Jump to content

WWE Extreme Rules - 08 октомври 2022


THE ENEMY

Recommended Posts

82265_LVE-D_Extreme_Rules_Philadelphia_1

 

Brands: Raw, SmackDown

Date: October 8, 2022

City: Philadelphia, Pennsylvania

Venue: Wells Fargo Center

 

MATCH CARD:

 

Extreme Rules match for the WWE SmackDown Women's Championship

Liv Morgan (c) vs. Ronda Rousey

20220909_ER_MATCH_LivRonda_FC_Date--7bc9

 

Strap match

Drew McIntyre vs. Karrion Kross 

20220923_ER_MATCH_DrewKarrion_FC_Date--b

 

Fight Pit match

Matt Riddle vs. Seth "Freakin" Rollins

(with Special Guest Referee Daniel Cormier)

20220919_ER_MATCH_RiddleRollins_FC_Date-

 

Ladder match for the WWE Raw Women's Championship

Bianca Belair (c) vs. Bayley

20220926_ER_MATCH_BiancaBayley_FC_Date--

 

"I Quit" match

Edge vs. Finn Bálor

20220926_ER_MATCH_EdgeFinn_FC_Date--fdd8

 

Six-man tag team Good Old Fashioned Donnybrook match

The Brawling Brutes vs. Imperium 

20220929_ER_MATCH_BrutesImperium_FC_Date

Link to comment

Тая година съм хайпаниран за турнира Екстремални правила. Надявам се да достави.

 • Upvote 3

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Голям плюс тази година е, че всички обявени мачове досега, имат стимулация, докато предни години, имаше 2-3 gimmick мача.

Link to comment

Аз лично нямам търпение за тазгодишния Екстремни правила, имаме адски силен кард плюс загадките свързани с Белия заек, очевидно е че ще бъде адски голямо, и се надявам това да е Брей Уаят, друг човек изобщо няма да има този хайп и , хората ще са доста разочаровани,ако не е той.

Надявам се тук Трипса да не разочарова, предвид факта, че остави титлите в Рейнс поне засега!

 • Upvote 2
Link to comment

Ако изкуфелият дърт рептил ВиниМак тайно дирижира и още дърпа конците зад кулисите, нищо чудно да видим завръщането на белият заек.

 

Spoiler

image.thumb.jpeg.3e9362b13ab4c4800fc4a5522d6cfcfc.jpeg

 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
HeaDMaKeR™

Нереален хайп да, кринджнах 2-3 пъти в 20 секундно видео.Жените са за кухнята, не за кеч.Фактс. 💁🏻‍♂️

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Еййй туй само на изкуфелият дърт рептил ВиниМак ку*венските номерца значи. От де пък го измислиха да има специален гост рефер, че и от немай си къде да е Дани Кюфтето. тц тцтц  няма оправия тая компания и това е. После да не насрочат мач в емимейджийски правила между Ридъл и Кюфтето на Кран Жул. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Не е нещо супер надъхващо това ппв , няма накакъв must see мач, но по това време на годината си е така.

Сигурно ще има по -големи мачове на резашкото ппв, макар че там пък отбиват номера. 

Интересно ми е само дали Любимецът на БВЦ-то Брей Уайят   ще се завърне.

 • Upvote 3

 

Link to comment

@HEIDENREICH Защо  да не е супер надъхващо ппв като имаш,, страхотен букинг откъм история,страхотни мачове и така нататък,особено пък първия мач  в Fight Pit или първият женски мач със стълба едно в едно за първи път в мейн ростъра, имаш дори i quit match , не разбирам защо изобщо да не се надъхан, и да Брей Уаят ще се завърне на Екстремник правила, ако следиш последните седмици тийзовете и загадките които правят, всичко е просто перфектно!

Edited by johncena2
 • Upvote 3
Link to comment

На мен ми допада ппв-то, букингът не е лош. Щеше да е яко и Рейнс да участва. Явно ще защитава на Сървайвър.

 • Upvote 2
Link to comment

Какъв турнир и какво завръщане беше велико, това поне за мен беше турнира на годината, боже мой най-накрая напипаха формулата с Брей Уаят, човекът е гений с креативен контрол, просто ще бъде недосогаем по отношение на историите! 

Това как wwe опитаха да тролнат гледащите ми допадна много, като пуснаха надписа, цял вечер чакане си струваше, ето че дойде турнира загадката е разкрита,белият заек наистина се оказа Брей Уаят, този човек е гений успя да заблуди публиката че ще бъде  отново The Fiend, ето че wwe наистина напипаха формулата! Това е хибрид от всички негови образи и нещо ми говори,че този път ще бъде ползва най-правилно от всякога!

Edited by johncena2
Link to comment

Нито за брон строуман ,нито за брей уаят съм доволен,че ги връщат изобщо. пак се чисти прах от стари реликви,вместо да се мъчат да развиват истории с това,което имат.

Женския мач беше криндж,Лив се наигра, Дунда взе титлата,но бърз хайпващ блок за Шарлът ни показва кои две ще се бият за титлата следващия път.

Ридъл грабна заслужена победа тук, че много превес вече щеше да има на страна на Ролинс. За кормие не ме ебе, все ми е тая че е бил съдия.

 

Мача на вечерта еше тоя с острието, не очаквах и бет финикс да се пръкне отнякъде, но добър замисъл и добър финиш накрая. мощен кур за доминик,екранно време не трее да помирисва,има харизма на дупка на магистрала.

3kuoda.gif

Link to comment

Каквото и да си говорим, Bray знае как да създаде хайп и публиката се разцепи. Успя да извлече няколко добри pop-а от куклите и накрая, когато свали маската, публиката изригна. Добър тролеж, когато пуснаха логото и надписа. Предполагам, че Bray Wyatt се връща в стария си образ на cult leader и ще ползва куклите като примамка и да разсейва опонентите. Умерен оптимист съм, особено ако се отдалечат от свръхестествените елементи, червени фенери и други извращения. И самият Bray трябва да влезе в по-добра форма и да показва прилични неща и на ринга, иначе бързо ще се обърнат срещу него отново. Но като атракция, този път ще им се получи.

Link to comment

The Brawling Brutes vs. Imperium - Абе продадоха добре враждата, дори повечето елементи в нея да не са по моя вкус. Чукелеле или квито се казваха там шотландските овчарски геги, леко не ме кефят.:D Цялостното усещане е за мидкард с леки инди елементи в подобен гимик, пичовете на Шеймъс поне имат няква интересна индивидуалност с гимика на нещастни дегенерати които знаят само да ходят по барове и да се бият. Но пък Гюнтер е добра атракция, макар и да е силно лимитиран като образ и това, че не говори. Пълни джабронита са безличните му протежета, изглеждат все едно са ги извадили от гей клуб и двамата. 

 

Liv Morgan (c) vs. Ronda Rousey - Този мач леко ме изненада. Имаше слухове за повторен хийл търн на Ронда, защото още при първия неуспешен, се твърдеше че готвят вражда с Беки, а и преди 2 седмици някъде фенове по хаус шоута репортваха, че Роузи си партнира с други хийлове на тях. Но тук по-скоро взеха правилно решение ако трябва да има втори мач между Лив и Роуди, то просто това беше нормалния завършек от него. Кофти е за Морган, че лесно се отказаха от нея, но цялото шит шоу след първия мач бе трудно за навигиране вече и се виждаше че не се получава. Самия мач тук беше зле, не мисля че Лив е чак толкова слаба на ринга, но двете определено нямат никаква химия. Иначе безспорно Ронда е по-класната в почти всяко отношение, но пък от Морган става страхотен ъндърдог, стига билда и да бъде правилен. Дано в бъдеще да го видим вече.

 

Drew McIntyre vs. Karrion Kross - Такива мачове с кожени колани не са ми по-вкуса, отживелица са по-скоро подобни гимици и май повече ограничават самите кечисти. Но се опитаха поне двамата да направят квото могат и се получиха и някои не лоши неща. Скарлет също си свърши добре ролята. Добра валетка е, радва окото като почне да се навежда пред камерите. Това със спрея не беше най-оригиналното решение, но е ок. Тази победа даде лека инерция на Крос, но с такива чийтове не изглежда като голямата заплаха, която си го представям да бъде. По-вероятно е враждата сега да продължи, но на Кариън му трябва да записва и чисти победи. Потенциала му е повече от това на поредния chicken shit.

 

Edge vs. Finn Bálor - Определено мачът който открадна шоуто. През целия мач ни разказаха много добър сторителинг, самите Джъджмънти ги билдват перфектно и целия филм там е супер интересен. Фин Балор дори е най-криндж некадърната утайка там, не помни кога е участвал в сегменти, бърка промота, едно некадърно подскачащо ванила джудже, което знае само да квичи на диалект и да се търкаля на ринга като гимнастичка. Обаче просто историята тук продаде мача. Разбира се, Едж също е в перфектна форма, нацепен е като животно, все още прави феноменални неща за възрастта си и е ходеща харизма като цяло. 

Супер доволен съм и от психопатския финал най-вече, как Денят използваха Бет за да накарат Острието да отстъпи и въпреки това я пребиха като кучка. Бетонираха се като мазни топ хийлове. Рия Рипли се откроява там най-много като харизма, напипаха формулата поне с нея.

 

Matt Riddle vs. Seth "Freakin" Rollins - Файт пит мачът си е ММА гимик мач и беше логично този път ММА-ецът Ридъл да вземе победата. Едно време тези мачове изглеждаха по-готино, когато се казваха лъвско гнездо и изглеждаха ето така:

Spoiler

mu4mb0q.png?format=500w

 

qja86w0.jpg

Самата атмосфера е по-клаустрофобична, когато рингът е смален и кръгъл, наистина го имаше усещането все едно гледаш гладиатори.:D Иначе и мен не ме ебеше толкова за Кормие, станал е съвсем дебела свиня освен това, но и той бе вкаран по-скоро да подчертае ММА бекграунда на самия гимик. Не беше зле самия мач, но не беше и кой знае какво. Нормален Cage match, направиха няколко добри спота, но като цяло го нямаше усещането за грандиозен финал на ппв-то.

 

То и самият истински Финал си беше завръщането на дебелата некадърна свиня Брей Уаят.:D Моето мнение за него е далеч от положително, стисках палци че все пак няма да го видим отново в WWE. В случая добре използваха елементите от образа му за да създадат хайп, за да въздействат на смарк частта от публиката която я ебе и искаше да види това завръщане. Но когато на втората седмица се почнат отново кринджните и след като всички си спомнят, че Уаят е некадърен и лимитиран на ринга кечист, с посредствени промо умения, вече на никой няма да му пука. 

Кариън Крос е мистичния психопат който трябваше да си играят да пуш-ват, а не Уаят, който е възрастен, с  натрупани травми, изтъркан и неуспешен продукт на миналото. Това е непопулярното мнение на батко ви ЕНЕМИ по въпроса. :(

 • Upvote 2
 • Thanks 1
Link to comment
2 minutes ago, THE ENEMY said:

стисках палци че все пак няма да го видим отново в WWE

Аз също, но нямам нищо против за пореден път да бъде разкрит, унижен и уволнен позорно.

 • Haha 2
Link to comment

Съжалявам, че ще ви разочаровам и двамата но Брей Уаят този път, дори и от Мелцър е похвален че се е напомпал яко, относно другото, само ще кажа, че целият свят е в ръцете на Брей Уаят и той вече контролира собствения си образ, ще получим най-епичните години в кеча, това е! 

 • Upvote 1
Link to comment

Всичко е до букинг. Уайът си има доволно потенциал, но просто му сраха. Както на още сумати народ през годините. И Гробаря да беше дебютирал в тази ера и той щеше да е провал.

Edited by VSB
 • Upvote 5
Link to comment

Откриващият мач ми хареса доста. Шестимата се изкъртиха от бой, Шеймъс и Гюнтер вече имат страшна химия работят много добре заедно. Тия двамата гейтаци от Империум не съм ги гледал , но се представиха на ниво, Ридж Холанд е един от най некадърните кечисти и в двата ростера, но в такъв тип мач даже той изглеждаше добре . Пийт " Бъч" Дън си е стабилярка  направи някои ефектни неща. Ако не беше такъв пъдпъдък, висок 1,30 можеше и повече да постигне. Много добър въргал.

 

Ронда и Лив обаче ме измъчиха, мачът им ми се видя много тегав. Стори ми се че публиката във Филаделфия освирка Ронда и викаха за Лив, обаче логичното се случи и титлата се смени.

 

Крос не е от най-талантливите на ринга, но има вид а и Скарлет е нереален пичок. Мисля че Дрю можеше да го извлече и до по хубав мач, но ебаният гимик ги еба. Освен един мач на Еди и JBL не си спомням някога strap match в WWF/WWE да ми е харесал.

 

Джъджмент дей ги скипнах, всичко с тях ми е ПРОЗЯЯВ, покрай ванила миджета Балор , не ми се гледа вече и Edge. :( 

 

Бианка и Бейли направиха ок мач със стълба , но съм гледал и по-добри.  Вече не помня нищо от него,

 

Мейн ивента ме остави със смесени чувства. Не съм гледал мач в такава клетка и ми беше интересно какво ще направят, но очаквах повече. Получи си се стандрартен мач и няма да го запомня с нищо освен едно RKO горе на хмм терасата?? 

Кормие верно е станал ебем ти шопара. Когато коментира мачове в UFC не си личи колко се е освинил като носи костюм, еба го и свинята черна.

 

 

Появата на Брей Уаят се получи супер ефектно и най-важното е че публиката яко маркна. Как ще продължи от тук нататък -божа работа. 

Ако дам оценка на предишните му появи, първият му гимик като култ лидер бе преебан най-вече от това че винаги обещаваше апокалипсис, страхотии , ужаси а дефакто всички големи имена с които се би - Сина, Ортън, Тейкър и почти всеки друг го ебаха.Остана си само с лаенето.

 

Това с Финта започна добре, но пък гимика го ограничи много и се стигна до нелепо изглеждащи неща, отделно решението да дадат на дъртия чифут Голдбърг да го скуашне при резаците като че ли не беше много умна идея. Едно време и Тейкър не селваше почти никаква офанзива на опонентите, особено през 1991-1993 година , но Брей не е толкова страховит на външен вид- реално е нисък и дебел.

 

Знам че уменията му на ринга са в най-добрия случай средни, но промотата му винаги са ми харесвали, дори когато го превърнаха в посмешище с това че загуби всяка вражда. Съгласен съм с нешович че има място за него като специална атракция, има много кечисти дето бяха зле на ринга , но направиха съвсем добри кариери. 

 

Добро шоу се получи , пълна зала, активна публика , само мачът на Ронда и Лив бе наистина лош. Като се има в предвид че го пуснах без някакви особени очаквания по-скоро съм доволен. 7/10

 

 

 

Link to comment

HE'S GOT THE WHOOOOLE WORLD IN HIS HANDS!!!!

 

Евала, време му беше. Особено се радвам, че го връщат като Eater of Worlds. Това за мен беше най-добрият му образ. Надявам се да са запазили и старата му музика. Сега след като и Bray, и Strowman са в компанията, надявам се да върнат и Rowan и да направят още един рън като The Wyatt Family. А на Лидерът този път му е време и за световната титла.

 • Upvote 3
Link to comment
On 9/11/2022 at 6:08 PM, johncena2 said:

Лив няма да губи титлата от Ронда изобщо, в момента е от топ лицата на компанията никъв шанс да падне, второ Сами и Кевин бият Усотата за таг титлите на 100 процента съм сигурен в това. Това че Ронда е пълния пакет не значи че ще прецакат рейна на Лив,като тя си е в рацвета на рейна си има още много неща, които могат да направят с нея! 

 

Джонка, Джонка, Джонка, какво стана бе момче? Нещо много удобно си пропуснал да коментираш този мач? Нали беше сигурен, какво стана, криви ти излязоха сметките. :D 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...