандартно грозна прическа, но пък на него му ходи много и не изглежда джоберски. Роман Рейнс е с дълга коса и изглежда на екшън герой, не бих го възприел с къса, ще ми изглежда повече на обикновен циганин с анцуг от битака. Има доста кечисти с дълги коси, но оредяли и изглеждат зле. Ето Корбин например като обръсна тиквата изглеждаше много по-добре.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...