neshev Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Jose Aldo реши да прекрати активната си кариера в MMA, като сключи сделка с UFC, въпреки че има още една битка в договора си. След близо две десетилетия в спорта Aldo се пенсионира с рекорд 31 победи и 8 загуби. Aldo е най-младият шампион в Zuffa ерата, има 15 поредни победи във FW дивизията и 10 поредни победи в шампионски битки. Царуването му продължи 2215 дена, което е второто най-дълго царуване в историята на компанията. Link to comment
Jack Bauer Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Много добър боец, който така и не възстанови след менталната доминация и впоследствие физическа такава на Конър. Жалко че не успя да грабне колана в 135 преди пенсия. Няма да се учудя след 1-2 години да направи някоя битка в Белатор или ONE, макар че не знам дали тази една битка от договора с UFС няма да го предотврати. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 претендент за GOAT и то много сериозен. Жалко, че някакви дрисльовци, дето не знаят разликата между UFC и MMA, ще го запомнят с оная му загуба от Конър и цял живот същите ще обясняват как за нищо не ставал и бил паднал за 13 секунди. Жозе 10 години вършееше всичко живо в една от най-натъпканите дивизии в тоя спорт и правеше неща, дето много хора смятаха, че са невъзможни, ако не е на филм. Даже и на стари години е класа. Време му е вече да окачва ръкавиците, ще си остане сред най-добрите за всички времена. Link to comment
Farest Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Един от най-добрите за всички времена! Жалкото е, че не се възстанови от загубата от Конър, аз самия осъзнавам от този случай колко е важна психиката на един човек! Link to comment
neshev Posted September 21, 2022 Author Share Posted September 21, 2022 Той Алдо не е коза в собствената му дивизия, камо ли въобще. Много класен боец, в пика си беше недосегаем, но MMA еволюира, а Алдо не успя с него. Конър и Динята го преебаха и така и не му дадоха реванш, а беше ясно, че Конър няма да направи и една защита в дивизията. Ако Алдо беше получил реванш и го беше взел, мисля че щеше отново да тръгне нагоре, но така нещата останаха недовършени. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.