Jump to content

AEW Dynamite - 21 септември 2022


neshev

Recommended Posts

Браво на Тони Кан, голямата изненада Сарая,закривай тая имашев толкова шансове да се върне в кевча и го направи в AEW!

Link to comment

Доста яко шоло.

 

The Acclaimed най-после получиха титлите, сега е време за вражда между Swerve & Lee. Интересно е, че държат FTR далеч и явно това ще продължи.

 

Всичко, което се чува за ТВ сделка около ROH явно е истина и Тонката иска да има едно от най-големите имена като първи шампион на новата ера (броим Клаудио като transitional). След като Джерико се стегна в последната година и свали доста кила, спря да пие, се вижда, че може да прави добри мачове. Определено може да избута още един мазен heel-ски reign със световна титла.

 

Mox vs Danielson нещо ми беше скучен, може би заради силните мачове преди това. Не съм сигурен, че искам пак да гледам Моксли като шампион, твърде скоро му беше царуването. В същото време Браян къде отива след тази загуба? Ясно е, че всичко отива към MJF.

 

За Paige не съм надъхан, а и не разбирам защо Тонката продължава да си пълни ростера с toxic хора. Видяхме какво стана с Пънк, като нищо и Пейдж след година да направи някакъв филмец.

Link to comment

MJF е огромен, проблемът му е, че просто не може вече да накара публиката да го освирква. :D 

Инаме наскоро му гледах участието при Ариел Хауани, където пак беше в образ - уникален е. Най-интересното нещо в момента. Дори направи така, че Мута беше интересен, което си е предизвикателство. 

----

Иначе шоуто беше много яко, като всички мачове доставиха доволно. От първия до последния нямаше слабо.

Евала на Джерико, че на тия години продължава да е такъв урод на ринга :beer:. А и беше голям момент, защото вече е бил шампион на WCW, WWF, AEW и ROH. 😎 Макар че трябва да се отбележи, че беше WCW шампион в WWE, което далеч не е същото. Но си остава, че е бил шампион на почти всяка по-голяма верига в Северна Америка.

 

----

Мачът за титлите беше добър и ми харесва, че има развитие между Суърв и Дундьото. Явно ще ги разделят и ще имат фюд помежду си. Не знам колко см хайпнат, но може да е добра мидкард атракция. 

Рапърчетата се издигнаха много и с тоя си гимик радват. Публиката им се кефи жестоко, така че титлите ще са добро развитие за тях. Надявам се обаче да не ги държат дълго, защото ми се ще FTR да враждуват с heel отбор за поясите и да ги спечелят в голям мач и след мощно кървав фюд. Това трябва да е голям момент. Трябваше да е Бъкс - FTR 3, но явно няма да е това.

 

----

Orange - PAC за мен беше страхотен мач. Двамата имат химия помежду си и са добре сработени. Пак винаги е бил уникален на ринга и в такива моменти го показва. Финишът беше тъп, но като цяло си остава доброто изживяване от двубоя. В нета се оплакват, че преди са имали по-добри мачове, но аз не ги помня :D , така че и този много ми хареса.

Единствено не ми харесва, че Пак продължава да е шампион на някаквата-си-там-титла. Тоя пояс е супер забатачен и трябваше да го дадат на Ориндж Касиди и да може да си го фюдва с разни други. 

------

Моксли и Даниелсън беше зверилница, както очаквах, но беше далеч от битката им на PPV-то преди няколко месеца. Финишът също малко поскапа работата, защото беше твърде постен, generic и без голям момент и обрат. 

Може би Моксли беше правилният изобор, но аз някак си исках да дадат титлата на Даниелсън вече. 

 

----

Появата на Пейдж беше :wank:Ако фюди с MDM, това ще е голяма вражда и най-накрая ще направи титлата при жените нещо значимо. Женската дивизия страда от липсата на стар пауър и едната Брит Бейкър не може да носи всичко на гръб. Ако и дадат да спори за пояса с Пейдж, това ще е нещо голямо. Само първо Тони Сторм да пусне, щото в момента е всичсо друго, но не и шампионка. Никой не го ебе за нея.

----

Много добро шоу, чакам е Рампейджа. Бачи Тони доставя отново 😎 На никой не виждам да му липсват Пънк, мънк и всякакви такива.  

 

Link to comment

Шоутата след All Out са мега яки. Имам чувството, че половината съблекалня се е надъхала на макс и в момента изобщо не си личи да е имало проблеми. Има си го донякъде OG вайба от първата година на компанията, неслучайно удряме и шеста поредна седмица с над милион зрители:beer:

 

Sasha Banks щеше да е добро попълнение, но Saraya е още по-добро. Само за сведение, Britt Baker е с една година по-стара от нея и горе-долу с едно десетилетие по-малко опит. Женското демо е едно от слабите звена в рейтингите, така че дано помогне. Баче Punk ако не беше мръсна жИна можеше да видим AJ Lee и FKA Paige на един ринг отново, но е имало да става.

 

The Acclaimed са AEW. Ето това трябва да е основната цел на компанията. Идват двама незнайни пичаги които никой не е виждал, минават през стълбицата на карда и се превръщат в основна атракция на шоуто. Един от най-добрите babyface turn-ове които съм виждал в последните години. Напълно логично е в момента FTR да дадат малко задна, просто Platinum Max и Bowens са мега over и ще е глупост да ги сблъскват.

 

Bryan по всичко личи, че е за малко докато Mox е човекът в компанията и заедно с Jericho са неофициалните лидери backstage. И на мен ми се гледаше reign на Danielson, но Mox/MJF II има потенциал за топ feud. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...