Jump to content

MMA: Jose Aldo се пенсионира


neshev

Recommended Posts

Jose Aldo реши да прекрати активната си кариера в MMA, като сключи сделка с UFC, въпреки че има още една битка в договора си.

 

След близо две десетилетия в спорта Aldo се пенсионира с рекорд 31 победи и 8 загуби.

 

Aldo е най-младият шампион в Zuffa ерата, има 15 поредни победи във FW дивизията и 10 поредни победи в шампионски битки. Царуването му продължи 2215 дена, което е второто най-дълго царуване в историята на компанията.

Link to comment

Много добър боец, който така и не възстанови след менталната доминация и впоследствие физическа такава на Конър.

 

Жалко че не успя да грабне колана в 135 преди пенсия. Няма да се учудя след 1-2 години да направи някоя битка в Белатор или ONE, макар че не знам дали тази една битка от договора с UFС няма да го предотврати.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

претендент за GOAT и то много сериозен. Жалко, че някакви дрисльовци, дето не знаят разликата между UFC и MMA, ще го запомнят с оная му загуба от Конър и цял живот същите ще обясняват как за нищо не ставал и бил паднал за 13 секунди. Жозе 10 години вършееше всичко живо в една от най-натъпканите дивизии в тоя спорт и правеше неща, дето много хора смятаха, че са невъзможни, ако не е на филм. 

Даже и на стари години е класа. Време му е вече да окачва ръкавиците, ще си остане сред най-добрите за всички времена. 

 

Link to comment

Един от най-добрите за всички времена! Жалкото е, че не се възстанови от загубата от Конър, аз самия осъзнавам от този случай колко е важна психиката на един човек!

Link to comment

Той Алдо не е коза в собствената му дивизия, камо ли въобще. :D

 

Много класен боец, в пика си беше недосегаем, но MMA еволюира, а Алдо не успя с него.

 

Конър и Динята го преебаха и така и не му дадоха реванш, а беше ясно, че Конър няма да направи и една защита в дивизията. Ако Алдо беше получил реванш и го беше взел, мисля че щеше отново да тръгне нагоре, но така нещата останаха недовършени. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...